slide show

Vi har en ny C-ponny i verksamheten. Sharm heter han och är skäck. Sharm kommer gå knattelektioner.

Det är vad man läser när man går in på Olunda ryttarförening.
Så jävla glad. Uppsala, kommer nu!



BLOGG PAUS..

Överskriften talar för sig själv. Uppdaterar om 2-3 vecker igen.


STOR FET SAKNAD




ÅÅh kom tillbaka!

I WISH I COULD FLY...

Hemma från Mora nu. Johanna och Stacy var riktigt fina! Plaskblöta var dom efter passen, båda två. Plaskus kallde dom sig. Palskus, vilket ord! Haha. Kicka er in på www.johannavangen.blogg.se för att se mer!:)

Brisko fick vila idag, vilket är rätt skönt. Rätt utslagna är vi båda två tror jag. Imorgon ska Johanna få den stora äran att rida honom! Hon kan nog sätta honom på plats om det blir något. Då jag hoppas att det inte blir något.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Familjen skoglund dra till Italien, då då får jag chansen att ta hand om Pusjkin. Wehoo! Ska satsa på att ta hennes hoppträning för Uffe också, vore rätt skoj att få hoppa en annan häst. Sen ska jag såklart hoppa min egna också. Hoppas att allt flyter på lika bra som det gjorde förra onsdagen.

Allt för mig!/T


17:58

Har hunnit med otroligt mycket idag för att vakna vid tio.
Hjälpte pappa på gården ett bra tag, klippte gräset och fixade med två stota jordhögar som stog mitt på upp farten. Var nere på granngården och köpte ett ländtäcke till brisko. Har tagit ner Briskos sommarhage också. Mella allt detta har jag också hunnit att vart i stallet och rida busen själv! Blev en sväng nere på terrängen. Till min förvånad är han mjuk i höger och stel i vänster. Var det inte tvärtom alldeles nyss? Litt studs och bockning vart inblandat också. Har bilder också som ni får någon gång i livet.

Sitter just nu och laddar om för en sen kväll med Johanna, hon ska träna i Mora. Hemma vi halv 11-11 nåt sånt. Men inga sura miner här inte! Mysigt ska det bli iaf, tror jag laddar med en godispåse också. Yeees.
/T

GÅRDAGEN

Förlåt att jag inte skrev igår men det var mycket på schemat igen, och det fanns inte tillräckligt med utrymme för bloggen.

Först var det ju skola till tio över tre. Linnea väntade på mig nere i cafeterian för hon skulle med hem. Vi gick hem, bytte om och rullade sen iväg mot stallet. Där väntade Brisko på en liten skrittsväng ute i skogen. Red i den nya sadeln också,  den är bra skön alltså!

Sen sa linnea att hennes mamma står utanför våran hem dörr om 30min, och då ska vi vara klara för att åka hem till henne. Rafsade åt mig lite kläder, smink, hårgrejer sen var jag klar. Hann precis! Sen fortsatte äventyret hemma hos henne. Käkade, duschade och gjorde oss klara. Sen drog vi ner till Hallevi, om det heter så? Och träffade skönt folk. Sen frog vi vidare upp mot skolan där ännumer folk väntade, kul var de.
Min klasskompis hade "fest" i siljansnäs gjympasal också. Så dit skulle jag sen. Klockan började närma sig åtta, och då stoga helan sjuan inne i den lilla gjympasalen och hoppade och sjöng till bra musik! Även där var det mycket trevligt folk! Bra kväll!!:)

Nu ska jag gå ut till pappa och hjälpa honom lite på gårde och hoppas på att mamm ger med sig att jsg får följa med Johanna ikväll. Vore riktigt häftigt om jag fick! Men mammorna styr ju livet när man är treotton...
/t


SHARPMAN

Blev hemma från skolan idag, dels för att jag hade fett ont i magen och kom knappt upp ur sängen. Fast imorgon är jag tillbaka tror jag.  Känner mig redan bättre.

Sharpman var här idag också. Så vi fräste upp till klubbe där dom la till och provade sadel. Vi la på våran dressyr och hoppades på att den skulle sitt bra. Och det gjorde den!!:D  Det tackar vi för!

Sen skulle vi prova lite hoppsadlar som vi var där för igentligen. Första vi prova var en Prestige och den var riktigt skön, och den satt bra på honom. Tog några språng i den och den var riktigt skön över hindrena.
Sen la dom på en annan sadel som jag inte riktigt vet vad det var för något. Men den var sprillans ny och stel. Med åååh herreguud va skön den va över hindret!! Allt var liksom perfekt. Men dock var den snor dyr! Så det blev den första, prestigen. Riktigt nöjd, äntligen en egen sadel som både jag och han trivs med!

Tänkte också passa på att tacka mamma som står för alla cash! Tack så hemskt mycket världens bästa mamma, tur att jag har dig!


TACK SÅ JÄTTE JÄTTE MYCKET JOHANNA!!!:D

Kolla vad jag fick av johanna igår! Sjukt söta, nu blir det rosa i terrängen!!:D


Visst är dom söta?;)

HOPPNING

ONSDAG 21 SEPT: Var det hoppträning för mia i Insjön. Äckligt nervös var jag... Men till min förfånad så studsa han bara lite, ungeför två gånger. åå jävlar vad han blev ägd första gången. Sen gjorde han lite i slutet också, men då gav han sig tillslut också.
Men förövrigt gick det suuper!! Han drog lite efter hindrena bara, men Mias åsikt om det var att man kanske inte ska hoppa samma övning om och om igen för då vet han vad han ska göra och då tar han chansen. Så vi hoppade en slinga två hinder åt båda hållen. Första gången gick han som en klocka sen åt andra hållet drog han. Sen la vi på ett hinder efter och när jag styrde mot det blev han fett förvånad, då blev han ägd igen!! Hah. Sen när vi skulle hoppa banan gick han som en klocka igen, mot slutet börja han och studsa som sagt. Men han gav sig.
NÖJD TJEJ!


STUDSBOLL

Eftersom det har varit lite upp o ner med uppdateringen så skriver jag om dom två senaste dagarna i detta inlägg och dagen idag i ett annat.

MÅNDAG 19 SEPT: Red jag för Johanna. Vi jobbade mycket med att få låss honom i sidorna då han var riktigt fin i början men mot slutet börja han studsa och dumma sig. Så tillslut var vi utanför banan, men kom snabbt in igen. Vet inte varför han gör så, har många tankar och funderingar kring det.
Tillexempel:
*Stel
*Trött
*Teastar
*Har ont
*Sadeln inte passar
*På bus humör
Somsagt många funderingar.
Kortfattat.

TISDAG 20 SEPT:
Red jag ut i skogen med Emma och Champis en sväng. Han var snäll och lugn. Vi hade luvor, ländtäcke och ett ton med myggspray och någon mygg gelé på dom för att dom inte skulle bli bitana av älgfulgorna som gärna hugger sig in på dom små pållarna.
Träffade trevligt folk i skogen också.
Sen när vi kom hem red jag en extra sväng på banan för att känna lite till på honom. Galopperade i lättsits över en bom rätt mycket. Sen började han igen... Han studsa ut igenom banan igen, vi stog nästan på stallplan när jag var tvungen att kalla på hjälp. Mamma kom och ledde in mig, komiskt nog.
Sen var det inga problem.

Såhär såg vi ut för att skydda oss!;)

Senare den kvällen kom Johanna till stallet. Och då fick jag förfrågan om att rida Stacy!! Då kom leendet igen!:D Och  såklart svarade jag, ja. Fick borsta henne och sadla henne och allt det där medans Johanna var på banan och tränade Clara. Sen hade hon "lektion" om hur jag skulle rida henne. Riktigt häftigt var de! Hon är jätte lyhörd och känslig. Vilket jag inte är van vid med min lilla skrutt, så det var väldigt skönt att sitta på en häst som förstår precis.
Gjorde en travökning, åååå jävlar säger jag bara!! Vilket schvung!! Det var en härlig känsla.
Tack för att jag fick rida henne Johanna!!:) Det var riktigt kul.



16:49

Hemkommen från skolan för ungefär en timme sen. Dagen gick fort, inte många lektioner alls och en tidig dag. Bilden var lätt bäst idag! Mer behöver jag inte säga;)

Väntar nu på min käre vän stephanie som jag inte sett på år och dagar! Vet inte om hon hakar på mig upp till stallet men det visara sig. Idag ska jag rida för Johanna, ska bli riktigt kul att få rida "riktigt" igen. Så denna vecka ska vi rida på som vanligt förutom att han får en skritt dag och en vilo dag så han får tid att repa sig mellan alla träningar. Så på onsdag blir det hoppning igen! Wehooo! Sen blir det lite tävlingar här och där. Back on Track var det ja!!

Nu kom Stephanie, hon hade med sig en liten överraksning, jippie!
/t



SWEET

Hello!
Idag vart det en lång dag igen. Men det är bara kul!
Först gick jag upp vi sju för då ville alla hästar ut i hagen, sen åkte vi upp på klubben en sväng och kollade på tävlingarna. Träffade mycket trevligt folk och hälsade även på nya ridskole hästen som var ur gullig!
Sen drog jag vidare mot Johanna, där vi väntade på skjuts till Gagnef.
Johanna var sekreterare till en av dom tre dommarna som dämde. Jag fick också vara med i baksätet i bilen där dom dämde. Riktigt häftigt var de! Fick se/höra hur en dommare tycker och tänker om ekipagen, hur dom sätter pöäng osv. Dock var ju hon en riktigt ärlig och snäll dommare. (Annie hette hon tror jag) När ekipagen kommer in säger hon vad hon tycker om dom osv. Och hon kunde se direkt varför vissa gjorde olika krusiduller som den inte ska. Sen skrev hon ner hur dom skulle göra osv..Det var ett flertal fina ekipage!!:)

Efter allt de så fick jag pka med johanna hem, tog en macka sen fräste vi iväg till stallet där mamma och Celine väntade på mig. Skrittade/joggade en sväng på banan där hon körde lite mararbete. Bilder från när jag red ser ni på inlägget nedanför. Han kände fin och mjuk i båda sidorna vilket var en riktig lättnad. Så imorgon kör vi på som vanligt igen! Sweet as candy! Vi kommer vara bättre än någonsin kan jag lova!!


Väntar nu på käk sen blir det lite tv, sen väntar sängen tror jag. Sovmorgon imorgon till nio, yeees!
/t


Längtar tills vi är på vår rätte plats här i livet igen, ååh lille vän.

I WALK A LONELY ROAD, THE ONLY ONE TAHT I HAVE EVER KNOW. DON'T KNOW WHERE IT GOES BUT IT'S HOME TO ME AND I WALK ALONE




FIN, FINARE, FINAST


MOVES LIKE JAGGER!!

Nu var det ett tag sen igen... Förlåt för de men nu är jag tillbaka!

Idag var vi i Orsa och tävlade sista omgången med lagen, gick hur bra som helst! Induviduellt kom jag en utanför placering och själva laget slutade som fyra totalt vilket betyder 2 utanför placering. Red på 62% och är såå nöjd! Grymt nöjd med både pusjkin och laget också! Lag 1 van alltihop! sjukt kul, grattis till er!:D Bilder och filmer kommer inom kort. Dagen vart lång men riktigt lyckad!

Självaste Brisko fick en sväng om i skogen idag, vilket var riktigt väl behövligt. Var ute med Johanna igår också, bockning och annat skoj tycte han passade bättre än att lyssna på matte. Känns ändå rätt bra att han är pigg och glad och visar inget att han har ont eller något annat. Och så är det ju alltid kul att han är glad, och gör små grejer så jag nästan ligger på marken. Haha, knäpp häst.

Imorgon ska jag ladda om för alla fodringar i stallet och Gagnef med Johanna. Hon ska vara dommar sekreterare i ponny dressyr elit eller något sånt. Så då ska jag få följa med och kolla på. Riktigt spännande ska det bli!

Just nu lyssnar jag på Moves Like Jagger så hela huset rör sig, eller? Högt är det iaf.
Ha det bra!/t


Lagomt trött tjej med en känsla som jag kommer leva på bra länge!

TACK..

Linn att jag får låna din lilla prins i dressyrlaget. Verkligen hur snällt som helst! Guldvärt♥





Kungarna själv! Linn är 11år, grym tjej!

I WANNA GO

Hejsan!

Skoldagen idag gick rätt fort, men ändå fett tråkigt. Emma hängde med mig hem efter skolan sen drog vi till stallet. Där jag fick rida en annans häst efter min är utr funktion för tillfället. Kommer ett eget inlägg om just de.

Självaste Briskus Bus kändes lite trött och seg idag. Red en liten sväng på banan, stel är han allt! Så nu blir det mycket skrittning och mjukgörande så han kan bli sig sjävl igen. Vore ju inte helt fel just nu.. har fått "order" av Kvitter att jag ska massera honom lite där han är stel så det blir lite bättre tills hon kommer nästa gång. Vilket blir om en månad, vore inte helt fel om han kunde vara bra då. Vill liksom ut och träna/tävla och busa i skogen, får hoppas att det här går över lika fort som de kom!

Ska nu fixa lite till innan det är dags att hoppa i säng.
Puss/t


NÄR JAG BLIR STOR..

Ska jag också skaffa en stor fin häst som denna...


MASSAGE

Tjena!

Kvitter var och massaerade Brisko idag mitt på dagen. Hon hittade spännigar långt ner på hals mot bringa/bog,   
bogbladner mot birnga, skulderbladets bakre kant, rygg och höftböjare. Vilket betyder lugn ridning nu ett tag fram över, så det blir ingen tävling för oss tråkigt nog. Glädjer mig att Kvitter är duktigt och hittar alla dessa saker och berättar hur jag ska göra för att det ska bli bättre och att hon tycker att han är trevlig att jobba med och det värmer, tack Kvitter för att du gör detta, välbehövligt!♥

Så idag vart det en trevlig skritt/lite trav ute i skogen med Celine och Christine. Myspys.
Och så lär det nog bli resten av helgen också för våran del, men det är mysig det också. Och om några veckor kommer vi vara på back on track igen, och vi kommer vara bättre än någonsin!!

Väntar just nu på att Idol ska börja, så det blir någon action i detta hus. Sen väntar SO läxan på mig... Kult. Sen blir det sängen, känner att kroppen måste få lite återhämtning efter alla dessa skoldagar eller ja? Vi har gått en dag nu men jaja skoltrött går inte att undvika hur man än gör synd nog.





Brisko körde lite hipp hopp stil idag med grimman på sne ;)
Kvitters citat!:)

Wtc

Hello! Nyss hemkommen från Lyktan med Emma, smaskens! Skritta en sväng i skogen idag barbacka med min bebis. Han har nog samlat på sig lite energi nu, pigg o glad är han. Tog några trav steg nere på terrängen också, herrejisses vad fin han var! Det var som han tänkte, ooohh va längesen det här var! Skit skoj, häng med nu matte. Jag behövde inte göra speciellt mycket, bara hålla ett jämt stöd i munnen och sitta still. Sen skötte han resten. Kul att vara på back on track igen! Blir ju ännu bättre nu när Kvitter kommer imorgon och massegarar honom. Det blir awesome! Just nu sitter vi här och kollar på true talent och väntar på att dokumentären om World Trade Center ska börja. Riktigt spännande ska det bli, 10 år sen nu. Skänker en tanke till dom som omkom i denna terorist attack. Nu ska vi fortsätta att dömma folket som sjunger. PUSS/ t


Bilden blev liten, men jaja.

Kolla va gulligt lilla Linnea gjorde till mig, sötnosen!♥

LÅNG DAG!

Ligger nu däckad i soffan hos Nygårdhs. Har nyss käkat middag och väntar nu på efterrätt. Det blir glass, hallon och chocklad sås! Riktigt välbehövligt efter denna tuffa dag!
Först på morgonen drog jag och mamma ner till "foto hörnan" och tog kort på min fina arm som har världens finaste ärr på sig. Så dom bilderna ska vi skicka in till Försäkrings bolaget. Har redan en lista på det jag ska köpa om jag får över ett visst antal cash!

Sen åkte jag upp till stallet för att sedan åka vidare till Säter med Johanna. (Måns, nu fick du din dröm uppfylld!;)) Tävling på schemat stog det på för dom Distriktmesterskapen var inkluderat. Riktigt fina var dom, vart lite bus under program ridning men ack så fina dom är!! Ögon-godis helt enkelt. Ingen placering dock, men skit samma. Hanna(h) Mååg kom etta i sin klass för juniorer, alltså fick hon ett Wiledcard, grattis till dig!:) Rebecca Rikardsson kom två, vet inte riktigt vad dom fick, men grattis till dig med! (Wildecard är ett kort man får så man får tävla gratis hela året) Sen åktevi hem, dom lämnade av mig hemma hos mig, där Steffi väntade på mig. Sen drog vi hit där vi befinner oss nu.

Bara för att gå on på något helt annat så var ju laget iväg till Älvdalen idag. Lag 1 vann denna omgång med, lag 2 var mindre än en procent ifrån 2:platsen.. Så en utanför placering vart dom. Riktigt bra kämpat allihop! Grattis!!:D
Nu ska jag tjocka i mig efterrätten. Hejdååå! /T


FÖRKYLD TROR JAG DET KALLAS...

Hemma idag igen, riktigt dunder förkyld. Men jag får hoppas att det blir bättre längre in på dagen. Emma kommer allfall hit efter skolan. Vi drar nog upp till stallet då. Johanna red ju honom igår... Hon ringde till mig efter och sa att han inte hade vart nå snäll. Han hade stått och studsat ochnär hon hade lagt pä spöt så hade han sparkat emot det. Så som han har betett sig dom senaste dagarna, så har han aldrig betett sig förut. Dom hade lomgerat honom och han visade inga markeringar. Men han har gått riktigt hårt ända sen han kom hit med tanke på vad lite han gjorde innan han kom. Så han är bara trött och slut i musklerna, så älvdalen tävlingen blir inte av för oss. Tråkigt nog. Så han kommer få en chill vecka nu bara skrittas och joggas lugnt i skogen. Nu ha jag också en förklaring till varför han var som han var på hoppträningen, det är inte hans fel och ilskan ska aldrig gå ut över hästen! Som det gjorde på hoppträningen, riktigt osportlig var jag. Skämms riktigt mycket för mitt beteende. Usch, det kommer aldrig hända igen. Lilla älskade ponny.

Hemma

Hellooo! Förlåt för kass uppdatering men jag har inte riktigt haft orken att skriva. Men nu är jag tillbaka! Jag ligger hemma o sofan idag och är sjuk.. Fick lite bakslag från igår. Då tänker säkert ni "och vad gjorde du igår?" jo det var hoppträning i insjön igår, spöregn och griskallt och jag hade riktigt dåliga kläder på mig. Så det beror nog på det. Har liksom inte tid att bli sjuk, skolan, hästen, träningar och tävligar det går liksom inte ihop. Blev tillfrågad av Johanna om jag ville ta hennes Kerstin träning idag och det vore ju hur kul som helst! Men allt kommer bli pannkaka när jag knappt kan stå på benen och det känns ju jätte bra nu när vi ska tävla på lördag.. Hoppträningen igår började riktigt bra! Sen blev han så himmla taggad frmför varje hinder och sen bara drog han. Han hoppade ju som en gud men jag hade ingen kontroll.. Jag kunde sitta och dra i honom men han lyssnade inte ett dugg så jag fick styra mot staketet för att hsn skulle stanna. Men då stog han och studsa allt gick ju rent åt helvette, ursäkta ordet men så var det. Det ända som var possetivt var att han hoppa som en gud, han var högt över och över hindrena var det inga problem och sen det andra är ju att han är så söt så man ksn knte bli sur på honom. Bättre lycka nästa gång tilda&brisko!

Insjön debut


Filmen, släng in en kommentar vetja!

Insjön!

Hemma från en suuper bra dag i Insjön. Felfria var vi, muren var inga problem! Älskade ponny, bilder och filmer kommer alldeles snart. Det blev bara en klass förr oss idag eftersom han var så duktig så lät jag honom vara. När vi kom hem fick han en massa godis en dusch och sen hagen. Det första han gör är att rulla sig sen börja springa runt och bocka och ha sig. Tror han var lika nöjd som matten sin!


Jag och Emma har nyss käkat tacos som slut på denna dag. Inte helt fel! Hon sover kvar här inatt för imorgon har vi sovmorgon! 9 börjar vi, en timme allafall. Nu skriker mamma att vi måste gå ut med Elsa. PUSS/t



Bästa ponnyn.


Äre varv!:)

Film kommer inom kort!


Tibble!

GoKväll!
Sitter nu i Tibble och kollar på Stephanie när hon brottas med äpplena som snart ska bli en mumsig äppelpaj.
När den är klar ska jag & mamma käka en bit sen väntar sängen på mig. Fick reda på idag att muren är med, haha men den kör vi hårt på! Inga osäkra miner här inte! Ska bli riktigt kul! Sammåker med Celine och hennes ponny Lester, det roliga är att Brisko&Lester är som syskon. Ibland är dom hur gulliga som helst mot varandra, lester brukar stå och klia pannan mot Briskos hals på hoppningen när vi har genomgång ovh sen kan det bara vända och båda har öronen bakåt. Haha sötnosar!

Nu klagar Stephanie på att hon måste göra allt själv, men så får det va när man är lat;) Hon har också nyss gett med sig att hon ska med på tävlingen imorgon, wehoo!:D Då får ni bilder. Det gillar vi starkt!
Imorgon är det även klubbtävling på klubben. Min vän Emma (www.reachingforthestars.devote.se ) ska tävla l:b1 och debutera sin första l:a1! Lycka till vännen, kör hårt!


Michelle&jag

Löördag 18.10

Ridpasset idag blev ett litet lek pass med effektiva böjningar i låg form, och en massa lek med galoppombyten som han tyckte var rikitgt kul. Så imorgon ska vi satsa på att ha kul och komma över muren som är med. Haha. Beroende på hur han känns så kanske jag efteranmäler oss till l:c oxå. Beror på som sagt. Taggad till tusen är jag iaf!

Familjen ska snart dra upp till Tibble en sväng för att käka mat. Sen ska jag nog hem i god tid eftersom det blir en tidig morgon imorm. Självfallet får ni film på rundan imorgon. För att gå in på något helt annat så har jag fått min nya skinnjacka från JC! Så sjukt nöjd, riktigt snygg är den. Känns bra att ha en jacka nu ist för att gå runt med stora munktröjor och sen ut som en slo, fast det är rätt skönt. Allafall är jag rikitgt nöjd, tack mamma som betala den!;)
PUSS/t



Mer än guld




Hur kär blir man inte när världens finaste ligger ner i hagen och vill mysa med en?

Försenad film



Filmen fråna Malung. Kommentera gärna vad ni tycker!:)

sherek (?)

GodMorgon!
Idag är det ju GGS. Känns som att hela leksand drar dit och jag och Stephanie blir kvar här själva. Men sånt får man leva med. Det blir kul att vara i stallet och fixa inför tävlingen imorgon oxå.
Vi vaknade för en stund sen, väntar nu på att mami ska komma med våran frukost som inte fanns hemma när vi klev ur sängen för ungefär 30min sen. Så hon kommer nog vilken minut som helst!
Mer uppdatering kommer senare! PUSS/t

VMA'S 2011

Gokväll!
Just sitter jag och Staephanie och kollar på vma's 2011.Hon kom för en stund sen, jag bad henne köpa med lite godis men ikke! Så nu sitter jag här med mitt godis sug som besöker mig väldigt ofta. Kände idag efter matte lektionen att jag blev skit sugen på chocklad! Men det blev en toast... det är gott de också.
Idag red jag för frida. Gich hur bra som helst! Han var väldigt energisk och fin i sina bakben +fin i formen.
Imorgon ska vi ta det lite lugnt bak på banan eftersom vi ska tävla på söndag! Det blir en enkel l:d. Har mest fokus på att ha kul och komma runt kvarsittande. Ni kommer få film på rundan hoppas jag, försöker tvinga med stephanie också isåfall blir det en massa bilder också.
För att dämpa godis suget ska vi trycka i oss lite glass nu. Ha det braaa! PUSS/t

skola igeeen

Godmorgon! Ligger i sängen och gruvar mig för att gå, kroppen känns som spaghetti. Har riktigt ont i halsen för den delen ocksån..men det går nog över snart. Känns ju lite fel att vara borta första dagen i skolan nu när vi redan har fått en bunt läxor! Ibland är livet för jobbigt altså... Haha eller jo ibland är det de. Nu ska jag försöka kravla mig upp här. Puss/T Ingen är perfekt och vi lär oss av våra misstag.

Borta ett tag

Nu har jag inte hört av mig på ett bra tag. Har gjort en heel del roliga grejer som sista dagarna har setat på Stacy utan hjälm, hoppat för Uffe vart med Johanna på tävling osv. Allt har vart riktigt kuul! Har typ en bild från en sak som ni ska få.

Lyssnar just nu på musik och funderar på att gå och lägga mig snart, matte läxan och biologi läxa klar. Känns alltid bra. I

Imorgon så rider jag för Frida halv 6 för er som vill komma och titta;)) Ska bli riktigt kul faktiskt, hoppas hon märker att vi har utvecklas lite för det tycker jag personligen att vi har. På tal om ingenting så är det ju värsta festen i Falun eller fest ch fest? Festival kanske...? Aja hela Leksand drar dit så jag kommer bli lite ensam här hemma i lilla lekke, får väll ringa clara eller någon. Som tur är ska jag ju tävla på söndag! Första lokala hoppningen tillsammas! Weehoo, taggad. Tur att jag har världens bästa mamma som alltid hänger med i alla svängar hela tiden. Lite nervös blir hon allt men det får man ta när hon alltid är med. Vet att du läser detta.. Älskar dig sjukt även fast vi har våra gräl, men du är bäst!


Bild i repris


Eftersom att datorn gillar att lagga så blir det ingen bild men den kanske kommer senare.

Grymt


Inte lite grymma på att dansa heller eller vad säger ni?;)

Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0