slide show

TILDA BJUDER!


Bjuder 100% på denna bild! Skratta så mycket ni vill, jag skrattar med er!

GODNATT!

LIVING YOUNG WILD & FREE

Hejsan! Har precis pluggat klart för alla prov jag har den här veckan, fixat stallet och ridit. Har även tagit fram morgon dagens outfit som består av hederliga mjukisbyxor, raggsockor och en skön tröja. Ock såklart mina slitna Converse! Slappt?- Ja. Skönt?- Som faan!

Han var pigg, glad och riktigt fin. Vi gjorde mycket galopp jobb. Ökade sträckor, minskningar, mindre volter och förvänd galopp. Han var inte ens trött när vi var klara vilket var skönt för då vet jag att han har krafter kvar tills hoppningen imorgon.

Just nu pratar jag med Clara på skype, vet inte riktigt om hon har alla hemma...Hahah, vet inte om hon pratar med mig eller sig själv för hon snackar konstant.. Love u claris. Nu ska jag försöka sätta mig in i samtalet, ni får ha det toppen bra!

PUSS/t


loveU


VAD VILL NI?


Snälla kommentera om vad NI vill läsa och veta mer om! Kom igen NUU! 

HAKUNA MATATA DET ÄR ORD SOM ÄR BRA

Brisko fick gå ut på en mys tur ute i skogen med mycket härlig galopp idag. Helt själva var vi, välbehövligt! Han skötte sig galet bra, han bryr sig inte om att han är själv vilket är riktigt skönt! Han var himmla glad hela turen, öronen klistrade frammåt och vad med på allt. Sånna här stunder jag inser hur mycket jag älskar honom, min Brikso bara min.

Hej förresten! Hoppas allt är bra med er? Själv mår jag riktigt bra, har nyss vart hos Kusinen som fyllde år idag. Köttfärs och rulltårta var det som stog på menyn. Riktigt gott! Skolan har rullat på like always. Måndag måste vara den bästa dagen igentligen, allt går så fort. Vilket jag är sjuukt glad över!

Känner mig lagomt mogen som ligger och lyssnar på låtar från Lejonkungen... Vet inte riktigt varför, men Disneys låtar är riktigt bra! Iaf dom tecknade..hehe. Don't judge me.

Hörs! /t


ASS BACK HOME

Tjaaa! Kom nyss hem från en grym helg i Idre med min fina vän Julia! Helt grymt har det vart, förutom det kassa vädret.. Men backarna har vart hyfsat sköna. Offpisten var ju som att komma till himmlen, galet skön puder snö! Bowlade igår kväll också, gick riktigt bra! Satte tre strike, har aldrig gjort det förut. Julia satte 5 stycken, vet inte om det var ren skicklighet eller tur men kul var det allafall! Helgen har som sagt varit toppen!
__________________________________________________________________________________________________

Ikväll är det tavlingsryttar möte för klubben. Har inte bestämt mig för vilket lag jag vill vara med i.. Vill ju både va med i dressyren och hoppningen men kan inte bestämma mig. Antar att det blir båda, beroende på om dom krockar med datumen eller inte. Det visar sig helt enkelt! Efter mötet ska jag rida för Johanna uppe på klubben. Har redan en känsla i kroppen att det kommer gå så galet bra så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Så ska det kännas. Sen blir det nog en tidig kväll för mig idag. Orkar nog inte med så mycket mer idag hehe.

PUSS /t



FAST CAAR


 Tar mina stuff's och beger mig mot Idreee!

CALL 911 TO HELP!

                                                                          GÅRDAGENS RIDPASS!
Gick hur bra som helst! Han var så galet fin så jag ville inte sluta rida! Red i ca:40min. Fortsatte att träna vidare på det jag gjorde för Johanna i tisdags. När vi var klara fick han leka av sig och hoppa ett lite kryss som låg på 30cm. Han tyckte det var riktigt kul, det var ett tag sen han fick hoppa utomhus så det var riktigt kul för både han och mig. Sen travade jag av honom länge i låååg och ruund form. Han travade på där och tyckte att livet var toppen! Älskling.
_________________________________________________________________________________________________

Idag red jag ut med Emma och Linnea, vi red byvägarna i Heden. Riktigt mysigt. Han fick galoppera av sig riktigt ordentligt och känna att han är häst och få leka lite. Vi var ute i ca 1timme. När vi kom tillbaka fick han ha på sig Back On Track grejerna. Linnea hade kväll så hon var super snäll och erbjöd sig att ta av dom då dom gav hästarna kvällsmat. Tack!:)

Har precis gjort klart dom stora delarna av mitt bildspel, har bara lite små grejer kvar sen är det helt klart. Imorgon dra jag upp till Idreeeeeeee!!:D Ska bo med Julia och hennes familj i deras stuga som ligger precis brevid backen, vilket blir heelt awesome! Längtar som fan! Så jag ska alldeles snart gå och packa. Mamma tar hand om Brisko, får se om Christine rider honom annars lösgalopperar mamma honom.

Nu är det dax för mig att packa, och sen väntar sängen. Så godnatt!:)


SORRY FOR PARTY ROCKI'N

Vill bara länga in ett inlägg om att jag lever, har inte haft tid att uppdatera idag för jag har vart i stallet hela kväll och sen när jag kom hem så var jag tvungen att börja på mitt bildspel till svenskan, sååå. Men uppdatering kommer imorgon!:)/t

DAGENS RIDPASS

Kom hem från stallet för en stund sen. Red dressyr för Johanna i Hästberg som ni kanske redan vet, gick hur bra som helst! Hon red honom lite i början, shiit vad fin han var! Jag satten mig upp och lika fin då! Så gaalet glad just nu! Att en massa skit bara kan släppa och traska iväg någon annastans är ju helt galet! Vi körde lite minskningar och ökningar samt större och mindre volt i traven. I galoppen var det mycket avbrott till trav som han klarade galant! Och större och mindre volt där också. Han var sjukt fin hela passet! Ändå minuset är att han blir för låg ocg rund ibland, så han drar nästan med mig. Men det fixar vi på noll tid:) Han gick in i transporten också, tog ca fem minuter både hem och tillbaka, okej.. nu kanske jag överdrev det tog ca 10min på vägen hem. Men han gav sig och gick in efter en stund.

Igentligen ska jag fixa ihop ett bildspel om Skinheads till svenskan ikväll, men jag har glömt svenska mappen hemma så det finns inte så mycket att göra.. Har inget jag har skrivit ner, i huvudet.. Hehe, men det får bli imorgon helt enkelt! Även denna kväll blir oerhört lugn som alla andra, hoppas ni får en super bra kväll! :)

puss/t

har en massa fina bilder, men kameran vill fortfarande inte koppla sig till datorn såå,, det får vänta..

TISDAG MORGON, FML

GodMorgon!

Mamma kom inrusandes i mitt rum 07.10 idag, orkade inte gå upp så jag låg och drog mig till halv 8. Jag går upp och sätter hallona i micron tar fram yoghurten och flingorna och sätter mig framför Facebook på Ipaden. Sen inser jag att jag har sovmorgon till kvart i nio... Jag hade kunnat sovit 40min till om jag inte hade blivit väkt. Jaja, shit happens. Sitter allafall här nu men frukost i magen och lyssnar på musik. Tänkte göra mig iordning och sen kasta mig framför tv:en ett tag och sen traska vidare mot skolan.

Efter skolan så åker jag upp till hästberg och rider för Johanna, hoppas han är ln lika fin som han var då vi slutade den senaste gången. Och hoppas han går in i transporeten.. Emma D har tränat både honom och mig hur vi ska göra så det borde gå, eller det ska gå!

Nu ska jag börja göra mig iordning, hoppas ni får en toppen bra dag!:)

/t


KÖR VÄL SOM ALLA ANDRA



*Lever på glass, bokstavligen.
*Är så galet kär, ni skulle bara veta!
*Rätt så kräsen när det kommer till mat.
*Älskar musik, kan inte leva utan det!
*Min häst betyder allt för mig, oavsett allt runt omkring


DISS


Dagens diss går till...

Degrassi the next generation. Sänd på MTV, galet dålig serie tycker jag. Fattar inte ens vad det går ut på.. det kan ju bero på för att jag inte har sett det så mycket, men dom få gpngerna jag har sett det har det inte varit min stil.

DAGENS HISS


Dagens hiss går till...

Magic Brush!! Sjukt bra borstar, bra att få bort snö, lera och en massa hår om hästen släpper vill säga. Har alla tre, och är sjukt nöjd! Man kan även borsta svans, man och lugg för att få bort allt små spån. Har ni inte dom?- Köp dom! Kan verkligen rekomendera dom:)


IF TODAY WAS YOU LAST DAY..

Tjaa! Förlåt att det inte kom något inlägg igår kväll, men jag son hos Julia och orkade inte med att blogga så där har ni svaret.

Det var hoppträning för Emma igår bak på banan och jag har lovat tjejerna som var med att ladda upp bilderna här på bloggen men kameran vägrar att ansluta sig till datorn som det kan ta ett tag.. Sorry for that girls!
Brisko fick en liten sväng i turen den dagen också, Julia var med ut också så det var så vi fick den briljanta ideen att jag skulle sova hos henne.

Idag åkte jag och mamma upp till stallet efter jag hade slutat skolan och tog in alla hästar. Gick fortare än vanligt, kan ju bero på att jag hade jätte bråttom... Efeter vi hade tagit in alla hästisar skjutsade mamma hem mig så jag kunde springa upp till Edit för att se på "Jag saknar dig". Filmen i sig var bra, skrattade väl lite för mycket där man inte ska skratta men var så jävla trött så det bara blev så..

Sen var det pluggnings dax här hemma, tog pappa till hjälp like always.. körde lite matte och fysik.. inte mina starka sidor om jag ska vara ärlig.. Men har prov om några veckor så det är lika bra att ta tag i sakerna!

Nu ska jag fortsätta snacka på Skype med min homiesar, ha en toppen kväll! /t


Bjuder på en gaalet söt bild på mig och min fina vän Emma;)

GODMORGON

Gogmorgon my lovers!

Hoppas ni mår bra såhär på morgon kvisten. Själv mår jag hyffsat bra, trött och fet opepp att gå upp. Vill bara dra täcket över huvudet och gå i ide.
Emma ska snart gå iväg på Gudstjänst, konfrimation för er som blev fundersamma. Så jag blir väl tvungen att gå upp och fixa fram lite frukost.

Brisko ska få en lugn joggingtur i skogen idag efter gårdagens pass. Så han inte stelnar till, har märkt att han gör det rätt snabbt..

Nu måste jag pallra mig upp mot all min vilja.. Hoppas ni får en suuer bra dag! Uppdatering på ingång i kväll:)

puss/t


NATTI NATTI

Sitter här med Emma, våra feta godispåsar och tar det lugnt. Helt slutkörda är vi, även fast vi knappt har rört oss sen klockan 18.00, hehe. Tror jag avlider av trötthet snart, tur att jag har en massa skön musik som piggar upp mig. Music save me many times! Hoppas eran lördag har vart toppe bra. Min har vart cool lugn som ni kanske redan vet;-) Imorgon ska jag ta en stor feet sovmorgon är det tänk, hoppas det går som jag tänkt annars vaknar jag väl på fel sida antar jag.. visst är det så man säger? haha jag bra koll jag har..

Nu ska jag käka upp resten av mitt godis sen väntar min älskade säng!

/t


Godnight my lovers!

NORLIE&KKV


Det finns saker jag saknar, typ när vi var nakna nu brinner din tavla. Nu ligger dina kläder ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar.

LET'S GO!

SENASTE:

1. Dryck: mjölk
2. Telefonsamtalet: Mamma
3. SMS: "okej:)<3"
5. Gången du grät: never mind..
HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: dejta är inte min stil typ..
7. Har någon varit otrogen mot dig: njee
8. Har du varit otrogen?: Räknas det att att man har varit íhop med 2st i tvåan, så ja
9. Förlorat någon speciell person?: mm
10. Varit deprimerad?: det har jag nog
11. Varit så trött att du somnat sittandess?: yees
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. grått
13. rosa
14.Svart
UNDER 2011 HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Yes!
16. Fått ditt hjärta krossat: Nej
17. Skrattat så att du har börjat gråta: yes
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Jaa
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: gjorde jag för ett tag sen
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: jaa
21. Kysst en kompis: Inte en tjejkompis
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Msn är något jag la ner för flera år sedan
24. Har du några husdjur: japp:)
23. Hur många barn vill du ha: 2 på sin höjd!
25. Vill du ändra ditt namn: nää
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: kommer inte ihåg..hehe
27. Vilken tid vaknade du idag: 10 tror jag
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: satt vid datorn
29. Någonting som du längtar till: tävlingarna och sommaren
30. Senaste gången du träffade din pappa: imorse
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: nadaa
32. Vad lyssnar du på just nu: SKRILLEX
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: inte vad jag vet
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att jag är jävligt hungrig
OM DIG:
36. Vad är ditt namn (hela): Tilda Elin Engberg
37. Singel/upptagen: nått där imellan;)
38. Stjärntecken: vattunman
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Åkerö
41. Gymnasie: har inte kommit så långt än
42. Högskola: ...
43. Hårfärg: nånstans mella brunt och blont
44. Långt eller kort hår: inte långt men ändå inte kort
45. Längd: 165 kanske,
47. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag har lätt att ta ett nej
48. Piercings: Öronen
49. Tattoos: Ingen!
50. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Operation: ingen
52. Piercing: Öron
53. Tattueringen: -
54. Bästa vän: Edit
55. Sporterna: Gymnastik, innebandy, fotboll, dans, Softboll, Ridning
56. Husdjur: katt,
57. Vaccination du minns: svininfluesan typ
58. Konsert:---
59. Förälskelse: lalaala
60. Alkohol du drack: kommer ite ihåg
JUST NU:
61. Äter du: ska snart gå ner och käka
62. Dricker du: ingenting
63. Är du påväg att: gå ner
64. Lyssnar du på: inget
65. Väntar du på: maaat
DIN FRAMTID :
66. Vill du ha barn?: aa
67. Vill du gifta dig?: Om rätt guy dyker upp, självklart!
68. Karriär i åtanke?: mjoo
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: båda två;)
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: så länge den inte är två år yngre..
73. Romantisk eller spontan: Absolut båda!
74. Snygg mage eller snygga armar: Båda tvåå
75. Tattueringar or piercings: Tatoo, men inte överallt
76. Känslig eller inte: Mellan
77. Ragg eller förhållande: haha, de beror på vad jag känner för då!
78. Bråkstake eller tveksam: inget av dom
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: njee
80. Gjort något sjukt spontant: haha yes
81. Tappat glasögon eller linser: Har inget av dom, så då är det lite svårt att tappa dom
82. Haft sex på första dejten: NEJ
83. Krossat någons hjärta: antar det..
84. Har någon krossat ditt hjärta: nää
85. Har du blivit arresterad?: Haha nej
86. Dissat någon: ehm ja
87. Gråtit när någon dött : Ja
88. Gillat din kompis: no homo? Men ja
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Oftast så
90. Mirakel: ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: Mjooo
92. Himlen: ser ju den varje dag, så ja
93. Näcken: vet inte vad det är;) så nej..
94. Att kyssas på första dejten: jaa, men vad menas med tro?
95. Änglar: nej..
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång?: i tvåan ja..
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut?: jadå
99. Vad kan du verkligen inte leva utan? Min vänner + familj + mobil och hästen
100. Att posta det här är din 100 sanning: you sa whaat??

DAGENS RIDPASS

Gaalet trött, ligger under mitt duntäcke med min morgonrock lindad runt min frusna fötter och lyssnar på en massa skön musik.

Brisko skötte sig bra idag, iaf mot slutet. Johanna började med att rida honom för att få igenom vänster sidan. Jäklar vad hon kämpade och han vägrade släppa efter en sekund! Efter en stunds kämpade så släppte han efter och Johanna fick igenom honom riktigt fint! Jag fick rida honom efter en stund, lika fin då. Han är mästare på att skjuta ut rumpan när man ställer honom innåt, så vi tränade mycket på att få honom att vara böjd men ändå gå rakt. Gick riktigt bra efter ett tag. Sen jobbade vi med tempoväxlingar. Han skötte sig riktigt bra! Tack så mycket Johanna!:)

Frusit hela dagen har jag också gjort, ligger fortfarande under duntäcket med morgonrocken runt fötterna. Har även satt på mig en tjock tröja.. Nu välkomnar vi värmen tack!

Mamma håller på att fixa mat nere i köket och pappa är på hockey. Kvällen kommer bli sjukt lugn, vilket är as skönt för trött det är jag allt!

/t


Saknar sommare galet mycket när det gäller värmen!


MORNING

Godmorgon everyone!

Vaknade fö en stund sen, ska snart gå upp och käka frukost och sen bege mig till stallet. Ska rida för Johanna idag, håller alla tummar att det går lika bra som igår! Vilket jag tror att det gör:) 
Mamma kom nyss in och sa att vi skulle åka till hästberg och träna ist. Var ett tag sen jag var där, gillar det ridhuset. Varmt och sköönt. Brisko har aldrig vart där dock, men han är så lugn på nyaa ställen såå.

Nu ska jag pallra mig upp och käka en brakande god frukost så jag står mig ett tag!! Hoppas eran dag blir toppen bra:)

puss/t


WHO SAYS I CAN'T?

Kom hem från Siljansnäs för en stund sen, vi kollade på filmer. Bad teacher hette den ena den andra hette Flykten tror jag. Båda två var riktigt bra!

Var i stallet innan, skulle ha kommit dit tidigare men jag var utelåst hela eftermiddagen så jag fick följa med mami på gymmet och kolla på när hon och hennes "vänninor" tränade. Själv gjorde jag inte mycket, satt på en balansboll och spelade WordFeud..

Tillbaka till ridningen, Brisko skötte sig bra idag. Både vi intagning och rdning. Vi red en sväng på banan. Skrittade honom ett bra tag innan jag började jobba honom ordentligt. När vi jobbade i skritten kom jag åt väldigt känsliga knappar tydligen.. jäklar vad arg han blev! Tror det beror mest på att han är lite stel fortfarande.. Tog ett ledande tygeltag innåt, höll om med ytter skänkeln men hade ett stöd i inner skänkeln också så att han inte smiter innåt. Vi jobbade på en volt. Då kom bocksprången och trippandet fram! Pep gjorde han också, han måste ha vart fly förbannad! Jobbade honom i skritten ända tills han slutade jävlas, efter 5min gav han sig. Och då började vi trava. Gjorde en övning som jag gjorde för Johanna senaste gången. Red på en åttvolt, hade honom kraftigt stäld, när vi bytte varv böjde jag honom kraftigt åt motsats håll. Han lättade efter riktigt snabbt till min förvåning! Red ur åttvolten, gjorde lite andra saker också. I galoppen lättade han efter rätt så snabbt också. Böjde sig och sökte sig neråt! AWESOME! Lite kanckigare i vänster, men det gick bra! Nöjd med honom. Kanske har stelheten fått ben och traskat iväg till någon annan?-Hoppas.

Efter vi hade jobbat klart fick han leka av sig genom att hoppa ett litet hinder som stog på banan, några gånger. Sen travade vi av ett bra tag, han var låg och riktigt rund!:) Skrittade av gjorde vi också såklart.

Nöjd med honom denna gång! Var ett tag sen jag kände att han lyssnade på mig ordentligt. Hoppas det går ännu bättre imorgon för Johanna!

_____________________________________________________________________________________________

Nu ska jag kolla vidare på lite bloggar och checka facebook en stynd innan jag går och lägger mig:)

/t



I don't remember you looking any better..

FORTSÄTTNING MED BILDERNA









Bommarna var lite för låga tyckte han;-)





skeunden innan la han av ett bocksprång, därav min sits;)






Helt slut ponny efter ett hårt pass!

19:22

Fick nyss ett samtal av mamma att Brisko har vart på äventyr när Linn skulle ta in honom. Han hade stegrat sig framför henne, hon hade släppt honom vilket var helt rätt eftersom hon är väldigt liten. Så han hade vart på någon gård och sprungit, sen ut på storavägen. Bilisterna hade sett honom i tid och stannat. Sen hade han sprunigt upp till stallet. Pucko häst, både han och Linn är skade-fria. Linn hade fått en smäll på armen och blivit blå, tur att det inte var värre än så! Just att han ska stegra gillar jag inte.. Sen att han och en till häst var själva nere vid hage och hade trissat upp varandra är ingen ursäkt. Min häst ska inte ens tänka tanken att kunna fly undan genom att ställa sig. Tur som fan att han inte gör det i ridningen.
______________________________________________________________________________________________


Mamma tog stallet idag, han skulle skrittas så tror hon gick ut och gick med honom eller om Linnea skrittade på honom. Själv var jag med Edvin hela eftermiddagen, snackde på skype med en skön pojke, osv. Dagen har gått sjukt mycket fortare än vanligt, hatar torsdagar så vi tackar Gud för att den gått fort!
Magen kurrar och är sjuukt sugen på mat, kanske ska slita mig från datorn ett tag och ta en hus vandring för att se vad som händer och sen gå upp igen, smart tjej! Så blir det!:)

/t


HOPPNING

Förlåt för den usla uppdateringen, har inte haft orken helt enkelt. Ska försöka ändra på saken.

Kom nyss hem från stallet, hoppade i körhallen för Uffe idag. Riktigt bra gick det! Har lite små saker att justera, sen ligger allt på plats! Han vart riktigt trött på slutet, studsa lite och la av bocksprång. Linnea var med och tog bilder, så har en hel del härliga bilder att visa er!:)

Det var mycket styrka och lydnad som vi tränade på. Och att dom skulle följa med för våra hjälper. Galopp in på ett kryss, landa sakta av till trav, trava över tre bommar, vända upp på rakt spår och galoppera över ett nytt kryss.
Efter det kom vi i galopp. Hoppade krysset som blev ett räcke, galopperade över skockerbits höjda bommar, bytt galopp på medellinjen ungefär, galpperad ut till ett nytt räcke.

OSV, är rätt dålig på att förklara saker, men hoppas ni förstog det lilla. Vi gjorde en massa annat också, men det var för kompliserat att skriva ner.. hehe.


hoppade lite stort;)


Såhär glad är min ponny innan hinder!:D




Här får ni några smakprover, fler kommer imorgon!:)


NO ONE CAN CONTROL ME CAUSE THIS IS WHAT I'M MADE OF!

Har lite planer i helgen so jag tänkte dela med mig till er!

*Imorgon kväll kommer Jossan och Leonard hit och ser på film, E skulle också ha kommit men så blev det inte..

*Lördag rider jag för johanna kl2, sen kommer Stephanie på kvällen. Och hon har antagligen med sig min Iphonee som jag ska få! Vi kommer antagligen se på film och chilla järnet med en stor fet godis påse! Som alltid..

*Söndag hopptränar jag för Emma kl2, sen blir jag nog kvar i stallet ett tag, sen får jag hoppas att E kommer hit!:)

Min små planer för helgen! Kommer bli awesooomee att va med dom jag trivs alldra bäst med!



DISSAR!


Jag dissar.. hööks kopior



Hööks gör ju kopior på en bra många märken! Har både ett HV polo schabrak och ett Schockemöhle schbrak, visst kopiorna är rätt så lika, men jag gillar det ändå inte. Har igentligen inget bra skäl till varför jag inte gillar det, men det är bara så. Tumme ner för hööks kopior

HISSAR!


Jag ger en stor fet hiss till!: LMFAO!


Såå gaaalet coola! man kan inget annat än att älska dom!:D Deras musik ååhh lovee


SKRILLEX

Överskriften talar för sig själv! Så gaalet bra! Lovee

Håller på att fixa lite hiss och diss till er, det blir en hiss och en diss i två olika inlägg:)

Ändrade mig lite gällande reglerna.. jag hissar och dissar grupper, typ som LMFAO, REBECCA&FIONA OSV. Alltså, hiss/diss till grupper också. Men även kändisar, då menar jag sångare, typ som Jessie J, Lil Wayne osv.

/T

SCARY MONSTERS AND NICE SPRITES - LALAA

TISDAG 10/11: Skolan började, härligt att träffa alla kompisar! Red på banan ed Celine i mörkret, allt rullade på bra!


Provade även mina nya fina lindor som jag fick av Johanna! Tack för dom!:)

ONSDAG 11/9: Skolan rullade på som vanligt, inga riktiga lektioner slutade två lagomt trevligt:)
Red ut på en lugn tur i skogen med Celine, han skötte sig riktigt bra, pigg och glad! Åkte skidor i Granberget med mina fina friends på kvällen, riktigt kul var det!

TORSDAG 12/9: Hemma från skolan, hals problem..
Hade en bokad träning med Johanna så då var det bara ta sig i kragen, ta en tablett och köra! Han var riktigt stel i båda sidorna.. Vangen hade riktiga bra övningar så han blev lite mjukare i sidorna, det blev bättre fram mot slutet. Vi har iaf en massa att jobba på nu!

Lite snabb info om dagarna jag inte har skrivit något om! :)

/t

RUBRIK?

Förlåt för dålig uppdatering. Kommer skjuta upp det ännu en gång till, skriver mer ikväll:) /t


skiiidor

Har vart i Granberget hela kvällen och åkt skidor med stört härliga peeps! Vet att jag har lovat er hiss&diss igår.. men det kommer imorgon BÄST på att skjuta upp saker?- mitt namn är Tilda

HISS ELLER DISS

Tänkte börja med Hiss eller Diss grejs från och med nu. Bara för att ha något kul att göra på dagarna, börjar imorgon.
En hiss och en diss två gånger i veckan ska jag försöka få till. Hissar och dissar då saker/produkter osv. INTE bilder, människor eller djur. Och det jag hissar/dissar är vad JAG tycker om saker och ting. Så det inte blir en massa snack om jag tyckte si eller så..

Ni får självklart kommentera om ERA synpunkter och åsikter ifall ni vill det, bara det är schyssta kommentarer.

/t


YOU CAN COUNT ON ME LIKE 1 2 3 I'LL BE THERE



And I know when I need it I can count on you like foure, three, two and you'll be there

TROLOLLOOO

Jullovet är slut om cirkus 7timmar och 40 minuter, rätta mig om jag har fel, är rätt så dålig på digital klockan...Haha.

Lovet har vart sjukt kul! Har hänt en massa roliga grejer, träffat en massa kompisar och hästen! Kan det bli bättre än så?-Nej var ordet! 

Lalalalaaa skola imorgon.. Fett med OPEPP! Usch, just att gå upp halv sju på morgorna är väl det som är tyngst.. blää. Jag är ingen morgon människa, sova is my thing!

Inväntar Emma som blir kvar här inatt 

Byeee

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Postat av: Lovisa
Fin blogg! Är du tillsammans med någon just nu?:-)
- Tack! Nej, det är jag inte:)

Postat av: fridA
1. hur många läsare har du på ett ungefär per dag?
2. finns det någon kille du gillar just nu?
3. skriver du med någon kille du gillar?
fin blogg föresten kram

-1. Mellan 40-55
2.Ja det gör det.
3. Ja det gör jag
Postat av: Molly ;-)

färg på din tandborste?
pizza vs tacos?
favorit tidpunkt på dagen?

haha, lite random sådär..;)

-Min tandborste är rosa och vit
-Tacos, heelt klart!
-Kvällen och efter tolv;)
URL: http://moliee.devote.se

Postat av: Anonym

Hej ! har hört att du har umgås lite med Tilde Gulleryd förut,va det så? och umgås ni just nu ?:-)

-Tjaa! Ja det stämmer! Njaa det kan jag inte säga att vi gör..


Det vara alla frågor! Som ni kanske ser är svaren markerade med svart fet stil;)

COUNTDOWN

Hejsan!

Förlåt för kass uppdatering dom senaste dagarna, har vart i Idre hela helgen och där har jag inte tillgång dator eller Internet.. Så där har ni förklaringen.

Johanna har vart super duper snäll att ta hand om AvkastarN som jag kallar honom för tillfälligt... Hon hade även fixat man och lugg på honom vilket var super skönt och riktigt snyggt! Äntligen ser han inte ut som en travare längre! Tack för allt Johanna!:)

Ridpasset idag gick bra, var meningen att jag skulle ut själv i skogen en sväng och hoppa lite stockar och så, men så blev det inte då han hade bra mycket energi så jag skritta ner till becken med Celine och sen red vi på banan.
Han var lika pigg på banan så vi jobbade mycket med galopp. Små små volter med det där suget i bakbenen, förvänd galopp, byten och ökningar och minskningar på volt. Efter passet var han hyffsat lugn men fortfarande pigg och glad. Vilket är skönt, vill inte ta ifrån honom glädjen som han har jämt och ständigt i allt han gör!

Imorgon börjar skolan igen, fett med opepp men ska bli sjukt kul att träfaa alla som jag inte har sett på ett tag!

/t

BILDERNA










Johanna:)











2012-01-05 13:23

Hej!

Uppe med tuppen idag, eller? Halv nio ringde väckar klockan. Kvart över nio skulle Johanna stå utanför vägen och jag skulle få åka med henne till stallet då mamma och pappa jobbar.
Så var det! Käkade frukost, klädde på mig och borsta tänderna. Och självfallet tog jag med mig kameran!

Det var meningen att jag och Johanna skulle ut i skogen en sväng bara för att jag inte skulle bli rädd för att rida där. Johanna frågade runt om lån av ponny då hon och Stacy ska iväg och träna ikväll. Hon frågade Clara om hon fick låna Dream, hon svaret precis efter jag hade ridit. Red på terrängen men Johanna som sällskap och fotograf. Hon fick en massa fina bilder som kommer komma upp här någon gång under dagen!

Brisko var hur pigg och glad som helst! Tror aldrig jag har ridit honom så pigg. Som tur var han snäll och höll sig i skinnet. Somsagt, han var pigg och glad men väldigt stark i munnen fanns liksom inget stopp. Men han var hur rolig som helst att rida! Frågade Johanna  ifall hon ville testa lite, och det ville hon! Hon sa också attt han var riktigt pigg och att hon aldrig har ridit honomnär han har vart så pigg. Hon hade även velat släppt efter i tyglarna och ställa sig i lätt sits och gasa på lite, vet inte hur det hade gått med tanke på att hon redan har gjort in avramling detta år;) haha. Har en massa fina bilder på när hon rider också.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 2 så jag kan åka upp till stallet och spela in min och Christines Songs in real life men Ulrika som filmare!

HA DET JÄTTE BRA NU!/t

FAITH


DISNEYDAGS

Har nyss kollat klart på LejonKungen, fytusan vilken bra film! Storgrät en liten del av den. Tumme upp för den, helt klart!

Lyssnar på en massa låtar från Disney's filmer, kör en till tumme upp för Disney helt enkelt:)

Spirit måste vara en av dom bästa filmerna som dom har gjort!



CITAT

Haha ett roligt citat.

"did it hurt when you fell from heaven? Becaus youre face is pretty fucked up"

SONGS IN REAL LIFE


Här en av filmerna "Songs in real life". Jag och Christine har gjort en likadan fast med andra låtar och annan handling, fast vi har ingen handlig alls igentligen.. Men vi ska filma den imorgon så den kanske kommer upp nästa vecka eller något sånt.

Tycker att filmerna är överdrivet bra förövrigt!

MÖRBULLTAD

Kan beskriva ridpasset med ett ord, OTUR!

Red ut i skogen med Christine, som sagt riktigt spårat blev det! Dök i marken 3 gånger. Ja det är sant. Behöver inte säga så mycket mer va? Förbaskat ont i ryggen och knät har jag allafall.
Knas ponny.

Kiko var också lite små vild, har aldrig sett en häst bockat så högt!

Annars hade vi riktigt kul! Låg en massa träde överallt, Christine hoppade en massa men inte jag.. ville inte riskera att åka av ännu en gång till.

Nog om ridturen, när vi kom tillbaka gjorde vi stallet. Sen satte vi ihop en egen "Songs in real life". Lägger in ett eget inlägg om just det.

Nu är jag hemma och riktigt mörbulltad.. Kommer inte kunna gå imorgon känner jag på mig. Den dagen den sorgen. Viss är det så man säger?;-)

Nu ska jag lyssna på en massa bra musik, ha det bra!/t


Känns som den här låten passade bra för oss idag;)

GODNATT AGAIN

Kom nyss hem från att ha nattat hästarna i stallet. Sitter och pratar med min allra käraste vän Jossan. Hon säger att hon ska köpa en kamel som heter Börje för 1000kr, lite överskattat eller vad tycker ni? Lite mongo varning på henne..
Tur att jag är likadan själv;-)

Nu ska jag hoppa ner i min nya dubbelsääng!
GODNATT! /t


Magne Bjuder! Bara för att jag är så gaalet trött

19:50

Åkte upp till stallet halv nio för att jag skulle ut i skogen med Johanna&Christine, men det blev inte så då det var stenhårt underlag. Så vi gick upp till klubben, red i mörkret för precis när vi kom in gick strömmen.. Men det var mysigt. Själva ridpasset gick bra, men det är den där förbannade högersidan som jag inte får igenom.. Tur att Johanna ska rida honom lite när vi åker till Idre, det tackar vi för!:) Sen var jag i stallet till halv tre, mamma slutade sent och pappa var någon annanstans. Som tur var, var Christine kvar och höll mig sällskap. Vi hade riktigt kul, båda två var övertrötta så det spårade lite då.. menmen kul hade vi allafall!

Tjaa! Hoppas ni mår lika bra som jag gör? Ja, jag mår toppen som ni kanske förstog;) Mamma och jag kom nyss hem från borlänge där vi var och köpte ben till min nya säng, dubbel säng you know!:D Eller nu vet ni.
Mamma lagar mat nere i köket så det luktar överallt! Det klagar vi inte på.

Imorgon drar jag ut i skogen med Christine, lär väl bli lika spårat som det blev idag, haha men kul kommer det bli det kan jag redan säga!

puss/t


Favvo bild i repris


SKOGSPROMENAD




Varför hoppa äver när man kan krypa under?;-)



Jaa som ni ser så har min hund inte alla hemma..Men jag älskar henne ändå!

FILMEN FRÅN LOUISE HAAGA


DRAR TILL IDRÉ I HELGEN!



DAGEN

Hello!

Vaknade vid tolv idag, sa till mig igår kväll att jag skulle upp vid nio.. Blev det så? Nej.

Åkte upp till stallet vid ett tror jag. Mockade och fixade till Brisko&Sladden då Julia och hennes familj är borta. Red upp till klubben vid tre, red till kvart i fyra då lektiornerna började. Ridpasset i sig gick bra, gjorde serpentin bågar med volt i varje båge, bakdelsvändningar och ökade trav sträckor. Vi måste jobba lite på formen bara, sen är vi tillbaka där vi slutade!

Käkade nyss Tacos med lá familia, det satt rätt fint efter hen hel dag med bara lite yoghurt i magen. Ännu denna kväll blir cool lugn, rätt skönt men tråkigt. Håller på att ladda in Louise Haaga tränings filmen på YouTube, så den kommer ni få lite senare! Bättre sent än aldrig -Right?

Puss/t


GODNATT



WHEN WE STAND TOGHETER NOTHING IS BETTER


FRÅGESTUND!

Tänkte köra en frågestund nu,  fråga vad ni vill, svara på ALLT! 100% ärliga svar:D
Börjar: 1jan
Slutar: 6 eller 7 jan klockan 19:00


STAND UP


DAGEN EFTER NYÅR

Gick ochla mig 4 igår natt och vaknade 1.. Vi hade iaf riktigt kul igår!!

Kom nyss hem från stallet. Red i rid huset med Johanna medans mamma tog på sig att mocka och fixa maten.
Skrittade och travade idag, han kändes riktigt fin. Han var lite bråkig/busig när jag ställde honom utåt i höger varv. Lättade och la till ett bocksprång. Knas ponny, även Johannas häst var lite busig mer än så säger jag inte ;)

Mamma och pappa lagar mat nere i köket så det luktar i hela huset! Gilla!:) Kvällen blir lugn sädär efter nyår, tror dom flesta är rätt slitna...

Känns som den här låten passar bra till några som hade riktigt kul igår kväll;)) hehe..

Nu ska jag fortsätta chilla runt i mina mjukistofflor och OnePiece, ha det bra ! /t




NOT ME

Juste.. inlägget om Kissie var det inte jag som skrev.. Utan det var min kära vän Albin som tur var gav jag igen rejält!

NYÅRS AFTON 2011/2012












-När dom normala försvann vart vi kvar

2012, nu kommer vi!

Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0