slide show

Lol


flyttat

Nu har jag bytt blogg, kommer dock ligga väldigt lågt med bloggingen då jag måste komma igång med allt, så räkna inte med mycket uppdatering;)
namnet på den kommer inom kort!

PANIKÅNGEST

Har lite smått panikångest för att det är skola imorgon, hur kan man vara så anti mot någonting, det är sjukt. Jag vill inteeeeeee usch


FLYTTAR!

Nu har jag bestämmt mig, jag flyttar bloggen till Devote.se istället.. har tröttnat ut totalt pp blogg.se... Headern och design kommer göras om osv. Startar upp den nya bloggen imorgon antar jag, hoppas ni alla följer med dit! Vi börjar på en ny resa tillsammans imorgon!!
puss

April 15, 2012

Hej är väl alltid trevligt? Hej!:)
Gick upp vid sju idag, åkte och släppte ut alla hästar, både mamma och pappa var med så det tog inte mer än 45minuter! So hardcore. Åkte hem, åt lite frulle och somnade under bordet med Elsa. Ja under köksbordet med Elsa, fråga mig inte varför. Haha, lite mysigt var det iaf.
Åkte sedan tillbaka till stallet och fixade allt till Brisko, red honom även en sväng på banan. Emma Danielsson hade satt fram lite små hinder som hon och Ratima skulle hoppa. Hon hade b.la ställt fram höbalar. Jag vart så himla sugen på att prova hoppa de, så det gjorde vi! Han var lite vinglig in och tyckte det var lite konstigt, men han hoppade! Lille skrutten. Efter ridningen fick han gå ut och rulla sig, mitt i leran.. mysigt värre...
Emma hade även hoppaträningar som var terräng inspererade, så jag tog med mig kameran och tog lite bilder. Ni kommer få allihop! :) Vart så sjukligt att prova på terräng, tror inte att kommer vara så tittig dock kommer hn nog dra, riktigt fort. Men är ändå galet sugen, hoppas på lite träning i sommar!
När träningarna var klara åkte jag hem, duschade och bytte om, sedan åkte vi till farmor som tog emot oss med en massa god mat och ett glatt humör! Alltid lika kul att komma dit!
Nu väntar jag på att Emma ska komma så detta påsklov avslutas på rätt sätt! Ångesten som uppstog när man kom på att det är skola imorgon, där förstördes min kväll....

DIGEDINGDIGEDINGDINGDING HÄR GLIDER KINGEN IN (ironi åsido)


THIS IS ME PÅ LEKTIONERNA


TAGGA TÄVLING

Sitter i och taggar för tävling imorgon med mina hallon, mjukis kläder och lets dance. Vi ska rida lb1 imorgon, startar hör och häpna, inte förns 15:44.. Soft med sovmorgon!

Brisko är ny duschad och riden. Vi red för Johanna idag, gick sååå himla bra!! Johanna red en sväng och kände lite på honom, han höge bog är nästan på plats igen! Imorgon ska vi ha kul, jag och min prins.


AUBIOSE

Mesans jag och mamma var och hämtade hö så passade vi på att dra in på Aubiose en sväng.

Hittade bland annat ett blått lamicell schabrak, svart&röda ridhandskar, paddar som jag ska under nattlindorna och tillslut en svart pikeur kavaj med lite strass på. Väldigt nöjd med köpen, tack mami!

Färgen på schabraket gör sig inte rättvist, det är mycket mer fräschare blå färg, kommer bli så himla fint till sommaren!


GÅRDAGEN 12/4

Brisko fick komma ut på en skrittsväng ute i skogen. Tränade på att gör halter inför tävlingen. Han gjorde det jätte bra:)


Tog även några kort på Christine innan jag skulle vidare hem och träffa Stephanie. Träffade henne en snabbis, kollade även en sväng på hennes innebandy träning innan jag åkte vidare mot Julia och blev kvar där över natten, trevligt värre!:)

Mer uppdatering om dagen idag kommer inom kort:) puss


CHRISTINE&KIKO

och en liten Zimba;)

FRUKOST

Äter lite frukost samtidigt som jag väntar på mamma som har transporten, sen drar vi vidare och hämtar hö
Puss


SAKNAD

Jag vill skriva på en sten "jag saknar dig" och kasta den på dig så du får veta hur ont det gör att sakna någon som dig.


JULIA&SLADDEN


19:39

Har vart rätt kass på att blogga dom hr dagarna, kommer inte ens ihåg vad jag har gjort. Clarre har iaf sovit hos mig inatt, och jag hos henne igår natt tror jag. Fett med kul hade vi iaf:)
Igår red jag dressyr för Johanna, tränade på att få hans skjutande höger bog på plats, vi fick slita som djur både jag och Brisko. Johanna satt även på honom en sväng för att hjälpa lite. Annars gick det vääldigt bra!
Hängde även med Christine i stallet efter att ha sett henne och Johanna hoppat med Vilmer och Nero.
En massa girltalk om en hel del;-)
Idag vaknade jag och Clarre upp i min säng, som om vi hade väntat något annat?- Nääh. Käkade frukost och lunch, åkte sedan upp till stallet. Mockade och fixade lite, tog in Brisko och gjorde iordning honom för hoppträning. Träningen gick himla bra!! Är rätt dåliga på att förklara saker har jag märkt, så jag behåller förklarningen om hur allt gick till innom mig. Ni får klara er med lite bilder!:)
Ni kommer få en härlig bildbomb på en massa fina ekipage lite senare, så håll ögon öppna!

HELA SJU BAST

Idag är det hela 50 dagar kvar tills min prins blir 7bast! Haha, onödigt egentligen.. Men så är det. Plutten är ingen ungponny längre:)


MYSPYS

Lite gos med kisse missen innan jag drar vidare på Clarre!


SEXY AND I KNOW IT


LÄNKBYTE

Lovade att göra ett länkbyten med denna härliga brud! Hon skriver om mode och hennes vardag. Kolla in den vetja!
tryck www.kramcorre.bloggplatsen.se för att komma där hon hör hus! :)

TÄVLING I ORSA

Oh my god, vad glad jag är! Var så sjukligt nervös innan så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, men Brisko min fina kille skötte sig så himla bra!

L:c (90cm, två faser)= Himla fin på framridnigen och framhoppningen. Försökte ta med den känslan in på banan. Vi kom in på banan och fick startsignalen. Shit vad adrelalinet gick igång! Han var hur fin som helst! Gick som en klocka i grunden. Vi kom hela vägen till omhoppningen, satte den också! Glömde inte banan heller! Felfria dät också. Första dubbel nollan i mitt liv! Så gaalet lycklig!!:D Kom precis utanför placering, 3placerade och jag kom fyra. Lite små surt var det men det gjorde inget för jag var så himla glad att vi tog oss igenom banan utan tjafs!

L:c (stilbedöming)= Red inte fram honom s mycket då han fortfarande var varm sen första klassen. Framhopnningen var inte lika bra som förra, klippte antingen av för stort eller för litet. Men jag la det åt sidan och kollade så att han var framme för skänklarna ist och det var han.
Vi gick in på banan och kollade oss runt lite innan vi fick start signal. Start signalen kom och jag fokuserade mest på att komma ihåg banan, lägga honom rätt och få till fina vägar. Lyckades faktiskt bra med det mesta,förutom att lägga honom rätt, fick två riv. Men jag är nöjd ändå. Vi slutade på 43poäng, jag hade fått 47p om vi inte hade rivit. Och därmed kommit placerad. Men vi kom precis utanför placering där också, 2placerade och vi kom trea.
Är verkligen hur nöjd som helst med min prins! Älskade ponny, finns inget bättre än dig.

IDRE

Som ni kanske redan vet har jag vart i Idre hela påsken och inta haft tillgång till Internet.. Sjukt att jag ens lever vid det här laget. Har iaf haft det super bra! Idre in my heart. Finns inget bättre ställe. Dock vart det ingen skoteråkning eller skidåkning då det inte fans någon snö, vilket sög sten hårt. Så jag har powerwalkat 4km ist. Väldigt skönt var det, men hade inte tackat nej till lite skoter!
Vi har bowlat, vlílket jag sög totalt på, ätit en massa god mat, vart ute på aborrtjärn (som vi kallar den) och en massa annat kul! Somsagt finns inget bättre ställe än Idre!

THE FOREST

Är ute på en mys sväng ute i skogen med mitt hjärta efter en lång massage:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_197626802.jpg" class="image">


IDREEEE

Åker till Idre med ert leende på läpparna efter dagens tävling! Så himla nöjd!!

Bloggen kommer få vila ett tag nör jag är i Idre.. Men jag är tillbaka på måndag I think!:)

Puss


VIDDY&INSTAGRAM

Nu finns jag även på viddy för er som har Iphones, följ mig gärna! TildaEngberg heter jag där, follow me and I follow you back!:)

Same on Instagram, följ mig så följer jag dig! Engbergtildaaa heter jag där:))

Puss


HOPPTRÄNING

Hoppträningen gick mer än awesome!! Han var jätte jätte jätte fin, det var ett tag sen det kändes så här bra utomhus! Kan inte säga mer, Min fina. Så himla glad!


Har lite filmer som ni ska få sen.


SOMMAR&SOL GE MIIIG

denna låt väcker många sommar minnen
likaså denna..
Fick även hem världens finaste ponny som jag älskar mest i hela världen, i sommras..
Träffade även en massa nya sköna personer
image description
image description
Snälla, snälla du där uppe ge mig sommar, sol och en massa galenskaper!

TURN UP THE MUSIC!

Har ett muntligt förhör imorgon på Svenskan om Svenska språkhistoria... Slog upp allt på google och insåg att jag kan det vi ska kunna, awesome!
Skoldagen har gått riktigt fort, och på torsdag är det lov! Woppa!!! (nellie B style..) Nej men seriöst, påsklov nu sen är det ungefär 7veckor kvar till sommarlov! Och hur bra är inte de?! ÄLSKA.
Clarre booi kommer hit och sover här inatt om allt blir som det ska. Nu undrar ni säkert, vem fan är clarre booi? Ni vet, clarre. Med andra ord, Clara. Som inte är som alla andra, haha clarre jag älskar dig även fast du är a litle bit specialeee!
Klockan är tjugo över sju, typ.. Ska snart å ner och kolla på Top Model Swden, finalen! GO KLARA! (klarre, höhö) Jävligt synd att rebecka åkte då Alice lika väl kunde ha åkt, jaja cry a river build a bridge and get over it.
PUSS
image description

DAGENS RIDPASS

Vart ute i skogen o ca:50min. Helt själva. Mycket galopp och en hel del klättring. Känns som han behöver det. Han var iaf riktigt duktig, galopperade på i ett riktigt bra tempo utan ett enda bocksprång! Han protesterade inte ens när vi gick upp och ner för santaget. Vi var och klättrade i sandtaget för ca 3månader sen, då klarade han max två gånger innan han verkligen inte orkade. Killen min har musklat på sig!:)
Hovslagaren var äve här idag, vi behöll både broddar och snösulor då det går rykten om att det ska komma 2dm snö i helgen.. Och vi ska ju iväg och tävla, så då känns det säkrast att ha allting på.
Puss t

SVERIGE SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNA..

Visst, det har varit knepigt väder hela veckan.. Hagel, regn och blåst har det art till och från. Men mer snö?! Nej tack. Vaknade imorse och såg ett vitt täcke över alla vägar. Not good, jag vill ha riktigt vår värme nuuuuu


2 APRIL

Hej! Allt bra med er? Själv mår jag toppen! Skoldagen har gått fort, som måndagar brukar göra. Tack Gud!
Min älskade mamma tog stallet idag då mitt hjärta ska vila. Tack mamsen!:)
Fick ett sms av Leonard även såkallad Lennart, att han var i Leksand så vi passade på att träffas. Vi har mest degat tills nu, då vi nyss var ute på en cykel tur. Bra jobbat!
Lite senare ikväll ska jag ut och spriga en sväng med Elsa tänkte jag, det var ett tag sen jag var ute nu...Hoppas kondisen har hållt i sig lite iaf;)
Rörigt och knepig inlägg.. så får det bli ibland.
PUSS
Bjuder på bilden!;)

DAGENS RIDPASS

Blev bak på banan för Johanna som tänkt. Hon red fram honom så att jag skulle få det lite lättare. Det låg myket fokus på lydnad. Svara för skänkeln direkt, svara för hjälperna vid avbrott osv. Han fixade det riktigt bra måste jag säga. Jag var i mina egna tankar pga vissa omständigheter under en del av träningen.. Ficka iaf igenom det som Johanna ville. Brisko blev väldigt lydig på slutet då jag hittade knapparna på hur jag skulle göra. Han fick en riktigt fin trav på slutet, det är i sånna lägen jag tycker att det blir svårt att sitta ner och därför bromsar jag honom, vilket är helt fel. Jobba jobba! Är faktiskt nöjd med min fina prins, tack så mycket Johanna!
Skrittade även ut på Pusjkin med Christine lite senare. Riktigt mysigt var det! Plus att vi hade en massa girltalk;-) Trevligt värre!
PUSS

1 APRIL

Godmorgon all of you! Har ni sovit gott? Det har iaf jag gjort. Emma tog på sig att sova på extra sängen så jag fick hennes säng, elakt värre. Men jag tror nog att hock också har sovit bra.
Idag är det Söndag för er som inte visste det, seg som vanligt är denna dag också. Blää.. Träning för Johanna klockan tre idag, känns som han behöver en riktig genomkörare. Efter träningen ska jag antagligen upp till klubben och ta kort på några bruds som hoppar. Tänkta jogga upp till klubben men min träning ligger så tätt inpå, så det får bli en annan gång:)
Första April idag också, känner på mig att jag kommer bli grundlurad av alla jag känner.. Då jag går på nästan allt, haha. Hatar denna dag, jaja det är väl inte värre än att man blir till åtlöje eller vad man nu säger.. Hoppas ni drar till med en massa skämt så att folk skiter på sig!!:D

Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0