slide show

...


MINA DAMER OCH HERRAR DET HÄR ÄR NORLIE&KKV!!





Du är förbaskat fruktansvärt jävla snygg

Hello!!
Hoppas allt är bra med er där ute? Med mig är allt tipp topp!
Red en sväng ute i skogen med Julia idag. Ehh ja, det slutar ju alltid i katastrof när vi rider tillsammans hehe.. Denna gång slutade det med att jag log på marken;) Vi galopperade upp för en ganska så lång bake där det finns breda stigar lite här och var. Och helt plötsligt tvärvände han in på en sån och ta tappa en stigbygeln och stog i lufte med andra, sen "duns" var jag nere på marken. Brisko stog och kollade ner på mig och undrade varför jag låg där. En bebis+en osmidig ryttare är ingen bra kombination;) Ha, snäll som han är stannar han iallafall.
Julia höll ju på att skratta sönder! Lika så jag.. haha. Hade ju även prroblem med att ta mig upp på honom även fast jag hade sadel. Men det finns ju inte mycket att göra när man är full i skratt!

Väntar på att julia och clara ska komma, julia sover här inatt. Det lär inte bli mycket sömn inatt. Haha men faan vad jag har saknat sömnlösa nätter! Grymt att det är höstlov också!

/T


Bra, bättre, bäst!!

Det bästa jag har



16:47

Hej alla fina!
Hemma hos Emma nu, vi väntar på käk och annat gott.
Ska leka lite med cocos nu, så vi hörs sen! puss t

Rättvik, halloween hoppet

Trevligt med ett hej kanske? Isåfall, hej!:)
Tävling i rättvik var det idag. Sista på säsongen.
Han var huuur läcker som helst på framridningen, helt galet! Vi kom in på banan och vi båsa var sten säkra på vad vi skulle göra. Allt rullade på riktigt bra.. tills jag tappade kontakten och vi kom lite för snabbt/falckt in på en oxer så den petade jag. Helt mitt fel, plockade inte upp honom riktigt så det vart resultatet. But shit happens. För övrigt gick det hur bra som helst! Det var alltså l:d=80cm
Det var äckligt många starter på hela dagen. 178st totalt. Men det gick bra fort ändå.
Nån timme efter skulle vi in på l:c=90cm. Lika fin på fram ridningen som i första klassen. Gaalet hur fin han var över hindrena. Det sprang hästar hit och dit, överallt! Men ändå var han så lugn. Kändes mer än bra.
Helt plötsligt var vi inne på banan och skulle rida. Han hade riktigt bra tryck i sig själv och ett riktigt tufft självförtroende. 6år och så säker på sin sak, lovely!
Det ända jag tänkte på var att hålla kontakten med honom runt hela banan. Så det vart lite för mycket mellan två hinder så vi kom alldeles för nära och då vart det tufft för honom, så vi rev det. Mitt fel igen. Snäll ponniee som hoppar iaf:) Jag är sjukt nöjd med honom! Bebisen
(film komemr sen)
När vi hade kommit hem och hade lastat ur honom och fixat klart allt så frågade Johanna om jag ville hänga med ut på en sväng med henne ovh Vilmer, vilket betydde att jag fick rida Stacy! Riktigt kul var det. Hon är så frän att rida. Hon har alltid öronen frammåt och är med på norterna, men hon gör seriöst aldrig något dummt! Även fast det är så långt ner till marken känner jag mig förbannat trygg! Vilket är awsome! :) Tack så jätte mycket för lånet Johanna!
Ska jag sammanfatta denna dag med några ord blir det nog, grym dag!!:)
/t
Kärleks bilder i repris♥

I SEE THE BLOOD I YOU'RE EYES I SEE THE LOVE IN THE SKYS


Fick detta av familjen Skoglund som tack för att jag tog hand om deras ögonsten Pusjkin!
Tack såååå jätte mycket!:D Ni vet att jag älskar att rida Pusjkin!



Det är rätt mycket nu i skolan så uppdateringen kommer gå upp och ner lite nu här fram över.
/t

wehooo

Telefonen ligger på laddning och gammla nummret är på plats igen!:D

HTC wildfire S, babe

17:47

Söndag23/10: Dressyr för Johanna. Gick super bra! Han var lika fin som senast jag tränade för henne. Tränade på lite nya saker som: Förvänd galopp, grunden till bakdels vändningar och av/igång satningar. Funkade riktigt bra måste jag säga! Fövända galoppen trodde jag aldrig att han skulle fixa, men det gjorde han galant! Muskler har också börjat kika framlite här och där! Awesome! :)

Idag får han ta en liten powernap efter dom två intensiva dagarna som han har deltagit i till 110%! Min stjärna.

Mamma tar stallet idag så jag kan plugga lite spanska.
Dagens höjpunkt idag var när jag fick smset av mamma där det stog att Ullis (julias mamma) hade hittat min telefon!!:D
Den låg tydligen i någon träninsväska vilket jag inte har något minne av att jag har lagt den i, menmen. Sjukt glad nu iaf! Tack Ullis!:)

/t



17:54 22/10 2011

Red till Asaklitt och tillbaka idag med Julia. Riktigt kul var de. Kondis tränig blev det för dom, vi galoppera upp för asaklitts backen så är lång och har en perfekt grad på lutning för att hästarna ska få ta i lite. Vi hade dom ganska korta så dom fick jobba med sina bakben och ryggen. Brisko tyckte att livet var riktigt tungT just då och det lär ju inte bli bätter för imorgon ska vi träna dressyr för Johanna. Haha stackare, men sen ska vi ta det lite lugnt.

Väntar just nu på att Clara ska komma så vi kan käka lite och göra något annat skoj. Vet inte om hon ska sova här men man kan alltid hoppas!:)

Uppdaterar kanske mer ikväll, beror på.

/t


Torsdag 20-10-2011

Hoppning var det då. Gick riktigt bra, tränade lite om hoppnig som gick riktigt bra! Lite träning på det så blir det jätte bra, han är riktigt vänd bar!
Nära på att åka av var jag också. Det var en kombination på två hinder, in: en oxer. Ut: ett räcke. Han var pigg och glad så jag gav honom jobbet till honom att taxera in riktigt eftersom han inte lyssnade ett skit på mig. Så då hoppade han av väldigt stort där han lungt hade kunnat lägga in ett till galoppsprång, men icke! Så jag låg på halsen efter fösta hindert, och eftersom jag har en snäll häst som hoppar i alla lägen oavsätt om matte är med eller ej, så hoppade han räcket också. Tänk er det. Jag som är osmidig redan som jag är, men som tur va så har jag avnt mig vid sånna "skutt" eftersom min gammla ponny Sharm gjorde sånna hopp hela tiden, nästan. Men det var ett tag esn det hände nu, men det är alltid bra att få lite balanstränig då och då! Grund omgången och om hoppning låg på 90-100cm. Så höjden är ju inga problem, vilket känns skönt. Nöjd är jag iallafall. Vi blir tajtare och tajtare för varje gång jag sitter på honom! Kärlek.

Idag gick jag, mamma och lilla elsa en sväng ute i skogen + Brisko. Tror allihop tyckte det var skönt att få komma ut och röra lite på fläsket. Brisko såg ut att njuta iaf, och det är alltid skönt att se honom må bra.

Imorgon ska vi ut och galoppera i skogen med Julia och Sladden!:D Wehoo, trevligt  kommer det nog bli iaf.

Kommer med mer uppdatering imorgon. Godnatt, puss/t


Ursäkta fingret;)

Tomt?

Hejsan!

Dagen behöver vi inte ens snacka om för den har sett ut som alla andra dagar.

Red en sväng i skogen med julia idag, jävlar va längesen det var! Sjukt kul att få rida med dig igen Julia! Fart, skartt och bus. Bättre? Nej. Var ju mer en ett halv år sen vi red ut, så saknat det har jag allt gjort! Brisko var iaf pigg och glad och gjorde sitt bästa med att hinna ikapp sladdden och julia. Sladden har ju större steg medans brisko har ett litet mindre. Men vi klara och ganska bra ändå!

Imorgon är det hoppträning för Emma. Var ett tag sen jag hoppade nu, så taggad till tusen kommer han nog vara! Tror vi kommer träna på omhoppning, rätta mig om jag har fel, men då är det väll bra med lite krut? Inte sant?;) Haha, jaja det visar sig hur det går. Ni kanske får en film, om jag har någon som filmar vill säga.

Sitter just nu inlindan i mitt sköna duntäcke och är ny duschad. Kvällen kommer spenderas framför datonr som alla andra kvällar hittills har gjort. Datorn laggar mer än vanligt, har tagit mig 45min att skriva detta inlägg. Tomten får ju mer än gärna komma med en ny dator!

/t


Bilden är sjukt jävla kass, men man ser helheten på honom. Kolla formen och steget!!
Min bebis.

.....

When a heart breaks, no it don't break even...

WE FOUND LOVE

Även fast regn och rusk inte är min eller Briskos starka sida så gick träningen huur jävla bra som helst! Helt annan häst, han jobbar effektivt med sina bakben, är fin i formen och det bästa av allt.. han studsar inte mer!:D Han vände två gånger och försökte smita, men då fick han sig en känga. Så hoppas hoppas att han har gett sig nu, forever! Sen att vi behöver fin slipa lite annat är en sak, huvudsaken är att han lyssnar på det jag vill och gör sitt bästa. Plutte dååå.
STORT tack till dig Johanna!:')

Dagen har rullat på som den ska idag. Vaknade iaf i tid idag, fast jag hade kunnat sovit en timme till men det är skönt att har lite tid på morgonen och fixa lite och så klart leka lite med hunden som var hemma imorse.

En blöt men söt elsa!




Klump var det ja!

Började ju dagen med att försova mig en stund, vaknade av att mamma ringde och då var klockan tio i nio, började kl 9 så det var inte så jätte farligt. Men jävlar vilken panik man får! Var i skolan fem över någon gång. Hann inte sminka mig eller äta frukost det var på gränsen att jag hann med att bortsa tänderna, borsta håret, klä på mig och sedan cykla iväg till skolan. Dagen rullade på som vanligt förutom att min mage skrek efter mat! Men det är sånt man får leva med när man är lika klumpig som mig...

Clara och stallet väntade på mig sen. Vart en skritt-tur barbacka med henne och Dream. Kul var det!
Imorgon är det  träning för Johanna, om allt går som det ska. Hoppas det går lika bra som det gjorde förra gången!:)

Har ju även tappat bort min telefon, great! Känner mig fett naken. Den ska ligga någonstans i julias hus, för där hade jag den sist. Men vart? Ja, det var frågan... den lär väll dyka upp någon gång hoppas jag.

/t


What Am I Supposed To Do When The Best Part Of Me Was Always You


FADE INTO DARKNESS

Red för Johanna igår, gick suuper verkligen! Jag red fram honom en stund sen hoppade hon upp och visade hur jag skulle rida för att allt ska falla på plats och på de så satte hon honom lite på plats också vilket var skönt. Tänkte liksom, han har gjort sådär ett bra tag nu och jag har "vunnit" över honom alla gånger, så han borde ju ge sig tycker man, men icke! Envisa lilla ponny, han ger sig för passet men sen dan efter det så är det som han vill testa igen bara för att se om han kommer undan igen. Knäpp ponny.

Hans ridpass idag blev en bus sväng ute i skogen. Det tyckte han hade förtjänat, han som hade gått dressyr tre dagar i rad. Bockning och annat grejs var mycket roligare än att lyssna på mig. Han är ju bebis somsagt så det är okej;)

Var även och hjälpte Julia idag på klubbtävlingen. Gick hur bra som helst för dom, det trasslade sig lite med banan bara men för övrigt var dom hur fina som helst! Finns en massa bilder från dagen men eftersom jag inte har någon kamera så kan jag inte ladda in dom, så när bilderna är uppladdade ska ni också få dom!

Lyssnar nu på en massa skön musik som skriker ur högtalarna och längtar till vintern som fan! Inte 25- minus och snöstrorm. Sol, pistad backe och mina kära twintips! Åhh. Kärlek. 
Har även bestämmt mig för att jag ska lära Johanna att åka skidor. Vet inte om hon är med på det, men det visar sig! Haha.. Sjuka tankar jag har.

/t





SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Postat av:....
Om du fick välja mellan att äga sharm eller brisko, vem skulle du välja då?:)
Svår fråga, kan inte välja mellan dom, båda är helt underbara!

Postat av: Hannah K
Vem är den bästa tränanren du har ridit för?
Helt klart uffe! Han är riktigt grym och kan sin sak! Sen lita andra också, men i hoppningen är det klart han!

Postat av: Anonym
Hur många har du strulat med?
Inte många alls faktiskt.

Postat av: hejsvejs
Vem höll du senast "på med"?
Har aldrig hållt på med någon riktigt, mest på kompis viset isf.

Postat av: lol
Har hört att du håller på med en som är 5 år äldre.. Är det sant?
Nej det är inte sant. Tro mig eller ej, men fråga alla min nära så ska du se..

Postat av: Jonna
Är du tillsamman med någon?
Nej.

Postat av: Är det sant?
Jag har också hört att du håller på med en som är typ 5-6 år äldre! är det så eller är det bara ett rykte?
tacksam för svar!:)

Samma här, inte sant! Bara ett rykte.


Det var alla frågor! Tyvärr får ni inget video inlägg för jag orkade inte med det. Kommentera gärna om ni undrar något!:)

I promise to be honest


Tillräckligt många frågor och ni får hela pick packet i ett videoinlägg!

13:57

Mag ont today, kan knappt gå för att det krampar. Så det blev ingen skola för mig.

Ska försöka få någon lite större tjej att rida min bebis eftersom jag inte kan göra det.. I värsta fall får han vila igen. Åh, jag hatar att vara sjuk, just känslan att man inte orkar göra någonting och kallsvettas, den är ju härlig! Fast nej..


EMMAS HUUS!

Som jag befinner mig just nu i. Hon ligger i  sängen och spelar WordFeud medans jag lyssnar på bra musik och fixar lite annat. Sociala brudar (!)
Brisko fick vila idag somsagt, mamma hade varit snäll och fixa allt i stallet så jag också fick vila lite. Så då passade jag på att sticka hit.
Imorgon ska vi rida lite dressyr på banan. Får e hur det går.. hehe var ett tag sen nu. Vi kan ju alltid hoppas på det bästa!:)
Uppdaterar mer senare!/t
Bild från i sommras. Saknad♥

Sveden 9/10-11

Dagen var toppen bra! Riktigt nöjd. Han var pigg och busig på framridningen och gjorde lite som han själv tyckte passade honom. Men tillslut lyssnade han bra. Var mest fokuserad på att han svarade på strat och broms. Och det gjorde han. Han var riktig dragig och stark på framriningen och drog från banan och så men när vi väl kom in på själva tävlings banan" vart han cool lugn och visste precis hur han skulle bete sig och det var ju riktigt roligt, han hade öronen framåt nästan hela tide också!:) Har film på båda klasserna som ni ska få se.

Han var riktigt duktig helt enkelt, felfri i l:d och vi fick rosett och plakett. l
L:c för ungponnyerna vart vi felfrina också alltså vinnare av den klassen!:D Så lätt blev man lyckligaste bruden på jorden! Dock var det rätt tråkiga rosetter, vita med en guld häst på. I båda klasserna.. Men sånt får man ta när allt annat är toppen!Världens bästa ponnyskrutt<3

Så här såg de ut..  jäjä, livet leker ändå!;)

Idag fick han skritta en sväng, så det vart en sväng ute i skogen. Mysigt men kallt! Imorgon får han vila medans jag ska göra lite läxor och annat skit.
Sovmorgon imorgon igen, wehoo! /t



Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker!:)

Kasst, yees

Kass uppdatering har det vart, yes! Men läxor, stallet och annat kommer liksom ivägen och jag får inte tid. Så här framöver kommer det bli rätt kass uppdatering.

Brisko mår bara bra, och det är tävling  imorgon, vilket vi båda är suuper taggade! Sveden, l:d&l:c. Avd B.
Självklar kommer det komma filmer och kanske en o en annan bild:)

Sitter nu hos Linnea och vi ska snart bege oss till stallet där ett mjukgörande och lugnt pass bak på banan väntar på oss. Och en massa fix inför tävlingen. För att gå in på något helt annat så har han halvt slutat med studsningen. Var ett tag sen han gjorde det, och det känns mer än bra!

Kanske uppdaterar mer ikväll, beror på. /t



Bilden som för fin för att visas, eller?

Briskos vecko planering

Måndag: Dressyr
Tisdag: Skogen
Onsdag: Hoppning
Torsdag: Skritta
Fredag: Lätt ridnig i skogen
Lördag: Lätt ridning på banan
Söndag: Tävling i Sveden


Tillbaka!

Göteborg har levererat sjukt bra denna helg! Mamma har blivit lite fattigare också, men det tackar vi för!:) Riktigt nöjd med alla köp. KOmmer skriva ner dom också, inga bilder. Ni får tro på mig iaf. Vart en hel del till hästen som inte är så ovanligt men även en hel del grejer to me också.

HÄSTEN:
*HV Polo schabrak
* GlenGordon skydd. Bruna
*Arnika
*Inne täcke
* Rosa hö påsar.
*Vita senskydd
*Grimmskaft
Och annat smått o gott.

TILL MIG:
*Vagabond kängor
*Tröja från JC samt Ginatricot.
*Legins
*Strumpor
*Hårsnoddar

Medans jag har vart i Göteborg så har Emma Magnström mockat och fixat åt både Pusjkin&Brisko, tack så jätte mycket!:)

Kvitter har också vart här en venda och masserat. Spänningarna hade släpt vilket var en sjukt stor lättnad! Nu
kommer ju allt flyta på som vanligt igen, hoppas jag. Tävling i Sveden väntar nästa helg. Back on Tarck var det ja! Debut på L:C också, det tar sig!

Johanna var även och tävlade idag. En utanför placering, men kvalade till mvs-A är dom iaf!! Riktigt kul, grattis till er!:D Emma Danielsson var också iväg, dom kom 9 av 10 placerade i 1,20 hoppning. Grattis!!:D

Sovmorgon imorgon, livet leker!! /t




uppdatering

Har bestämmt mig för att börja blogga igen, så uppdatering kommer på söndag eller måndag:)/t

Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0