slide show

LÅSTE VÄL CLARAS IPHONE, HEHE


FRIENDZONE

Kollar väl på frienazone innan jag drar till Clara och blir kvar där inatt igen, vi ska dra några täcken över oss och bara mysa till en bra film och lite goodstuff, hur bra? As bra! Hörs!:))


UP NEXT: SKRITT TUR MED CLARA


Ben&Jerry's


@sängen

Godmorgon! Har nyss vaknat, har sovit hos Clara inatt. Är piggare än vad jag trodde jag skulle vara vid den här tiden. Mer uppdatering om hoppträningarna för Louise kommer idag någon gång. Ha en riktigt bra dag !:) puuuss


NIGGAS IN PARIS!

Blogg.se fuckar totalt.. funkar inte att ladda upp någon bild, föutom dom som redan ligger i arkivet.. Ska försöka lägga ut dom på FaceBook så jag kan kopiera dom till telefonen och sen lägga ut dom här på bloggen. Och på tal om det, inatt klockan 03:00 kommer mitt SIM kort till Iphonen börja fungera, yeeees! Då kan ni räkna med en massa bilder och uppdatering över allt! :):):)
Hoppträningen för Haaga gick galant! Han har blivit mycket mer piggare och positivare vilket jag gillar starkt! Han skötte sig riktigt bra. Vi hoppade ett hinder med en massa röd päls, jag var helt klart mycket räddare än han men han klippte det utan att blinka. Nu kan jag garantera att han inte är tittig. Min fina pärla. Louise tyckte att han var en helt annan ponny, precis som jag också tyckte sen vi var där senaste gången. Han är mycket possitivare till livet nu, om man säger så. Haha. Imorgon ska vi hoppa mer hinder och höjder, mer uppdatering om det kommer imorgon!
Ha en bra kväll!/t
snacka om söta ungar..

PICS

Datorn hackar som fan, det är är dom bilderna jag får upp. Ska försöka få upp mer ikväll!:)

MORNING

Vakande för en stund sen och känner mig inte speciellt pigg, ont i halsen och allmänt slut i kroppen. Har ju umgåtts med lite små sjuka personer hela helgen så jag antar att jag har blivit smittad. Får mata i mig Alvedon för att klara av dagen och hoppträningen.
Ska åka upp till stallet kvart i ett så jag har inte speciellt bråttom. Ha en bra dag!//t

MIN PÄRLA

Tror inte jag har varit borta så här länge från honom på ett par månader. Saknat honom riktigt mycket, har med mig lite godis som han ska få imorgon. Min fina pärla. Du är mitt allt.



ORKISH

Bilderna från Horse Show, bruden so har ett litet barn i sig och mycket mer kommer imorgon då jag inte orkar ladda upp dom ikväll. :)

GÖTEBORG HORSE SHOW

Hemma efter en galet bra helg i GÖTEBOOORG! Har haft det toppen bra! Alla föreställningar, 140 hoppning, 155 hoppning, Grand Prix dressyr & Grand Prix dressyr kyr. Det var riktigt bra, samma svenska vinnare i drssyren båda gångerna. Patrik Kittel & Toy Story. Sinnes sjukt vad snygga dom var! Värdiga vinnare helt enkelt!:)
1,40m hoppningen kommer jag inte ihåg vem som vann.
Sen.. Rolf-Göra Bengtsson, vad ska man säga? Heela arenan lyfter när han kommer in! Han borde får värsta adrelalin (stavning) kick när han komemr in, folk blir som tokiga, klappar, stappar i golvet skirker och tjoar! Han borde känna sig som en kung! Han gick klockrent i grunden, sen i om hoppningen fick han ett nerslag på sista hindret. Synd, men snacka om att göra allt för svenska folket! Sjukt.

I 1,55 hoppningen som Rolf var med i, vann tysken Marcus Ehning. Har inte så mycket mer att säga om det.
Mässan.. vart ska man börja? Tror seriöst jag ville ha allt! Fick med mig en heel del fina saker hem som jag är otroligt nöjd över! Stötte även på årets PA gäng och Tobbe Larsson, fräänt ;-)
Det som kom med mig hem:

*Svart lång ärmad tröja
*Röda ridbyxor (!!)
*Strumpor
*Schabrak
* Dressyr tyglar
*Martingal
*Tunt regntäcke
*Spray glans
*Vind jacka
*Grimma
*Transport/stall täcke
*Transport skydd
*Salt sten
*Rid stövlar :)
* Mer strumpor
Är verkligen hur nöjd som helts med min inköp! Helgen kunde inte ha blivit bättre! Love
Imorgon laddar jag och Brisko om för Louise Haaga träningar!

KASS FANTASI

Kan ju börja med att säga att jag har gjort bort mig tre gånger idag.. Ovanligt?- Skulle inte tro det. Halkat två gånger framför allt folk och när jag skulle sätta mig på bussen till skolan så ska dom ju scanna av kortet innan man går in, såklart sätter ju jag kortet mot någon annan grej som jag tyckte såg bra ut tydligen så hela bussen börjada små fnittra plus att Ebba och company låg dubbelvikta av skratt, fast så roligt var det ju inte... eller? Så har allafall min dag börjat.. Sen har dagen varit seg som vanligt. Usch, varför tog jag musikal för? Inte min grej.
Brisko&jag ska hoppträna för Sara om någon timme eller så, lite sådär små taggad eftersom det gick så bra förra gången! Eller nu ljög jag, är galet taggad! Det kanske kommer ett inlägg sen om hur träningen gick och var det var för övningar osv.
/T

DU ÄR BLAND DET BÄSTA JAG HAR


DAGENS RIDPASS

Blev bak på banan för Johanna. Fick en bakläxa att ha still mina händer i söndags, då jag gärna sitter och rör på dom när jag kommer i obalans och då pendlar hans huvud fram&tillbaka. Tycker själv att jag hade tagit till mig det hon hade sagt och visade ett mycket bättre resultat idag! Brisko var still och fin och fin i formen och han längde sina steg vääldigt fint. Vi tränade på L:b rörelser, mest serpentin bågar, mellan trav+galopp och halter. Det gick riktigt bra faktiskt! Vi lossade även höger sidan som efter ett tag blev mjuk och fin. Han tar dock ut bakdelen utanförspåret, men det fixar vi lätt som en plätt!
Längtar så gaaalet mycket tills vi är ute på tävlingsbanorna!! 10 mars är vi på plats i Svärdsjö men Johanna som coach!!

YOU GOT THAT SMIIILE:D

Kom nyss hem från klubben Årsmöte som var lite segare än vad jag trodde.. Men försökte hänga med på det jag förstog mig på. Min öron blev extra stora när jag hörde att vi ska få en helt ny anläggning! Vet inte när den kommer komma på plats, men så snart som möjligt hoppas jag!

Tjaa förresten! Hur mår ni? Själv mår jag tipptopp! Dagen har varit helt okej faktiskt! Gick upp vid nio då dressyr träning för Johanna stog på schemat, men det var så kasst väder så vi sköt upp det till efter lunch. Åkte då ist upp till klubben för att kolla på klubbtävlingen som var. Julia, Clara & Christine var med. Det gick bra för dom alla tre, alla var felfria! Christine tog hem första platsen! Grattis!:)

Klockan började närma sig tolv och jag åkte ner till stallet för att göra iordning stjärnan. Sen traskade vi upp till klubben, trääningens fokus log på programridning. (L:C1) Det var lite hackigt i början, men tillslut löste vi det och han blev riktigt fin på slutet! Min läxa tills nästa gång blir att ha en helt still hand. Hey ho let's go!!

Nu vart det ett väldigt detaljerat och långt inlägg men det får ni leva med! Kvällen blir lungn, ska träna lite på manuset som jag ska kunna tills imorgon (!!), hehe kan inget. Det är Elevensval grej så vi ska göra en musikal för er som ser ut som frågetecken. Ska vara på Sammilsdal hela veckan, lite små jobbigt... Hehe.

Ha en bra kväll!
PUSS/t


Det kommer inte gå att jag ska kunna klara mig utan denna tjej i två veckor då hon inte är med på Elevensval och nästa vecka drar hon till Itanlien..

THE BOY WHO...


... Do I want, the perfect boy.

DAGENS DAG

Pappa fick igång en gammal bärbar dator som jag hade för något år sen. Hittade en massa sköna bilder, en del var den tiden det var väldigt inne med att kolla upp i hörnet och puta med läpparna, haha men jag behåller dom för mig själv. Nu har jag iaf en egen lite laptop som jag kan använda istället för familjen sega sak som man inte ens kan kalla dator.

Brisko fick ridas på terräng banan där det var mycket snö och han fick pulsa ordentligt. Jobbade honom mycket i galopp där fokuset var på att han skulle sänka sig och få upp ryggen. Han började slappna av och sänka sig när han insåg att det var jobbigt att springa med huvudet uppåt och ryggen på helspänd. Efter en stund vart han avslappnad som sagt och blev väldigt mjuk i båda varven. Det blev ett kort och intensivt pass då jag kom på att jag skulle på Melodifestivalen, genrepet. Det var helt okej faktiskt, har inte skaffat mig en favorit precis men många va dom var helt okej. Det var två av dom som var lite copycats måste jag säga. En av dom var Youngblood som hande tagit en del från Eric Saades låt Manboy, dock har dom ju samma låtskrivare så det kan ju bero på det. Och den andra var Andreas Johnssons låt, kände igen melodin på den men kan inte säga vilken låt jag känner igen den från.
____________________________________________________________________________________________

Kvällen kommer bli väldigt lugn då mamma och pappa är borta. Måns och Villemo är hemma nu, men dom ska antagligen iväg sen, så jag ska försöka ringa hit någon kompis.

Ha en bra kväll!
PUSS/t


SONGS IN REAL LIFE 3!!


Äntligen har dom kommit ut med 3:an!!

LOVEE


Haha så jävla klockren!!

TJEJ GREJ

Tjejlistan
1. Har du ett par rosa string? Nee
2. Vem var den senaste du pussade? "e"
3. Vad har du för bhstorlek ? jadu..h3h3

4. Trivs du med det

5. Hur många killars telefonummer har du inlagt i din mobil? - 50+ kanske

6. Vad ska du göra imorgon? - Skola..

7. Vad gjorde du inatt? - de man brukar göra - sova
8. Och i förrgår natt? - sov?
9. Vad gör du innan du ska sova? - smörja in mig
10. Kan du prata med dina föräldrar om allt? - haha, nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? -yes
12. Har du varit gravid? - nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - ---
14. Choklad eller glass? - glass
15. Push-up eller T-shirtbh? - push up.
16. String eller hipsters? -  hipsters
17. klackskor eller sneakers? - sneakers
18. Kjol/klänning eller jeans? -jeans


Tio fakta

1. Hårfärg? - blond

2. Längd - 165
3. Frisyr - morgon ruffs.. haha nejdå, en lite olika
4. Ögonfärg - gröna typ
5. Skostorlek - 36
6. Humör - trött, glad
7. Civilstatus - Förhållande (ebba, no homo)
8. Vänster eller högerhänt - höger

9. Fritid - rida, kompisar och dator

10. Hus / lägenhet - hus 
Tio saker om ditt liv
1. Har du nånsin varit kär? - jaa
2. Tror du på kärlek? - ja
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - mjoo
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - njeaa
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - mm
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - haha nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej?
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej ?
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - 2:an typ.. haha
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - kanske,


Tio saker
1. Kärlek eller pengar? - both
2. cider eller öl? - cider
3. Dag eller natt? - båda
4. One night stand eller förhållande? - förhålland
5. Tv eller internet? - Internet
6. Pepsi eller cola? - Cola
7. Fest eller romantisk hemmakväll ? - Båda
8. Färgfoto eller svartvita? - beror på
9. Telefonkontakt eller face to face? - face to face
10. Bilddagboken eller myspace? - inget


Tio Har du nånsin
1. Har du nånsin blivigt upptäckt när du smitit ut? - brukar inte smita ut
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nee
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja
4. Har du hoppat bungy jump? - aa, på en studsmatta
5. Har du nånsin varit med i en olycka? -aa
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? - njee
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ohja
8. Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nej
9. Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? - vet inte
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? - jaa


Tio Känslor
1. Saknar du någon just nu? - jaa
2. Är du glad? - yeppyepp
3. Är du fundersam? - lite kanske
4. Är du uttråkad? - nee
5. Är du tysk? - Nej?
6. Är du dansk? - Nej
7. Är du italienare? - om jag vore!! haha nejdå..
8. Är du fransk? - Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - adom är inte gifta
10. Hur många syskon har du? - one

Om dig
1. Hur mycket är klockan just nu? - 19.45
2. Namn? - Tilda
3. Vart bor du? - Lekke
4. Hur många barn vill du ha? - max 2!
5. Vill du gifta dig? - om jag hittar den rätta, ohja!
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? - rullar
7. Har du ätit sushi? -ohjaaa
8. Favoritglass? - ben & jerry's , eller vanlig vaniljglass
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - ingenaning
10. Humör? - happyface!

Fyra Grejjor
1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? - hahah nejj
2. Har du en hund? - jaa, världens bästa faktiskt
3. Sover du helst själv eller med någon? - med
4. Tror du på spöken? - nej!

Skulle du
1. Skulle du vilja vara längre? - nej
2. Skulle du vilja väga mer? -nej
3. Skulle du vilja dricka dig full nu? - nä

Kan
1. Kan du röra på öronen? - nej
2. Kan du slicka dig på näsan? - nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? - hoppas jag iaf
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - nej!?
6. Kan du va på en fest utan att dricka? - JA!



GÖTEBORG HORSE SHOW

Drar dit om exakt omm 7dagar. Har en feet plånbok som jag tänkte spendera, även fast jag inte ska ha så mycket. Ett par helröda JW byxer, gaalet snyggt till sommaren! Ett till par Back On Track skydd då jag bara har två. Och någon mysig huvtröja samt en läcker sommar t-shirt! Min pengar räcker nog till det hoppas jag! Sen om det blir något över går dom såklart till min skidjacka som jag ska försöka spara ihop själv.
Drar dit med Johanna, mamma och Pernilla (Johannas mom). Längtar! Har aldrig vart på Horse showen i Göteborg. Fett med spännande&kul!


HAPPYYYYYYY

Hej mina fina! Hoppas eran dag har varit bra? Min har vart toppen, verkligen! Fick fina presenter och en massa grattis!:) Super nöjd med presenterna, fick inte mina skidkläder, men däremot fick jag en Iphone 4s! Bara sådär! Trodde aldrig att jag skulle få han en sån i mina egna händer, men tydligen fick jag det! Världens bästa föräldrar har jag!! Love
Fick även en jätte fin, varm tävlingströja, en gaalet fin bild på mig och Brisko  och en dag/natt kräm. HappyFace! Finns bara en sak kvar som jag vill ha, men det kan ingen ge mig. Det måste jag fixa själv. Al by my self

Fixade stallet jätte fort idag, mamma hjälpte mig en del. Red ut och joggade lite med Emma. När vi är ute kommer vi in på dom konstigaste samtalsämnena som jag själv inte har en aning om. Haha, skönt att få komma bort från det vanliga iaf! Brisko skötte sig jätte bra, han var pigg och glad!

Nu väntar jag på att släkte ska komma, vi ska käka en massa gott och bara mysa! Ha en fortsatt bra dag mina käraste!
PUSS/t


MIN FINA


It's gonna take a lot to drag me away from you.

TOMORROW

Imorgon är det min dag! h3h3... för er som vill veta vad jag önskar mig kommer det här:

*Skidkläderna jag har tittat på
*Iphone4 (just to forget)
*Pengar
*Godis
Inta så farligt mycket eller hur? Högst högst HÖGST upp står ju såklart skidkläderna som har tagit mig med storm, gaalet snygga engligt mig! Looovee

Sagt det förut säger det igen, mamma&pappa ni har VÄRSTA chansen att bli min favoriter igen!:D


YEAH BUDDY!

Hej! Har nyss fått i mig lite mat och duschat. Var även på hoppträning för en stund sen som gick galant! Mycket fokus på byten och att vi skulle rida fram hästarna. Brisko skötte sig jätte bra och blev lite små trött på slutet. Har tyvärr inga bilder eller film. Sorry!

Som ni kankse redan har märkt så har datorn fått för sig att fungera igen, så nu kommer det en massa uppdatering ett tag främ över. ...Tills datorn har bestämt sig för att lagga upp sig igen. Haha.

Ha det bra! /t


BRISKOS MASSAGE 11/2

Brisko fick ju massage av Kvitter i lördags. Hon hittade inte några stora grejer vilket var skönt eftersom han har gått rätt så hårt ett tag nu. Det satt lite i mankammen och lite i nacken som jag skulle försöka massera bort. Hon visade mig hur jag ska göra, och att jag inte får göra för mycket vid nacken för där sitter hjärnan så det inte blir alldeles för varmt. Vi sa även att vi hade köpt Back On Track grejer till honom, det tycket hon var riktigt bra för honom. Så länge man inte använder dom alldeles för mycket, för då kan det bli beroende framkallande för hästen.

Alltså, massagen var mycket givande och Brisko njöt mer än någonsin! Det betyder verkligen hur mycket som helst för mig&Brisko att du gör det här, tack Kvitter!♥









SÅ KOMMER DET BLI

Bloggen kommer stängas ner ett tag tills pappa har fixat min dator som jag hoppas att han gör vääldigt snart! När bloggen startas igen kommer ni få bilderna från Inne träningen, bilder och filmer från frida träningen och på det ska.ni även få utvärderingen om massagen som Brisko fick av Kvitter, damn vad grejer är på gång nu... Naaat. Håll ögon och öron öppna innan bloggen startas igen! Nu ska jag sova. Godnatt

LALALALAA EEY

Lovade er en massa inlägg idag, blev det så? -nej. Dels för att jag har haft en del saker för mig och att datorn har laggat sänder.. kunde inte ens öppna FireFox, blää. Kanske kommer uppdatering imorgon, får se vad datorn tycker om det. Godnatt!/t

MOVIE

Kollar på flickan från ovan, helt ensam. Kommer en massa inlägg sen när filmen är slut!

Hörs/t


KNIGHT AND DAY

Har käkat en massa god mat med sjukt skönt folk! Dagen har varit toppen,verkligen!! Red ut med Michelle som ni redan vet, Brisko fick massage ( kommer ett enskilt inlägg om det senare), följde med Christine till Insjön som fotograf, har en massa fina bilder som ni ska få! Imorgon blir ännu en dag med fullt ös! ÄlskarT

PUSS/t


ON OUR WAY TO RÄTTVIK

För att käka en massa god mat, hör sen när jag kommer hem!

PUSS/t


MUSIIIC

Gör väl ett till musik inlägg, det här är låtarna som står högst upp på in lista!



HEY HO LET'S GO!

Hejsan! Allt bra med er? Själv mår jag bara fint! Brisko fick komma ut i skogen idag igen, vi hade sällskap av Michelle som red en av Saras hästar. Själva ridturen var rikitigt ysig och rolig, Brisko var pigg och glad och la av en massa bocksprång. Drog iväg med mig gjorde han också, haha som tur va gick det bra! Han försökte säker imponera på Curley som som Michelle red. Bus ponny! Vi var ute i ca: 1,30min. Fixade stallet i lugn och ro på mindre än en timme! Bra gjort!

Vid tre tiden kommer bästa Kvitter och masserar Brisko. Det var ett tag sen nu, så han kommer nog njuta som han aldrig gjort förr! Mer utvärdering kommer senare. Efter massagen drar jag till Insjön med Christine och tar kort på när hon hoppar för Ulle. Ska även ta lite på Julia om jag hinner dit innan hon avslutar sitt pass. Fullt schema ännu en gång, toppen!

Han en bra lördag gott folk! PUSS/t


Bjuder på en störtskön bild som jag älskar! Älskling

MORGON

Trött tjej som har vart uppe sen kvart i sju och släppt ut alla 15hästar;-)


LEK&BUS


RIDPASSET

Brisko var överlycklig att få komma ut i skogen! Pigg och glad med andra ord! Jag hade planer att hoppa lite granar och stockar men ikke... Dom var borta..

Jag jobbade honom i djup form som han trivdes med. Mycket höger och vänster ställning i både skritt, trav och galopp. Han är rätt duktig på att stelna till ute i skogen och jag har vart lite för lat för att göra något åt det, men denna gång tog vi tag i det och han blev riktigt fin i slutet!!:)

Nu står käket upp dukat på bordet och jag är redo för att äta! Ha en toppen fredag kväll nu peeps:)
PUSS/t


@café with mami


I CAN COUNT ON YOU LIKE 4 3 2 AND YOU'LL BE THERE

Tjaa:) Allt bra med er? Själv mår jag toppen bra! Min sjuka är äntligen över, happyface! Brisko ska få gå ut på en häärlig skogstur, bara vi två. Innan det är det tänkt att jag och mami ska gå och fika, får se hur det blir med det. Hoppas på det bästa! Kvällen kommer bli lugn antar jag, allt roligt folk drar väl till backen på kvälls åk. Skulle också vilja göra det, men det känns lite fel med tanke på att jag har vart hemma både idag och igår och så skulle jag igentligen ha mina härliga brudar här hemma idag, menmen.. får se hur det blir. Annars blir det en mysig tv kväll med lite godis.

Det var hur min dag ser ut i nuläget, vad ska ni göra idag?


Ha en toppen bra fredag!:)

PUSS/t


Bild från våran första lokala dressyr tävling i Malung med laget 2011. Love the picture

GODNATT


NATTHUMOR- HAHA


Så jävla klockren!

INSPERATION- SUMMER



GE MIG NUU!

19:49

Hej!

Mår bättre nu, en fortfarande ont i magen. Det blir ingen skola för mig imorgon heller. Känns bäst att vara hemma en extra dag. Mamma var ute och gick med Brisko då Linnea var sjuk så hon kunde inte rida. Han var pigg och glad sa hon. Gillar när han har en possetiv inställning, han blir så himmla rolig att hålla på med då:) Får se vad jag gör med honom imorgon beroende på hur jag mår. Hoppas på en härlig skogstur!
___________________________________________________________________________________________

Äntligen har jag hittat mitt dröm skidställ! Galeet snyggt, det är det ända jag önskar mig. Mamma&Pappa nu har ni chansen att bli mina favoriter ännu en gång!;)

Puss/t


TILDA FEELS BAD

Hemma från skolan idag..har fått upp det jag har käkat igår tre gånger inatt.. Så det kändes lite onödigt att gå till skolan. Sovit har jag inte heller gjort, hade så förbaskat ont i magen så jag gick ner och kolla på tv vid halv tre sen somnade jag klockan fem och nu har jag vaknat. Mår bättre men har ont i magen...

Brisko ska skrittas idag, Linnea ska få göra det eftersom kag inte kan. Det var meningen att jag skulle rida Champis också men det sket ju sig... Min dag kommer spenderad i soffan hela dagen, men jag hoppas ni kommer ha en toppen bra dag!:) puss


WHAT IM I SUPPOSED TO DO WHEN THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU.

Teatern idag gick bra, haha kul var det också. Jag och Ece var fulare än fulast måste jag säga.. annars har skolan har rullat på riktigt bra, det går bara fortare och fortare! Överlycklig för det.

Brisko fick en tur i skogen med Christine och Celine, tänk att det alltid jag ska bli spårat när jag och Christine rider ut, våra hästar är lite smågalna när dom kommer i närheten av varandra, men det är alltid lika kul att vara ute med henne!

+&- med ridturen.
+ att han var pigg och glad och lyssnade bra och busade lite;)
- att Celine dök i marken två gånger, hon är iaf oskadd som tur va!

Imorgon ska jag och Brisko testa på något nytt och spännande! Vi ska nämligen prova hoppa för Sara! Dom säger att hon är toppen bra, så varför inte prova en gång? Ska bli sjukt kul, hoppar med Julia, Clara och Linn. Ska bli super kul att få hoppa i samma grupp som dom igen, gjorde förra säsongen. Gaalet kul var det! :)

/t



Gillae att han är en decimeter över hindret;) Älskling

TISDAG

Tjaaaa! Tisdag idag, mycket bra. Hah, har sovmorgon idag gick upp lite tidigare än vad jag behövde men det är alltid skönt att ha lite extra tid på sig, men det sluta alltid med att det blir stressigt i slutet ändå sååå.

I skolan idag så ska klassen spela upp ett brott för en anna klass, jag och Ece är brottslingar. Vet inte hur det kommer gå, vi lär väl bli utskrattade med tanke på att jag ska ha ihop växta ögonbryn, mustchach, mjukisbyxer och en keeeps. Det kommer vara ruttet fult, men vad gör man inte för att få ett litet bättre betyg? ;)

Ha det bra!/t


BILDBOOMB!


'
 



våran helt egna ridlärare!:D



Det var dom bilderna jag har lovat er, det kommer fler inom några dagar:)

FUCK MONDAY, EVERYBODY HATES YOU


MONDAY


Hoppas allt är bra med er? Själv mår jag toppen, tackar som frågar! ;) Gick och la mig vid halv tio igår och gick upp kl åtta, skönt att äntligen sova ut! Vi tackar sovmorgonen för det! Brisko vilar i idag så mamma tar stallet medans jag få besök:) Nu måste jag går och göra mig iordning, ha en bra dag!
PUSS/t

DET MÅSTE VARA PÅ LIV OCH DÖD

Har nyss klivit ur duschen som var mer uppfriskande än vanligt måste jag säga! Dagen har varit helt ok! Åkte till stallet halv tre tror jag, fixade stallet och red. Han dunder fin! Verkligen helt jävla magiskt! Vi red inte så jätte länge, hade lite problem med att avsluta ridningen för att han var så himmla fin. Min fina Brisko, bara min.

Sen fick jag skjuts upp av Christina upp till klubben, dressyrlags möte kl fem stog på schemat. Vi kom fram till hur lagen skulle se ut, vilka tävlingar vi hade framför oss, träningsläger och fysträning för ryttare. Mycket skoj på gång!:) Ska försöka ta så mycket hjälp av Johanna som möjligt nu här framöver eftersom första tävlingen är om en månad! J var även iväg på tävling idag, första tävlingen på året och första vinsten, grattis!:) GO GO GO!! 

Nu ska jag kolla runt på ett nytt skidställ som jag önskar mig när jag fyller år. Ha en bra kväll!:)

PUSS/t


HEY I HEARD YOU ARE A WILD ONE

Yeah Buddy! Kvällen igår var toppen härlig! Badade jacuzzi, käkade och såg på film. Jag och Julia somnade tio minuter efter filmen hade satts igång, hehe. Sen åkte vi hem vid halv ett tror jag, Mick och Teddy kom och hämtade oss soom tur va! Mamma och Pappa hade en massa folk hemma så jag somnade vid halv tre tror jag, tur att dom spelade bra musik iaf. Så just nu är jag ganska död, ska snart åka upp till stallet och rida älsklingen på banan och fortsätta jobba på det vi gjorde igår.

Ni får ha en toppen bra dag!

HÖRS/t



FRIDA TRÄNINGEN!

Gick hur bra som helst! Vi hade mycket fokus på tempot eftersom han är vääldigt långsam. Och höjde vi honom i formen då han har börjat lagt sig på bogarna istället för att bära upp sig själv. Allt gick hur bra som helst, han var super fin och jag är mer än nöjd! Dock var det iskallt, bokstvaligen! -22.. tror jag aldrig frusit så mycket i hela mitt liv! Mina tår, fingrar och lår var genom frusna. Kom hem och tog en låånga dusch med högsta värmen på helt plötsligt var varmvattnet slut, sorry familjen! Värmen i kroppen var iaf tillbaka, och nu ligger jag här med mitt varma duntäcke och softar på! Väntar även på att klockan ska dra sig mot fem, då jag börjar göra iordning mig för att sedan dra upp till Stephanie.

HÖRS!/t

Emma var med och tog bilder idag på träningen, får be henne skicka dom sen. Mamma har även filmat. Ni kommer få ett lååångt inlägg med bara bilder någon dag här fram över!


TOOOOOMT

GodMorgon! Vaknade nyss och är inte så där över trött so jag brukar va när jag vaknar på morgonen. Slog upp FaceBook det första jag gjorde när jag vaknade, så en hel del statusar att det var kallt ute. Mellan 20-24 minus grader! Nu verkar det som om att vintern har kommit. Kyla är inte riktigt min grej, menmen finns inte mycket att göra åt.

Som ni redan vet så ska jag rida för Frida idag, det kommer ett inlägg om just det och hur träningen gick. Stay around! Klockan är 10 över 10, så jag har inte sådär jätte bråttom, vilket är jätte skönt. Rider också hyffsat långt in på EM så det är skönt det också. Sen ska jag hem till Stephanie runt klockan sex för hon fyllde år igår, bada och käka tror jag att vi ska göra:) Ni får ha en toppeeen bra dag!!

HÖRS!/t


Den här årstiden är vääldigt lockande just nu!

THE DAY AFTER TOMORROW.. typ

Slänger in ett snabbt och kort inlägg innan jag ska lägga mig. No provet idag, ska man skratta eller gråta? Hade tränat på allt jag skulle kunna och kände mig hyffsat säker på det mesta men när provet kommer framför mig försvinner allt! Menmen, kan inte sitta och gråta över det. Bara jag får ett E är jag nöjd..

Kvällen tillbringades @Edits place, Sagan Om Ringen maraton var det ja! Började halv sex tror jag, vi hade kommit till andra delen i andra filmen klockan tolv, då had vi ävet käkat i ca en halvtimme. Vi satt i 6,5timme och såg på film.. haha ändå rätt bra gjort måste jag säga! Filmerna ligger iaf på topp hos mig!

Nu måste jag gå och lägga mig, för imorgon ska jag träna för Frida vid två tiden tror jag. Elsa ringde och sa att hon va sjuk så jag fick ta hennes plats! Hur snällt som helst!:) GODATT!

/t


Hoppas med hela mitt hjärta att vi båda sköter oss lika bra imorgon som vi gjorde den här gången.

KVÄLL

GODNATT! Tidig kväll idag, love life! Hörs imorgon mina fina:)


VECKORNA GÅR RÄTT SÅ FORT JAG HAR FÅTT FETT MYCKET GJORT

Har nyss kollat igenom Fysiken och är hyffsat redo för provet imorgon. Ska plugga lite mer imorgon på håltimmen.

Idag fick Brisko komma ut på en skritt tur i skogen med Julia&Sladdas (som jag kallar honom) riktigt mysigt var det. Kul att vara med dom man verkligen gillar! Brisko skötte sig bra och traskde på som vanligt. ÄlskarT. Imorgon får han vila då jag och mamma fixar stallet tillsammans sen drar jag till Edit och ser på Sagan Om Ringen maratooon, Malin och JossaN will be there tooo:) So good.

Nu ska jag kila in i badrummet och fixa ansiktsmask med mamsen. Kvalitétid kallas det :)

HÖRS!/t


I EN VÄRLD FULL AV PROOOV

Har fått in alla bilder på kameran igår, så det kommer komma en rejäl bildbom eller ett långt bildspel. Har inte bestämt mig än. Men något av dom kommer iaf upp idag eller imorgon för jag har en del i skolan nu fram över. Hade diagnos i måndags, prov igår, prova idag & prov imorgon. LML. (?) haha. Men det hyffsat lätta ämnen för utom NO:n som kommer imorgon. Ska göra en sista slutspurt och rå plugga ikväll och idag på håltimmen. Mer uppdatering kommer säkert ikväll eller imorgon.

PUSS/t






Här har ni lite smakprover!:)

Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0