slide show

Goodnight my darlings

Är vad jag säger nu! Imorgon blir det Aubiose och lite hoppning på det. Film på hoppningen får ni också. vi ska bara skrutta runt lite är det tänkt.
goodnight my lovers!!!
puss/T

Heldag

tjenA!
Förlåt att ni inte fick ett inlägg imorse. Men jag och Emma vaknade så sent sen vart det fullfart till tsallet där jag har vart hela dagen. Ridpasset idag gick bra. Men det är bara en sak.. vi tränade på programet och när man gör mellan galopp på digonalen och sedan trav då lägger han sig på och barar rusar. Jag tar ju tag i honom men då blir han bara sur och galopperar på stället. Några tips?? Det är väll bara att tragla på. Jaja.. sen när jag var klar med det så myste jag och stäs fräs lite eller lite och lite? En timme ungefär. Hon är så gooo. Fick några fina bilder som ni ska få. Tack för lånet Johanna!:) Emma ( www.silvershamrock.bloggplatsen.se ) myste lika mycket med Jolly. Frågade inte Sara men hoppas det var okej:) Han vart så ledsen när Stacy blev omhändetagen och inte han. Tror Stacy har gått upp ett kilo från idag.. har tryckt i henne lite godis. Haha. Hon vart glad iaf. Blir ett litet konstigt slut nu... Men jag uppdaterar mer ikväll hoppas jag!
CIAO//T

woop

Tjenamors!!
Sutter nu med Emma. Var ju på cross banan i Rättvik idag. Li'l kusinen kom 4:a. Så han kom vidare till finalen. Vet inte rikitgt hur det gick för honom då. Vi åkte hem efter första loppet. Bilder fick jag också! Stolt jag är. Dom ska ni få också. Ridpasset idag gick hur bra som helst. Det ligger bommar ut som motsvarar 20+40m bana. Vi tränade programet i ungefär 45min och värmde upp 30min. Så det blev ett riktigt hårt pass för oss båda. Varmt var det också. 30+... men det fårm man ta. Testade också en ny sak. Red med musik. Funkade riktigt bra, man blir väldigt avslappnad och man hör nte allt runt omkirng. Och så blir man ju peppad av vissa låtar! Testa det. Jag tyckte det funka riktigt bra. Nu ska vi gå ner och fixa lite pizza så hörs vi sen! Puss

CIAO//T



tuffing!

Hans bästis.


Inför start

Om ni är på cross tävlingar håll koll på nummer 375. Han är grym!!;D

mobil inlägg 3

Godmorgon alla fina! Sitter i bilen på väg till rättviks crossbana för att kolla på kusin. Pappa säger att han kör som en galning, fast det är ju inte så konstigt heller. Han är ju galen på marken också sååå. Men det kommer nog gå bra. Idag är det meningen att jag ska dra till västarnor och båda med några kompisar. Efter det skakat dra till stallet och pyssla lite. Mamma och pappa är borta ikväll så jag och mms blir ensamma, antagligen så drar måns till någon kompis så jag blir helt ensam. Men det finns ju alltid kompisar!! Uppdaterar mer ikväll! Ha en toppen dag nu alla glada!:) CIAO//T (ursäkta stav fel)

snygg


Hur snygg är inte den här bikinin liksom??
149 kr. Billigt också. Snygg färg nu till sommaren med. VILL HA!

knäppt


Fattar inte riktigt meningen med den här låten? ;)

Aktivera bloggen!

Hello!

Tänk att det aldrig blir som man planerat. Det var ju meningen att vi sulle ut med åten med släkten men så blev det icke. Istället drog vi till farmor och farfar och åt lite där alla andra höll hus. Trevligt var det! Brisko fick vila idag för det var riktigt varm idag. Upp mot 30grader, men vem klagar? Det var 30 grader i poolen också, ibland är ju livet perfekt!! Imorgon väntar ett dressyr pass bak på banan för mig och Brisko sen ska jag mysa lite med Stacy. Kolla på kusin när han kör cross ska jag också hinna klämma in innan allt. Då kommer lite bilder om det blir några bra vill säga. Jaja.. men tänkte aktivera bloggen lite är det tänkt. Typ ha dagens blogg, frågestunder osv. Ni är ju väldig dåliga på kommentera... men jag hoppas det blir något av det iaf. Veckans blogg kommer bli av någon gång under varje vecka. (börjar nästa vecka) Vet inte riktigt hur jag ska göra man jag tror det blir så att ni får kommentera vilket inlägg som helst på min blogg och skriva eran blogg eller någon annans. Det gör ni som ni vill. Så går jag in och tittar på bloggarna ni har tipsat om. Sen så väljer jag utifrån det. Hoppas ni hängde med. Annars får ni fråga. Så kommentera på!! Skulle va riktigt kul om det här kunde gå igenom i någon vecka iaf. Sen kanske jag lägger in bild som jag har gjort om och så får ni gissa vad det är för något. Den som gissar rätt först vinner en länkning! Jaaa om någon nu vill ha en. Haha. Det kommer inte hända så jätte ofta med ska försöka en gång i vecka med det också. Ni som läste hela inlägget är riktigt duktiga!! Tipsa gärna vidare om vad jag har tänkt att göra här på bloggen!!

CIAO//T



Stora feta släkten!

Li'l kusinen som är grym!


sötnos!

elsa pelsa pöö

Lite bilder från kvällen:)

???

Godmornig sunshines!

Har setat här ett bra tag nu, blogg.se har inte riktigt viljat sammarbeta med mig idag. Men nnu går det bra. Idag är det fint väder igen. Vet inte riktigt vad som ska hända, släkten ska ju ut med båte får se om jag hakar på där eller om jag bara är i stllet och myser lite. Vet inte riktigt än vad Brisko ska få göra men det blir antagligen ett dressyr pass. Sn när jag är klar med honom ska jag mysa gärnet med Stacy. Kanske kommer upp en och en anna bild. Nu kurrar det i magen igen. Ha en toppen fin dag gott folk!

CIAO//T

23:30

Hello!
Kom just hem från en trevlig middag hos Lotti och Magnus. Blev tyvärr ingen hoppning idag heller... pga tidsbrist. Får väll vänta tills på onsdag igen då. Imorgon åker Johanna till Sthlm och då får jag den stora äran att pyssla om StäsFräs! Riktigt mysigt ska det bli, hon är ju såå goo den hästen. Henne gillar jag väldigt mkt. Imorgon ska det bli fint väder säger väder gubbarna. Då är det tänkt att vi ska dra ut med båten med halva släkten. Vet inte hur det kommer sluta men antagligen att det blir en Titanic 2...nejdå men kanske vem vet? Jajaa. Tror det blir en sovmorgon imorgon med. Börjar komma ikapp nu känns det som. Nu börjar jag bli riktigt trött så det blir sängen nästa nu! Sovgott sunshines!

CIAO//T



det blir tomt här igen

Hejsan alla glada!

Nu är jag på riktigt bra humör! Kan det bero på at jag har haft en underbar dag? Sovmorgon, åkt ring. Finns det något bättre? Vet inte hur det blir med hoppning idag, klockan är ju ganska mycket nu och vi får främmande sååå men man kan ju alltid hoppas på det bästa! Men ioförsig jag kan ju dra ut i skogen en sväng och hoppa lite där, det är ju rätt mysigt faktiskt. Det tror jag Brisko också tycker för han får inte så mycket krav på sig då. Just nu tittar jag på bilder på min gammla hyr på Sharm och lyssnar på fina låtar. Hur kan man älska och sakna någon så mycket? Visst jär är helt såld på Brisko med men det är en annan sak liksom, det kommer dröja ett långt tag innan jag får se Sharm igen. Brisko kommer jag se varje dag i 4 års tid. Bara att få åka ner till Karlshem och får klappa honom skulle ju vara världens lycka! Usch.. snart kommer jag börja gråta. Nu måste jag tänka på något annat. Så, ha det bra nu!




Ni får två bilder på honom


11:49 och jag har inte ätit frukost

Godmorgon alla vackra!

Vaknade nyss, ska snart gå ner och käka frukost är deet tänkt. Mamma och Pappa jobbar och Måns sover. Så huset är rätt lungt nu kan jag säga. Clara kommer hit en sväng idag så ska vi åka lite ring, sen ikväll är det tänkt att vi ska dra ut på vaverön och grilla och bada lite. Mysigt! Idag ska jag Brisko hoppa lite och då kommer ni få film. (hoppas jag) beror på mamma. Rid+häst outfit får ni också. Nu kurrar det i magen! Uppdaterar kanske mer innan vi drar ut med båten:)



Ni får en bild på mig och Brisko också.
Min min är inte den finaste;)

personligt


*Hatar när folk säger "det spelar ingen roll"
*blir osäker och spänd i många situationer
*hatar när folk lägger sig i saker dom inte har något att göra med
*älskar godis
*åka ring är något av det bästa jag vet
*riktigt glad för att jag har mina undrebara vänner och familj.
*rädd för att dö
*kan bli riktigt irriterad när folk komer åt känsliga punkter. (inte på kroppe då men.. aa ni kanske förstår;))
*älskar Brisko mest av allt
*gillar att sova
*älskarnatt rida och åka skidor

det var lite personliga punkter om mig!:)

dagens ridoutfit


Fin bakrund! *host host*
En vit ralph&lauren tröja med svarta detaljer (fake)
Blåa jeans kingsland byxor. Ett par svarta domani strumpor.:)

hjärn släpp??

Hejsan alla glada!

Kom nyss hem från stallet. Blev tyvärr ingen hoppning för clara och linn tränade dressyr så det vart lite litet. Men det får bli imorgon, då får ni en film! Jag lovar! Passet idag gick super, Johanna gav mig bra tips och råd igår som funkar väldigt bra. Nu vet jag på ett ungefär hur jag ska göra. Det känns iaf som vi blir mer svetsade till varandra för varje dag som går. Jag litar lite mer på honom han litar lite mer på mig, fortsätter det så här bra kommer vi känna varandra på lite mer en ett halv år. ...hoppas jag. Juste, igår anmälde mamma mig till våran första lokala tävling i Insjön. Blir en mjuk start L:D=80cm. Ska blir rikitgt kul. Om vi kommer nolla den gången så behöver vi komma nolla en gång till och vi är kvalade till vanlig hoppning med omhoppning och så, han är ju 6år och räknas som unghäst då vi tävlar avd:b. Tre nollor och vi får gå upp till omhoppnig som sagt. Han gick ju en nolla med hon som hade honom innan. Kul ska de bli iaf! Just nu sitter jag och kikar lite på facebook. Ska alldeles strax fixa in
dagens rid outfit. Ha det bra så länge!




Ni får en bild på söta elsa som var med och åkte båt idag:)

16.43 och allt flyter på

Hej!

Kom nyss hem från Siljan. Jag och Flissan åkte ring! Kul var det! Hade kramp i magen en stund där! Flög gjorde vi också. Ni ska få lite bilder sen. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem från mormor så vi kan åka upp till stallet och hoppa lite. Det blir inte så avanserat. Tror vi ska sätta upp tre-fyra hinder och bara rida runt lite. Ska försöka tvinga på mamma att filma lite, men förvänta er inte världens bästa filmning för hon har lite svårt för att filma och titta sammtidigt. Förhoppningsvis kommer dagens rid outfit och Briskos outfit också. ¨

Elsa fick också åka lite båt:)


Jag ock kusin:)


Sovmorgon!!!!

Godmorgon alla vackra! Har nyss vart ute med hunden och klockan är tjugo i elva, hoppas hon inte har gjort en olycka inne;) Det var rätt skönt att sova lite idag efter denna helg! Det var mycket välbehövligt. Ska snart cykla upp till stallet och packa en lunch påse tiol Brisko annars blir han utan. Sen ska jag vänta på att clara ska smsa, pappa och jag har tänkt att vi ska dra ut med båten en svängoch åka lite ring sen ska vi äta på leksands strand. Får se om clara går med på det. Just nu sitter jag och tittar på MTV tänk att dom spelar samma låtar om och om igen, dom är lite som rix fm tycker jag. Har nyss fått besked att mormor mår jätte bra och hon kommer hem från lasarettet imorgon!:D nu måste jag cykla om det ska bli något. Ha en fortsatt toppen sommardag gott folk! CIAO//T

tomt igen?

Hejsan alla fina!
Sitter just nu hos Emma. Det var ett bra tag se jag såg henne så det är rätt trevligt att vara här. Imorgon ska jag hoppa lite, typ en oxer, räcke och lite bommar eftersom Mia träningarna är varannan vecka. Har vi lite tur då kanske det kommer en film och lite bilder. Ni ska få en bild på oss, vi bjuder! Kompispris;)
<3

I remebmer when we kissed... I still feel it on my lips

Hellu!

Ska snart iväg och äta på Moskogen så det får bli ett snabbt inlägg. Rispasset ida för Johanna gick super. Har kommit fram till en grej. Han behöver väldigt mycket fram ridining med mycket övergångar. Vi tränade mcyket på programet och finslipade det lite. Så det kommer bli mycket hård träning i dressyr här framöver. Idag har det hänt en tråkig sak också... Min mormor har haft svårt att andas inatt och ligger nu inne på lasarett. Mamma ska snart åka dit, själv kan jag inte åka dit pga tidsbrist. Hoppas verkligen hon klarar sig... hon är 81 år, så man kan ju alltid hoppas på det bästa! Jag älskar dig mormor. Så om det blir dålig uppdatering vet ni varför... Allt för mig denna gång. Ha det bra!




Ni får en fin låt också...

go' kväll


Kom nyss hem från Lovisa. Kul hade vi! Kollade i en "mode tidning" när hon duscha och hittade jätte snygga plagg som man kan köpa på gina tricot och cubus mm. Så lite shopping sugen blir man ju, men dom mesta pengarna går ju till hästen, men ska försöka dra med mamma på en liten tur. Hon brukar bli ganska glad när man kommer till alla affärer;)  morsi<3 just nu precis nu lyssnar jag på många fina låtar, ögorna blir lite blöta när man tänker efter vad dom sjunger om.. usch. Fast dom är bra fina så man kan ju inte sluta lyssna på dom. Blev ett helt inlägg utan hästar, inte alltid det händer;) Nu ska jag hoppa i säng och fixa lite energi tills imorgon! Godnatt alla fina!

låt?

Tipsa gärna om låtar man blir rikitgt glad av!:D

Tack på förhand!


en snabb sväng

Hejsan!

Kom nyss hem från Sofia. Riktigt kul var de! Härliga tjejer! Alla tre. (för er som undrara var det sofia, lovisa och felicia.) Åkte hem för att jag ska klippa gräsmattan så snart ska jag gå ut och göra det. Sen drar jag tillbaka till b-rudarna. Förhoppningsvis är dom nere och tränar då, då kanske jag kan smyg titta lite;) nejdå.. men titta det ska jag! Ni ska få lite bilder också. Ha det bra!




bilden blev pytte liten, men det här är iaf såfia!¨


samam här.. Fast det är lovisa!

mys morgon

God morgon alla fina!
Idag vart det en tiding morgon gick upp lite tidigare än vad jag behövde så jag somna i soffan efter jag hade ätit frukoskt, sen kom det ett sms från johanna där det stog "åker nu:)" PANIK! då gick allt heltplötsligt mycket fotare. Vi åkte upp till stallet för att skritta ut en sväng barbacka och mysa emma kom också upp. Vi var ute i umgefär 45min, mysigt va de! Trevliga tjejer! Fixade klart allt i stallet efter, rätt skönt att ha allting klart kl 11 på morgonen. Johanna skjutsade hem mig efter, jag ska precis ta tag i hand taget och inser att jag är ute låst. Jippie! Ringer borsan han var på jobbet, pappa med och mamma med. Som tur var slutade mamma tidigt så jag satt där bara en halvtimme. Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, ska snart hoppa in i duschen och sedan dra vidare mot Lovisa! Uppdaterar mer senare idag! Ha en toppen bra dag gott folk!




Han ville inte bli infångad;)


dagens rid-outfit


sämst bild men det är en svart tröja från hööks och ett par svarta pikure byxor


Briskos outfit. Ett blått schabrak sockhemöle samt blåa lindor horse guard

GLAAAD

Nytt rekord på statestiken!!!!!!! 60 stycken! nu blev jag hur glad som helst!!! Toppen bra allaa! fortsätt så:DDD ni är hur gulliga som helst att ni besöker min blogg, det är verkligen hur kul som helst att någon läser den! Stort tack till er! Ni är bäst!:DD

tyvärr blev det tomt här...

Hej mina fina! Sitter och myser framför teven med telefonen i högsta hugg och lyssnar på lite skön musik. Tittade nyss på statestiken igen, runt 50 om dagen i tre dagar i rad! Inte dåligt, fortsätt såå!! :D Rid passet idag gick för bra för att vara sant! Han gick mellan hand och skänkel hela passet, han vände liksom med mig inte så att jag vänder först och han sen.. utan nu var han rikitgt mjuk och fin i båda bogarna! Glad cheey! Idag har jag vart jätte duktigt och tagit kort på både min och briskos outfit som ni kommer få lite senare. Imorgon ska jag vara med Lovis och Sofia det var ett bra tag sen jag såg dom, grymt sköna tjejer är det! Imorgon blir det program ridning för Johanna, sen drar jag till Lovisa. Nu ska jag fortsätt lysnna på musik och kolla lite mer på facebook. Ha en toppen mysig kväll gott folk!




favorit bild i repris


the weekend was awesome!!

Hejsan alla glada! Idag är jag på toppen humör av någon anledning, kan det bero på att jag har min "humör" tröja på mig?? hahah kul va? aja var nyss nere och år lite. Idag var jag med Johanna på tävling igen:) Riktigt kul, dom var hur fina som helst men det räkte inte till en plasering...dommaren var liiite dum. Men det har vart hut kul som helst! Gillar Johanna och hennes häst. Dom är rikitgt snäll båda två och lite puckade;) haha. Ska snart iväg och träna lite dressyr med prinsen. Det är rikitgt kul nu när vi har en dressyr sadel, man får en helt annan känsla. Efter det ska jag kasta mig i soffan och bara mysa. Det skulle int sitta helt fel efter denna helg. Ni kommer nog antagligen få dagens ridoutfit idag hoppas jag, om jag kommer ihåg det. Uppdaterar mer efter passet. Ha det bra gott folk!





Sååå sjukt snygga!


häst skötar'n

inge ro och vila inte!!

Hejsan! Var nyss inne och kollade på statestiken! 54 besökare, hur bra är inte det liksom?? Fortsätt så och vi är uppe i 60! Tack till er som besköker min blogg, ni är verkligen hur gulliga som helst:D Tänkte att jag ska berätta lite om dagen. Var ju med Johanna till Falun, christine och hennes mamma var också med. Riktigt kul var de! Hon kom delad trea i msv c2 inte illa! I mvs b4 var hon hur fin som helst. Men det tyckte inte dommaren... surt. Mellan klasserna har vi haft sjukt skoj! I bilen på väg hem skratta vi så vi höll på att dö. Christine är ju riktigt rolig, hon är såå skön!! Om vi ska sammanfatta dagen så har den var helt toppen bra!! Tack Johanna för att jag fick följa med!! Såg nyss på facebook att Amy Winehouse (stavning) är död... vet inte rikitgt hur sant det är men... 27 år och död, inte skoj! Hon har gjort ett flertal gryma låtar! Om vi ska gå över på något helt annat.. mitt rid pass blev ute i skogen med Christine och hennes mamma. Kul var det! Skratta inte lite då heller kan jag säga. Just nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik och ska snart gå över till grannarna och vara lite med dom. Sen ska jag hoppa i säng. För jag ska med Johanna imorgon också. Kanske uppdateran mer ikväll. Ha en fortsatt mysig kväll gott folk!




svar på frågestunden

Postat av: Linnsan:Vad heter din pojkvän?


Svar:Har tyvärr ingen pojkvän även fast jag gärna skulle vilja det...



Det var alla frågor (fråga??)

best thing i never had

Har nyss varit och lämnat en present till Petra somtack för att hon tipsade oss om Brisko. Imorgon följer jag med Johanna till Falun. Ska blir riktig spännande, det går ju så himmla bra för henne och Stacy nu. Hoppas hon verkligen är lika fin på tävlingen som hon ät på träning! Då kommer dom komma långt kan jag säga. Akta er alla dressyr ryttare som rider stor häst och medel svåra program! Sitter just nu och lyssnar på en skön låt som får mig att tänka tillbaka i tiden då jag mellan stadiet med min älskade klass, som nu har spritlas (stavning)... ska ändå bli rätt trervligt att börja sjuan, men...<3 Aja... på söndag ska jag träna för Ann-Marie, för det ska jag va med clara är det tänkt. På måndag ska jag träffa min käre vän Lovisa som jag inte träffat på år och dar, rikitigt kul ska det bli! Skriver nog mer om det lite längre fram i planeringen. Uppdaterar mer imorgon runt 6 på morgonen, kul va? Då måste ni vara vakna! Nejdå sov så länge som jag skulle ha gjort.. typ till 12;)


tjejen som gillar brisko!











Här har du lite bilder Fanny!:D

15.00 och det är frerdag!!

Hellu! Har nyss käka lunch som bestog av fiskpinnar, stekt potatis och kall sås. Det var riktigt längesen man åt det! Brisko får vila idag så ska vi rida ut en sväng imorgon istället. Imorgon ska jag med Johanna till falun. Hon ska tävla dressyr så det kommer nog upp en och en annan bild och kanske film om det är okej för henne. På tal om film.. så har jag lagt ut filmen på youtube när vi var i Älvdalen och hoppade. Så den kommer jag länka till er så kan ni gå in och kika om ni vill. Ska lägg upp bilder på det mamma kom hem med igår. Är riktigt tacksam för dom grejerna! Tack mamma!! Uppdaterar mer ikväll. Ha en fortsatt toppen dag gott folk!




schockemöhle dressyr schabrak. mörk blått


Glen Gordon skydd fram och bak. Svarta


Gold medal dressyr gjord. Svart


http://www.youtube.com/watch?v=7Tja-Y_8w2s&feature=mfu_in_order&list=UL

filmen :)


mobil inlägg 2

Godmorgon alla fina! Förlåt för att jag inte uppdaterat tidigare men pappa stängde av Internet för att det åskade. Ridpasset idag bli inställt pga detta tråkiga väder. Så passet blir flyttat tills på söndag om det funkar för Johanna. Man blir ju ganska förlamad när det regnar och åskar ute, man kan inte göra något. Fick iaf reda på att Brisko stått utan täcke idag, Christine hade lunch och såg då att Han stog och skaka stackarn... Tur att det finns mycket snällt folk i stallet!:) från och med nu är det tänkt att ni ska få mina tre inlägg om dagen, ett på morgonen ett på eftermiddagen och ett på kvällen. Det kanske blir undantag vissa dagar för att annat kommer ivägen. Det var allt för mig denna gång, uppdaterar mer i eftermiddag. Ha det bra! CIAO//T

Dagens rid-outfit


Inte så jätte bra bild.. men det är en Kingsland t-shirt och ett par blåa jeans kingsland rid byxor:)

23.17 torsdag kväll

God kväll! Sitter nu och lyssnar på lite skön musik med Linnea. Hon sover här inatt för imorgon ska vi upp och titta på lite träningar i Sundet. Kom just hem från Moskogen. Ätit lite mat och badat. Myys! Det är ju inte helt fel att ha hela lokalen för sig själv! Program ridning/träning för Johanna står på schemat imorgon för mig och Brisko. Ska bli rikitgt kul att repa L:B programet, har inte gjort det än så det känns som det är dags nu! Ni ska också få lite bilder nu är det tänkt! Ha en mysig natt gott folk och tänk på saker som gör er glada!




Bilden på mig och Clara. Älskar dig<3



Bilderna från träningen igår.


Någon som tycker det är jätte kul att rulla sig i leran, en annan som tycker det inte alls är kul... 

Bild från skogsturen

Ni får filmklippen från träningen imorgon så fort jag har laddat upp dom på youtube. Orkar inte nu...

Brottom!!

Hejsan! Det får bli ett kort inlägg nu. Idag gick rid passet jätte bra! Vi var ute i skogen och busade lite. Det var ett tag sen vi gjorde det... Jag har lite brottom så ni får bilderna samt dagen ridoutfit när jag kommer hem. Ha en fortsatt trervlig kväll!!




Brottom!!

Hejsan! Det får bli ett kort inlägg nu. Idag gick rid passet jätte bra! Vi var ute i skogen och busade lite. Det var ett tag sen vi gjorde det... Jag har lite brottom så ni får bilderna samt dagen ridoutfit när jag kommer hem. Ha en fortsatt trervlig kväll!!




tidig morgon.

Godmorgon alla fina! Sitter nu och myser i min One piece framför teven. Har nyss ätit frukost och varit ute med hunden. Stallet får vänta tills jag har blivit lite piggare. Mamma åkte till Ikea imorse hoppas hon kommer hem med något roligt från hööks! Ni får bilderna från igår lite senare idag eftersom jag är inne på telefonen nu. Nu ska jag fortsätta titta på tv så uppdaterar jag mer i eftermiddag. Ha en toppen bra dag gott folk!:) CIAO//T

Onsdag 23.02

Hejsan alla fina! Har nyss kommit hem från Älvdalen. Han var riktigt fin, kändes hur bra som helst! Bilder och filmer kommer upp imorgon för min telefon vill inte sammarbeta med mig när det gäller överförning. Imorgon så blir det en lite skogs tur med Clara om hon svarar. Ni får också dagens ridoutfit imorgon för jag ska ha samma grejer på mig som jag hade idag. Shit vad jag skjuter upp grejer... men allt blir så stressigt och så hinner man inte med helt enkelt. Ska bättra mig, jag lovar! Såg också nu att jag har en fråga på frågestunden. På fredag får det bli ett fjuttigt inlägg med den fråga som har blivit ställt, så fråga gärna på! Fråga vad som helst! Svarar på allt. Ärliga svar också. Dagen imorgon ser ut så här, vakna, käka frukost, klä på mig, cykla till stallet, rida och fixa allt, cykla hem, gå ut med elsa, duscha, klä på mig, kasta mig framför teven. Lät som hela dagen drog iväg där... men allt det där blir klart på ungefär 4timmar. )Om jag inte segar i duschen..)  Bra va? om jag vaknar vid tio då är jag kanske klar vid två halv tre. Det är halva dagen bara;) Jaja... har ju inget annat för mig såå. Ha en fortsatt mysig kväll!





mobil inlägg

Hej alla fina! Märkte nu att jag har för växlat dagarna, vi ska på hoppträning idag. Just nu sitter jag och skriver från min mobil som tycks funkar bra. Vi ska snart iväg och hämta transporten sen star vi hop till stallet och fixar lite sen drar vi till Älvdalen och tränar. Kommer kanske bilder och en och en annan film. Och så får ni dagens rid outfit. Uppdaterar mer ikväll. Ha det bra nu gott.folk! CIAO//T. (Ursäkta om det blir stav fel...)

@Claras place

Två dygn med clara, inget att klaga på. Vi var nyss ute i Sunnanäng och åkt ring med Wilma. Ingetr att klaga på där heller. Har hunnit vara i stallet också, det blev ett dressyr pass bak på banan. Riktigt nöjd faktiskt, han lyssnade på mig och rusade aldrig in i traven från galoppen så nu är vi ett steg närmre dressyrlaget! Imorgon tror jag det blir en mysig skogstur. Ni kommer också då få "dagens ridoutfit". Ska kanske ge er ett video inlägg, vad tycks om det?? Det kommer isånnafall bli om ett tag. Uppdaterar mer imorgon! Ha en fortsatt mysig kväll gott folk!
CIAO//T

Clara gästbloggar!

Hej hej alla Tildas läsare! Nu har hon tvingat mig att gästblogga! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men kan väl berätta lite om mig själv för er;)
Jag heter Clara Skoglund och jag går på droger ifall ni ville veta! (NAAAAAT)
Nej jag och Tilda står tyvär i samma stall med våra D-ponnyer och nu har hon tvingat mig attb komma hem till henne eftersom inte har några andra kompisar tråkigt nog.;) Haha neeejdå Tilda är en av dom snällaste jag känner och man skrattar alltid när man är med henne.
Jag har en D-ponny som heter Dream. Hon är elva år, och jag fick henne dagen innan julafton. Vi har tävlat upp till L:C hoppning, för efter det så fick jag en spricka i benet. Nu har jag kommit igång igen, och ska kvala till lag SM i fälttävlan med henne. Första kvalet går den 31 Juli, så nu håller vi på och hårdtränar.
Ni kan följa min tränin/tävling på min blogg: www.tavlingsryttarens.devote.se .
Det var väl det ni behövde veta om mig!;)






John Whitaker

Linnea åkte nyss hem, så nu sitter jag och lyssnar på gamla låtar från 2006-2008. Shit vad musiken har utväcklas eller så är det bara vi som får bättre smak... det där kan man fundera på. Tror att jag ska hoppa ner i min OnePiece och sätta mig framför teven en stund. Myys. Innan det tänkte jag slänga ihop ett tävlings collage som jag skulle vilja ha... fast då blir det ihåligt i plånkan och det gillar inte mamma.. men pappa finns ju alltid i andra hand ;) nejdå, men man kan ju alltid drömma! Ha en fortsatt mysig lördags kväll män o kvinnor!




Hur snyggt?? As snyggt!!

I'm into you

Hejsan! Sitter nu med Linnea och lyssnar på lite skön musik. Tror vi ska dra ut med båten sen sväng snart. Jag sov hos julia inatt, vi gick o la oss vid ett och kom upp 10 över 8! :D bra gjort tycker vi, när vi hade gjort iordning oss och käkat frulle var klockan halv 10. Riktigt bra! Mamma kom och plockade upp mig vid 10 sen drog vi till stallet och jag red ut en sväng barbacka med Elsa. Gjorde mycket mjukgörande i skritt samt lossade bogarna. Uffe hade terrängträningar på terrängen som vi gick förbi en sväng. Precis när vi kom så ramlade en tjej av, Brisko stog med örona framåt och började nervös bajsa, jag kände hur hjärtat slog på honom. Det var liksom som att han aldrig sett någon ramla av förut, fast han har ju kastat av mig så många gånger så han måste ju veta hur det ser ut;) haha. Uppadaterar mer ikväll! Ha det bra män o kvinnor!


21.21

Hejsan! Har nyss käkat mig propp mätt på kina mat! Riktigt gott är vad de är! Idag red jag för frida. Gick hur bra som helst. Riktigt rolig övning faktiskt hon ställde upp tre korner som jag skulle rida slalom igenom. Sen ökade hon på med en  för varje gång. Sen när alla korner var ute så skulle jag rida igenom igen, först svängde jag med händerna och "rattade" som man brukar säga. Men sen vart det så bra att jag bara behövde röra lite på höfterna så svängde han! Det är en rikitgt bra övning för er som vill komma ifrån dressyren lite ibland, sätt upp några korner och köör! Skit samma om häst går på tygeln eller ej, det är mest för att hästen ska kunna lyssna för så små hjälper som möjligt. För övrigt gick det jätte bra!  Sitter just nu och gör ingenting, såg på facebook att någon hade gillat "alla vi som gillar att pussas" ja men vem gör liksom inte det?? ska nog hoppa in i den gruppen;) haha. Tidigare idag var jag med ner till terrängen med Clara och Linn. Uffe har träningsläger i helgen, blir ju lite smått sugen på att vara med. Ser så sjukt kul ut! Hade sharm varit kvar hade jag lungt vart med. Hoppas jag och Brisko  kommer ut på terrängen och hoppa några hinder. Vilken dröm! Nu måste jag hitta på något annat kul! Ha en fortsatt mysig lördags kväll gott folk!



Små var vi... saknar dig stephen!



kuul...

Nämn något som gjorde dig glad igår: mamma
Vad gjorde du kl 08 imorse: soov
Vad gjorde du för 15 min sedan: var i stallet
Det sista du sa högt: ska vi äta kina mat idag?? 
Det senaste någon sa till dig: voff

Vad har du druckit idag: saft
Vad var det senaste du köpte: godis tror jag 
Vad är det för färg på din ytterdörr: vet inte.. 
Vad är det för väder hos dig nu: mulet och lite blått

Godaste glassmaken: hmm chocklad, polka, daim och regnbåge
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: aaa

Sover du tungt: det beror på..

Drömmer du mardrömmar: nej för jag har en drömm fångare! klart jag drömmer mardrömmar ibland..

Trivs du med ditt jobb: det vet jag inte..

Favoritklädsel: mjukis kläder
Favoritlåt just nu: David guetta - where them girls at och rihanna - man down
Vad ser du om du tittar till höger: fönster
Vad gör dig glad just nu: min heest 
Vad ska du göra härnäst: sitta lite mer vid datorn 
Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: trött

Favoritgodis: stora surskallar och ferarris

Kläder just nu: svarta mjukis byxor och en hv polo tröja 
Sommarplaner: träna hästen
Hur många kuddar sover du med: 1-3

Spelar du något instrument: naaj 
Morgon eller nattmänniska: natt
 
Vad är viktigast för dig: Släkt, väner och djuren
 
Är du kittlig: undrer fötterna jaaa
Snarkar du: nej
Stjärntecken: vattunman eller hur det stavas...
'Äckligaste insekten: Spindlar,flugor fästingar 
Längtar du mest efter just nu: hoppa terräng


friday 21.45

Brisko skötte sig super bra på Frida passet idag. Har fått lite tips nu och ska göra mitt bästa imorgon! Taggad men lite nervös fast inte på det dåligt sättet utan ett pirr i magen som känns bra! Får hoppas att allt går bra imorgon. Ni får hans outfit imorgon för allt vart jätte stressigt så jag hade inte tid att ta kort. Men ni får den imorgon lovar jag! Sitter just nu och myser lite i min Onepiece, tror det är käk snart. Blir nog potatisgratäng och löv biff! För er som ville veta... tänkte slänga ihop ett collage med lite hv polo grejer som jag vill ha såååå häääär mycket. Blev ett kort inlägg idag, men det får ni leva med. Kanske uppdaterar mer ikväll vi får se! Ha en fortsatt trevlig kväll!


Hv polo som är mitt favorit märke! Sååå snyggt!


Sharm

Vädret idag är ju inte det bästa direkt... har iaf nyss käkat lunch, känner mig rätt seg idag. Vaknade vi tio gick ut med hunden i spöregnet, åka upp till stallet och sätta på Brisko täcket, granngården och köpte en vattenhink sen hem och äta, kul va?? För att göra det här inlägget lite intressant kan jag ju berätta och Sharm.
Sharm var min hyr ponny i lite mer än ett halv år. Jag hyrde honom för att det inte funka mella mig och Demek som jag och julia hade tillsammans. Så Julia tog på sig ansvaret själv och red honom. Sen fick jag hem Sharm ganska direkt efter jag hade slutat rida Demek. Sharm och jag var väldigt gröna när vi började rida tillsammans. Jag fick mycket hjälp med honom, vi tränade hoppning varje vecka för instruktör. Han var väldigt seg i början. Men han hoppade i alla lägen och var inte tittig. Han var en riktigt drömmponny. Vi kom ut på våran första lokala hopptävling redan en månad efter han kom. Det var en enkel L:D bana clear round, vi kom felfritt och fick rosett, tror jag var den lyckligaste tjej på jorden då! Efter två vecor åkte vi till Rättvik och tävlade då var det stilbedömmning. Vi kom 4 då. Var också då riktigt nöjd med honom. Efter den tävlingen så vart det uppehåll med tävlingar för min del och jag började träna stenhårt med både hoppningen och derssyren. Vi gjorde stora framsteg i hoppningen och började hoppa hinder på 80-90cm. Ett enstaka på 1m. Mitt i vintern blev han allvarligt sjuk och fick kolik. Mamma ringde vetrinären och han fick dropp och lite annat. Han blev bra igen ganska så snabbt. När våren kom var vi ute på tävlingar nästa hela tiden. Vi fick alltid med oss rosetter hem när vi hoppa 70cm, när vi kom upp till L:C så rev han antignen i grund omgången eller så glömde jag bort  banan i omhoppningen. Jag glömde bort omhoppningen 2gånger. Annars har han alltid rivit i L:C, vilket var lite surt. Vi kom ut på en lokal derssyr tävling också. Jag var hur nöjd som helst verkligen! Vi fick inte så bra poäng med det struntade jag i. Jag var hur nöjd som helst med honom. Två dagar efter det så åkte vi ner till Stockholm och lämnade tillbaka honom. Det var riktigt tungt kan jag säga! Tror jag aldrigt gråtit så mycket. Han är en av dom få ponnyer som jag verkligen älskar! Det var lite om honom det. Ni ska få lite bilder också.











Älskar dig<3

23.15

Hej alla fina!
Sitter nu och myser i min onepiece framför teven. För ungefär en timme sen kom jag in och var klar med gräsmattan. Det är väldigt rofyllt att gå runt där med musik i lurarna och vara i sina egna tankar för ett tag. Så nu är jag ett steg närmare system kameran som jag har bestämt mig för! Rid passet idag gick sådär... Kändes kondstigt på något sätt tror nog mycket satt hos att jag red i ny sadel. Ha lyssnade inte på mig när vi skulle göra avbrott, han rusar liksom in i traven om vi bryter av från galopp, men vi för hoppas att det händer något magiskt eftersom han kommer gå för frida två dagar nu. Dagens rid oufit får ni på text. Hoppas ni litar på mig. En marinblå kingsland tröja och ett par crw jeans ridbyxor och ett par svarta domani strumpor. Imorgon tänkte jag att ni får hästens oufit eftersom han kanske kommer vara lite finare imorgon än vad han brukar vara;) kommer nig inte kunna sova inatt eftersom jag tuppade av vid tre tiden och sov till halv fem! Det kostar att ligga topp;) nejdå.. Tror jag bara var almänt trött. Så det kommer nog bli en lååång kväll. Hoppas papi sitter upp med mig och ser på lite filmer eller något. Nu måste jag titta vidare på tv! Han en fortsatt trevlig kväll män o kvinnor!! (verkar int som det går så bra döe min frågestund.. Så antagligen struntar jag i den om det inte kommer någara frågor snart)


California king bed

Kom nyss hem från stallet där vi provade sadlar. Tyvärr var Morris&Nolal alldeles för liten för mig. Som tur var hade Petra en dressyr sadel till salu. Vi la på den och den låg hyffsat bra, så ikväll ska jag prov rida i den. Tror jag ska ha den när vi rider för Frida vet inte riktigt. Men det visar sig. Brisko står nu nere vid gräshagen och äter lite, ridningen blir ikväll. Får hoppas att det är lite svalare då. Det är rätt mysigt att rida i solned gången eller vad tycker ni? Haha ni som inte håller med hästar kankse inte vet menmen.. ;) Snart ska jag och mamsen dra till Farmor och bada lite, hade tänkt att clara skulle med men hon vill inte svar på mitt sms. Men nu ser jag ju på Facebook att hon åker vattenskoter då är det inte så konstigt att hon inte svarar;) Haha. Men nu måste jag dra!
Ha en fortsatt bra dag män o kvinnor!!



Ni får en bild på finaste Demek

The Lazy Song!

http://www.youtube.com/watch?v=4ipCoa1gi4Y

Kolla in det här video klippet när jag och Jossan försöker härma The Lazy Song! :D

Vi är i takt och allting sitter perfekt! (naaaaat)

Gårdagens ridoutfit


Svart hv polo tröja - Hööks
Mörblåa jeans kingsland ridbyxor - ryttarstugan

Baksidan

sun of a gun

Har nyss kommit hem från siljan. Riktigt kul var det. Tror hela noret hörde oss skratta! Det är bra kul dedär!  Sitter just nu med Stephanie medans Rihanna strömmar ut genom högtalarna. Innan vi var ute med båten så kollade vi till Brisko lite, han mådde bra som han alltid gör där nere;) Så det kommer komma upp lite bilder på oss två. Blev tyvärr inga bilder från åkt turen men ni överlever nog. Nu ropar mamma att det är mat så det är väll lika bra att gör som hon säger då! Hare bra!!




Buse!




Myys ponni

rubrik??

Godmorgon min fina! Var just inne och såg på statistiken och det visade sig att det har slagit rekord! 50 besökare, riktigt bra enligt mig!! Fortsätt så! Tack till er som besöker min blogg! Brisko får vila idag så det betyder att han får stå i gräshagen och tjocka sig lite. Imorgon och på lördag är det träning för frida som står på schemat. Får hoppas att gräs magen försvinner då;) Har aldrig tränat för henne så lite nervös är jag allt! Tror att jag och mamma ska fräsa iväg till heden snart och hämta en dressyr sadel som ska prova. Spännande! Hoppas verkligen den passar, skulle ju inte sitta helt fel med en svart Morris&Nolan drssyr sadel! Nog om det. Jag sova hos stephanie idag. Lite avis på henne för hon drar till usa inatt och hon blir borta lite mer än tre veckor... Kommer sakna henne. Som tur är så drar vi +julia ut med ringen idag vid 4, ser ni några som åker ring på siljan som skriker, skrattar och skumpar som tusan så är det vi;) Uppdaterar mer när vi kommit hem då får ni gårdagens ridoutfit kan jag lova! Ha det himmla bra nu!

CIAO//T


BUZZZZZ

Sitter nu och tittar på när små barnen schwabes och nygårdh spelar buzz. Lukas är lite sur för att han aldrig vinner... satckarn. Hoppträningen idag gick väldigt bra förutom att jag dök i backen en gång men jag ju redan nu säga att det vart ett missförstånd. För han hoppade va lite tidigare än vad jag hade tänkt. Så jag hamna bakom sadels och ahde redan då tappat balansen och då passade väll han på att busa lite så han svängde lite så då dök jag. Men det gick hyfsat bra förutom att jag rammla rakt på höfte så har lite ont bara. Men som sagt förutom det så gick allt bra och det var riktigt bra övningar. Tänkte att ni får dagens rid outfit imorgon då kanske ni får två kul va?? ;) Imorgon står dressyr på schemat och det gör det resten av vecka också efter som dressyr laget drar igång 28 augusti. Som tur är ska vi ha ett träningsläger första helgen i augusti så det känns bra för då får vi hjälp med allt! Nu måste jag rycka in här och spela lite eftersom lukas seriöst hålle rpå att alcka ur!!

CIAO//T



Om det gick att beskriva dig med ord!


ingen rubrik

Sitter nu hos julia och väntar på att hon ska fixa klart sig. Sen när hon blir tror jag att vi beger oss ner på noret en sväng. Brisko får stå hemma i hagen idag eftersom vi ska hoppa lite idag. Han blir så himmla seg nä han står nere i gräs hagen. Fast det är ju inte så konstigt heller så mycket gräs som han proppar i sig;) Vart ett kort inlägg idag men jag uppdaterar mer i ikäll då får ni veta hur det gick på lektionen och dagens rid outfit!
CIAO//T

Tack till dig!!

Blev inte att sov riktigt än!

Men jag tänkte tacka en speciell person, hon heter Hannah Persson. Der är hon som har gjort hela layouten på bloggen! Hon är grym på att fota och mixtra med bilder. Hon har tagit dom som är i headern. Hon är en genom snäll person! Ni kan nå henne på www.hpfoto.blogg.se (dock är den inte helt färdig) hennes mail. [email protected] eller www.blogresponse.com/hpfoto :)



This is her!!

22.51

Har nyss kommit hem från en superduper mysig kväll vid tibble strand som bjöd på god mat, trevligt sällskap och lite bad/vatten krig. Sitter just nu och lyssnar på Rihanna. Känns som jag har blivit lite fast i hennes musik, helst Man down och California king bed. Riktigt bra låtar enligt mig!! Tror jag ska hoppa ner i sängen och sova lite eftersom jag var såå duktig att dra ig upp ur sängen kl 07.00 imorse. Imorgon kommer jag noga sova bort halva dagen som vanligt. Sov sött tänk på snygga killar/tjejer om ni har svårt att sova! Det ska iallafall jag göra;)

CIAO// T




Min prinsessa som slockna i min säng här om dagen. Det var riktigt mysigt!!

FRÅGESTUND!!

Tänkte nu ha en frågestund! Jag svara på frågor mellan himmel och jord! Den kommer att pågå i 1,5 vecka. Altså avslutas den torsdagen den21 juli:)))


FRÅGESTUND!!

Tänkte nu ha en frågestund! Jag svara på frågor mellan himmel och jord! Den kommer att pågå i 1,5 vecka. Altså avslutas den torsdagen den21 juli:)))




En tidig morgon i stallet.

Vi hade morgonfodringen idag så jag gick upp vid 7. Fräste upp till stallet med mamma, gav alla hästar sin krafft och tog ut dom. Sen var det väll lika bra att rida och fixa när man redan var där. Så mamma började mocka och fixa medans jag skulle ta in Brisko. Han var på riktig bus humör och retades med mig. I hagen fick jag inte komma nära. Han galopperade runt runt osv. Sen stanna han då gick jag fram till honom igen men han drog! Tillslut fick jag sätta mig ner på marken och titta ner, då kom han och buffa på mig. Det var som han sa -Men hallå! Vi ska ju bara leka. Haha bus ponny;) Sen drog vi ut i skogen en sväng, elsa fick också följa med. Hon tyckte det var jätte kul! Hon sprang som en huvudlös höna när vi kom tillbaka var hon helt slut! Det var Brisko med. Så jag borsta av honom lite snabbt och sedan gick jag och Katrinne ner med dom till gräs hagen där dom står just nu och mumsar lite. Sitter nu och lyssnar på lite sköna låtar av Rihanna med Jossan, det är väll tänkt att vi ska dra till farmor och bada lite med lite folk men vi får inte tag på några så vi åker antagligen själva. Men det blir mysigt de också! Nu ska jag och jossan göra något kul som sedan kommer upp på bloggen!! Ha det bra!:)

CIAAO//T

Dålig bild


Svart Ralph&Lauren tröja med röda detaljer.
Svarta Pikure (stavning´) ridbrallor
Och ett par svarta kingsland strumpor.

Om Brisko.

Tänkte också berätta om Brisko. Brisko är en valack född 05 altså 6år.D-ponny, är 143cm då han slutmäts om 2 år då jag hoppas på att han växerlite till. Han är född och uppvuxen på Gottland. Han är väldigt väl riden på marken då han går stadigt i form i alla gångarter. Hoppar med föregående ryttare 1-1.10m. Då vi idag hoppar enstaka hinder på 1m. Han är snäll i all hantering som att sko, duscha. Vi har inte lastat honom någong gång, jo när vi åkte hem då gick det bra! Han är en riktig lite mysgroda han kommer när man ropar på honom i hagen och kliar man honom vid manken blir han helt till sig för att  det är så skönt. Han är dock väldigt rädd för sprayflaskor när man sprayar honom på kroppen. Han har en favorit sak att gör så fort han kommer ut i hagen.... han rullar sig precis där det är som mest sand oavsett om han eller sand högen är blöt/torr. Han är svettfuxx/mörbrun med en vit helgående bläs och en strumpa på höger ben bak. Han har fått det av sin morfar för er som ville veta det:) Det var lite om honom det. Ha det bra!

CIAO//B







Om mig.

Hej!

Jag tänkte nu berätta lite om mig. Jag heter Tilda och är 13år. Jag bor i Dalarna med min familj. Har egen häst i Stall Sundet. Jag är en glad och sprallig tjej som spidar upp sig på kvällen då jag är trött. Jag älskar att vara i stallet sena eftermiddagar och bara mysa. Då jag inte är i stallet är jag oftast med kompisar eller sitter och segar vid datorn med bra musik. Då jag är med kompisar brukar vi åka ring, bada, hoppa studsmatta eller bara ränna på noret. På vintrarna är jag mycket uppe i Idre och åker skidor eller skoter. Jag har fantastiska kompisar och familj som alltid ställer upp oavsett vad! Jag är blyg bland nytt folk men då jag börjar känna min bekväm med situationen lättar det lite och jag blir mig själv igen:D Det var lite om mig det! Undrar ni något så är det bara att fråga! Ha det bra!

CIAO//T

Överraskad!!

Har nyss kommit hem från en överraskande dressyrpass! AnnMarie kom fram med en påse med lite bling bling till mig för att sedan säga att jag ska vara med i dressyrlaget! Vart chockad kan jag säga! Först vart jag lite skeptisk men när hon hade ju redan köpt grejerna så då var det ingen otervändå! Så det är väll bara att sätta igång med att plugga in L:B1. Sjukt igentligen. För övrigt gick passet hur bra som helst tränade på llite saker från programet t.ex halter, tempoväxlingar i både trav och galopp och mycket övergångar som funkade riktigt bra. Han var riktig fin idag! Tror han va nöjd själv:) Nu måste jag gå ner och duscha lite. Headern kommer upp ikäll hoppas jag! Ha en trvlig kväll.

CIAO//T

System kamera elle HTC wildfire?

Ja det var frågan. Pappa har lovat mig ett utav dom, men för att förtjäna det så måste jag klippa gräset i sommar och skotta snö fram till jul. vad tycker ni jag ska välja? aja. Felicia har sovit här inatt och drog nyss hem så det är väll tänkt att jag ska leka lite med Emma men hon vill inte svara på mina sms såå... får väll se om jag drar dit oinbjuden. Ikväll ska jag och Brisko försöka pallra oss till klubben vid 7, då vi ska träna för AnnMarie. Hon har ju vart på Falsterbo ända sen i onsdags, lite avis! Skulle ju inte sitta helt fel att titta på dom stjärnorna en stund! Jag ska göra en lite kul grej sen innan jag åker upp till stallet... Eftersom nästa alla lägger upp "Dagens outfit" ska jg lägga upp "dagen rid outfit"  kul va?? ;) haha. Nu vart det så bra att emma svara, så jag drar dit en sväng nu. Ha det bra ! CIAO//T



haha

http://www.youtube.com/user/Tiilda98?feature=mhum 

Här får ni filmen då jag blåser in helum!:)

Bild



Vet inte riktigt om jag sa att jag skulle lägga in en bild på Johanna och Stacy, men jag gör det ändå! Här dom, fina som tusan!! för att komma till hennes blogg klicka er in på www.johannavangen.blogg.se  :)

vidare mot bååten!

yees, vi ska ut och åka ring sen är det tänkt clara hakar på, det är det bästa som finns att åka ring med personer man gillar sjukt mycket. Det är tänkt att jag och Julia ska ut på tisdag om det blir bra väder, känns som att sommarlovet har dragit igång nu! Brisko står ute i gräshagen och mumsar på lite gräs. Han får vila idag efterom han gick hårt igår. så han lär väll bli stor som ett klot om han ska få vila såhär mycket, stackarn... haha. Snart ska nog jag och mamma och till Insjön och titta på lite dressyr tävlingar sen är det tänkt att vi ska luncha på något mysigt ställe. Christine och Elsa ska tävla idag tror båda kör L:A1 och  L:B1 tror jag. Sen är det nog fler leksands tjejer som ska vara med. Men ni för ha det så himmla bra nu! CIAO T :)



Finaste<3

21.55

Tjeena!

Idag var det styrketräning/markarbete som stog på schemat för mig och Brisko. Det var mycket lydnad, det var väldigt bra övningar för oss för han lyssnar inte riktigt på mig. Vi gjorde halt mella två recken på långsidad som gick sisodär i början, men efter ett tag fatta han vinkeln. Sen var det ett studs på 4 eller fem oxar somgick bra. Sen var det en fem och enhalva planket först låg på 30cm oxern bakom låg på1m. Vi la aldrig ihop det till en bana efter som det var så tröttsamt för dom. Riktigt nöjd med det passet. Tack så mycket Emma!! nNär vi kom tillbaka till stallet fick han en sval dusch igen och streschade ben. Sen fick han gå ut och käka sin lunch. Mamma hade varit riktigt snäll och gjor allting i stallet vilket var great! Sen var det bara att dra vidare mot hemmet där jag kastade i min lite mat, duschade och drog vidare mot Stephanie så jag är här just nu. Michelle kom just på att hon blev jätte bad sugen så vi ska väll antagligen dra ner på älven och ta oss ett dopp. (juste, ny header har ju kommit men den är bara tillfällig. Så den "riktiga" kommer antagligen i helgen.) Ha det riktigt bra nu! CIAO! T :)


Tycker att jag har riktigt fin min på denna bild;)


Hemma nuuu

Tjena!

Har nyss kommit hem från Göteborg galeet bra vecka! Ganska stolt över mig som åkte Atmos Fear som är 146m rakt upp i luften! Har också märkt att jag har gjort två fel på bloggen dels att jag har stavat fel på Liseberg då jag har stavat Lisseberg men det ska stavas Liseberg och så har jag laddat upp samma typ av inlägg två gånger men ni väljer själva vilket ni vill läsa. Medans jag har varit borta har Johanna tagit hand om Brisko. Han var jätte duktigt sa hon, han gjorde galopp ombyten på rakt spår, förvänd galopp och skänkel vikningar. Lite måste man få skryta ;) Johanna har också ryckt manen som blev hur bra som helst, ska bara be Emma att tunna ur den lite så blir det jätte bra. Imorgon drar vi upp till klubben och hoppar lite för Emma. Blir nog lite gymnastik/markarbetet eftersom han blir pigg och springer lite hejvilt. Tänkte också ladda upp lite bilder på saker jag har köpt. CIAO! T



Ett "B" som står för Brisko



Disco Brisko;)



Täcket fast inte grimman.


Göteborg levererar!

Tjeena!

Låter överskriften tala för sig själv! Imorgon drar vi till Lisseberg, galeet bra! Sällskap får vi också, Emma, Johanna och förhoppnings vis Sara! :D Blev ett kort inlägg idag men det får ni leva med! CIAO! T




Brisko och jag, Mia träningen i onsdags.


Full fart...

Hellu!

Nu har jag lite blogglust så jag struntar i om inget är gjort det får komma sen. Det har iaf gått jätte bra med Brisko på senaste tiden. Vi hoppade i onsdags för Mia. Gick mycket bättre än jag hade kunnat drömma om. Jag var hel nöjd med honom då. Så när vi kom hem fick han en sval dusch och streschade ben (stavning) sen fick han gå in i boxen och äta lite, tror han var ganska nöjd efter det. Så i torsdags fick han vila och stå ute i gräs hagen och äta hela dagen. I fredags red vi bak på banan som inte gick bra alls pga hårt underlag, så vi red i ca.30min. Igår red vi för AnnMarie. I början tog han inte min skänklar alls, det tog ett och ett halvt var för att jag skulle kunna göra halt tillslut fick jag rycka tag i honom. Då lyssna han. AnnMarie hoppade också upp en sväng det gick väldigt bra. Sen på slutet hade jag honom mellan hand och skänkel, jag kunde göra vad jag ville och han liksom -jaja gör som du vill. Det var riktigt kul! Idag har han fått vilat. Alltså har han fått stått i gräshagen hela dagen. Imorgon åker jag till Göteborg med Linnea, så då kommer han nog stå dom mesta dagarna om inte Christine eller Johanna rider honom. På tal om Johanna, hon var och tävlade idag. Hon och sin häst Anastacia (Stacy) var verkligen hur fina som helst, dom kom trea i Mvs B:4 idag, och igår kom dom också trea fast jag vet inte vilken klass. Det är bra häftigt att se när dom rider så höga klasser, det är en sån stor skillnad mot mig som skruttar runt på L:C banor. Imorgon drar jag och Linnea till Göteboorg som sagt, det blir Lisseberg 2dagar och Shopping två dagar och lite sol och bad 1dag! Det blir galeet bra! Ha det så bra nu!

Puss T

Våran första träning för uffe då jag inte rammla av;)






Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0