slide show

EARTH HOUR, myys


EARTH HOUR

Idag kl 20:30-21:30, släck ner all el i erat hus och hjälp miljön! Kom igeeeen!¨

LÖRDAG 31/3

Som sagt var jag uppe sen åtta imorse, cyklade ner till sandbotten och tog lite kort på fina Stacy&Johanna. Bilderna blev faktiskt riktigt bra. Gå in på hennes blogg och se fler bilder. www.johannavangen.blogg.se/bildblogg
Efter det fixade jag stallet till Brisko sen åkte jag hem, tröck i mig lite glass och en macka. Åkte tillbaka till stallet och red Brisko. Provade på en ny sak, dressyr i skogen. Dock var det inte våran grej, i skogen ska man springa fort och busa tycker vi. Han var lite som en tickande bomb, som tur var smällde det aldrig, haha.
Efter det red jag Pusjkin (som kan vara en av dom härlgaste ponnyersna på denna jord), nere på sandbotten med Julia och Sladden. Pusjkin skulle bara skrittas, så vi plaskade i lite vattenpölar medans Julia och Sladden red runt där och var helt crazy, haha! Dom där två passa så bra ihop då dom är lika galna;) Jag och Pusjkin vi skrittade somsagt runt där och myste.
Cyklade hem från stallet vid fem tror jag, tryckte i mig den härliga pizzan mamma kom hem med och åkte sedan vidare mot Emma där jag blir kvar över natten. Myspys. Imorgon väntar träning för Johanna, och säkert massa annat skoj.
PUSS

MAAAT

Denna goding kom mamma hem med nyss då hon tyckte att jag har ätit alldeles för lite idag, vilket stämmer... Har levt på några mackor och lite glass. Tack mamma, detta gjorde min dag!


11:58

Har varit uppe i ca 4timmar nu, awesome! Har gjort klart stallet till Brisko och ska snart åka hemm och fylla på med lite energi. Sen ska jag tillbaka, fixa stallet åt Pusjikin rida honom och rida Brisko. Full fart!


Har även hunnit med att ta kort på Johanna och stacy nere på sandbotten. Det blev en hel del härliga bilder. Dom var sjukt glada båda två, possetiv energi är bland det bästa som finns!:) fixar en länk till Johannas blogg när hon har laddat upp bilderna, så stay around!

Puss


TODAY'S OUTFIT

Består av ett par blåa jeans från cheap monday. En gul tröja från Converse. Och en svart skinnjacka från JC, och ett par vita converse:)


TODAYYYY

Godmorgon! Gick upp i bra tid så jag inte behövde Stressa som jag brukar få göra.. Har både hunnit äta, gjort i ordning mig och packat gympa kläder och klockan är bara halv! Jag brukar igentligen gå upp vid den här tiden, hehe.


Brisko ska ridas i dag efter skolan, skogen tror jag. Sen får jag besök på kvällen som även sover kvar. Vi ska väl dra ut och kolla på "festen" som några klasskompisar har i gympasalen. Har vi lite tur så träffar vi lite skönt folk där. Sen blir kvällen lugn antar jag, kolla på nån film osv.

Hoppas ni får en underbar dag i solen! Puss


GÅRDAGENS HOPPTRÄNING

Gick mycket bättre än vad jag trodde! Han var jämn och fin när jag började rida på riktigt. Alla hinder hade bommar framför sig, vilket både jag och Brisko gillar.


Hoppade bana på slutet, hoppade inga jätte hinder då han krånglade i Bollnäs så han skulle bara få tycka att den här rundan skulle vara kul, så vi fräste runt på en bana som låg på 80-90cm, vilket gick galant!:) fina ponny.


PRINGTUR

Har nyss varit ute och sprungit en sväng. Sprang till Emma som bor i Västanvik någonstans, försökte att få henne med mig men hon sa vrångt nej. Så det ledde till att jag sprang hem igen själv efter en kvarts övertalning. Riktigt skönt att vara ute på kvällen och bara springa av sig. Var ute i ca 1timme, hyfsat bra!;)


16:05

Sitter och kollar på Edits innebandy träning med Leonard och väntar på att några sköna dude's ska komma! Efter att jag har hängt med dom en sväng ska jag dra upp till stallet en sväng:)

Puss


TODAY


Består av en tröja från Tommy hilfiger. Jeans från cheap monday. Och så en skinnjacka och ett par vita converse till det:)


KVÄLLS PROMENAD

Har nyss kommit hem från en lång promenad med mammsen och elsa. Sjukt härligt, bara att få springa lite nere vid vattnet kan göra min dag till den bästa! Love life


TODAY'S typ

Tänkte börja med dagens´rid outfit men även vardags outfit. Vad säger ni om det? Ska försöka hålla i det, vilket jag är väldigt dålig på. Haha, kan ju alltid försöka!;)

DAGARNA

Förlåt att jag har varit kass på att uppdatera.. Har haft en massa saker för mig dom här dagarna. Men nu är det ändring på det!
I fredags var jag hos Edvin, även Leonard var med. Riktigt kul hade vi, alla var övertrötta så det blev inte en enda tyst sekund. Haha! Brisko vilade den dagen.
I lördags red jag Brisko uppe på klubben med Clara och Linn. Brisko kändes jätte fin och vi fick igenom högersidan riktigt bra! Red även Pusjkin en sväng då Linn hade väldigt ont i armen efter en spruta. Åh Pusjkin in my heart. Galet vad jag gillar den ponnyn. Det var ett tag sen jag satt på honom och red. Han är så härlig! Han var ockdå väldigt fin dock lite stark.
Senare på kvällen åkte jag ut till Jonatan och hängde där som ni kanske redan vet. Riktigt kul hade vi! Det var en massa härligt folk där. Kollade på film, dansade och spelade Playstation. Det var längesen jag var med ett helt gäng som vi va, awesome! Denna låt var den som spelades mest, värsta draget!! Naaaat, det var bara jag och Clara som dansade. Om ni gillar att skämma ut er ska ni hänga med oss!
image description
Clara sov hos mig den kvällen. Förlåt för att jag är så dum mot dig på mornarna, men heter man Tilda och är riktigt sur på morgonen så blir det så. Haha, du vet att jag älskar dig ändå Clarre!
I söndags var jag i stallet rätt så tidigt, fixade allt. Sen satt jag och några andra brudar ute i det stekiga vädret och tog det allmänt lungt. Sen var det hoppträning för emma. Var lite små nervös då jag inte hade hoppat sen bollnäs tävlingen och jag hade inte en aning om hur det skulle gå. Det var mycket markarbete som fram ridning, upp hjöja bommar, bommar på volt osv. Där fokuset låg på att få dom runt skänklarna. Brisko skötte sig riktigt bra.
Sen skulle vi på bommarna på volten och sen ut på en liten oxer i galopp. Han var lite små seg och stog emot lite. Men han släppte direkt det blev lite högre. Emma höjde upp oxern till 1,10 tror jag. Jäklar vad han hoppade med ryggen! Har aldrig känt den känslan förut! Sick! Han hade as bra enrgi och tramp i bakbenen. Somsagt, har aldrig känt den käslan förut!
Idag red jag och Celine på sandbotten en liten sväng. Brisko var som en tickande bomb, gick på tå nästan hela tiden. Gulle! Kunde dock inte motstå att galoppera i vattnet. Härligt värre! Brisko njöt som tusan! Sen skrittade vi mesta delen.
Ruskigt långt inlägg, ni som läser hela borde få en medalj!
PUSS

SOLEN

Sitter och steker lagomt i solen och väntar på att klockan ska bli tre då jag ska ta in Brisko och göra honom iordning för hoppträning. Det är perfekt vänder för att köra hoppträningen ute, men det var något strul med bommarna så det får bli en annan gång.

Detta väder, UNDREBART! Sumer is here!


GARAGE HÄNG


TAGGA TANDLÄKAREEEE

Sitter utanför tandläkaren och väntar på att fö komma in, lite smått nervös då jag Aldrig gillat dom... Wish me luck!


SHARMPMAN

Glada tjejer som har tjänat pengar idag! Båda sadlarna satt som en smääääck! Awesome:)


SPRINGTUR

Drar ut och springer en sväng med pump musik i hörlurarna:) puss


GULLIG KOMMENTAR

Fick en jätte gullig kommentar av min fina vän Hannah, om det som hänsde i Bollnäs. Jag blir så sjukt glad när jag får sån respons! Bättre finns inte! Tack så mycket!:))
Hoppas du och Stina kommer fortsätta utvecklas efter skadan, för ni är super fina!

TODAY'S

Tisdag, stressig dag i skolan. Har inte mer än fem min mellan alla lektioner. Dagen för övrigt har vart helt okej!
Åkte upp till stallet i hyfsat bra tid, träffade en massa härligt folk. Jag och Brisko skulle ut en sväng i skogen, vi fick med oss Linnea och Hedvig på deras ponnysar. Allt gick bra tills vi galopperade lite fortare upp för en liten brantare backe.. Glenn som är Hedvig ponny red först och han är lagomt stark, så Hedvig kämpade med att hålla tillbaka honom då det gick lite extra fort. Brisko hakade på och Linnea&Luke kom lite på efterskälken men det gick bra för dom med. I mitten blev backen lite plan, så där passade Brisko på att dra två rejäla bocksprång. Haha, som tur äe har jag lärt mig sitta kvar nu. Pärlan älskar att vara ute i skogen och busa:)
Har nyss kommit ut från duschen. Alltid lika uppfriskande! Kvällen blir gaaalet lugn, soft. Ska lägga mig i tid i dag är det tänkt, med det kommer sluta med att jag sitter vid mobilen och kollar Instagram om och om igen tills jag nöjer mig. Haha, kuligt värre. Fast nej.. Nu ska jaga hitta på något kul, förutom att kolla Instagram..
PUSS

MIN FINA VÄN, LOVE


21:03

Brisko fick komma ut en sväng i skogen idag. Mys, han var pigg, glad och hade örona frammåt hela vägen. Fixade även hela stallet själv och tog in alla hästar med hjälp av mamma. Det blev en hyfsat snabb sväng i stallet, rätt skönt eftersom jag har prov imorgon och var tvungen att rå plugga i sista sekund. När jag kom hem, slog upp boken insåg jag att det var inte mycket alls vi skulle kunna plus att jag kan det mesta. Bra Tilda! Kom iaf hem från stallet i tid, som jag inte brukar göra annars.
Sitter nu tar det allmänt lungt framför datorn med lite musik i högtalarna, gillas! Imorgon blir en lugn dag hoppas jag, skolan, stallet, datorn och sen sova. Fett azuum. Fasen va trött jag börjar bli, det märker ni på min skrivning va?;) Haha, sov så gott finisar!

PROMENAD

Drar väl ut på en promenix med Elsa, massa skön musik i lurarna och min galet vackra flexbert väst;)


GODNATT

Nu ska jag gå och lägga mig efter denna långa dag, galet vad mycket känslor som har kommit fram. Både sidor från mig och Brisko som jag inte trodde fanns.. Godnatt!

THE SHIRT

Alla ni som har gissat på vem jag fick tröjan av hade rätt;) Men min käraste vän Emma var såklart först och får länkningen:) www.silvershamrock.devote.se, take a look!

TÄVLING I BOLLNÄS

Gick ju rent åt skogen. Den hästen som var på banan idag har jag aldrig sett förut, aldrig.
I första klassen tar jag på mig felet själv. Jag höll i honom alldeles för mycket, han fick liksom inte chansen att gå frammåt. Men han hade inte behövt studsa och vara rädd för det mesta. Så i den klassen fick vi fyra fel, två stopp. Han har aldrig stannat med mig som han gjorde dom här gångerna.
Inför klass två låg framridnigens fokus på att rida frammåt. Han var riktigt fin på framridningen och framhoppningen. När det var våran tur att gå in på banan hann jag gå fem meter innan han började studsa, små lätta och kasta sig år sidorna. Helt galen. Fick fram honom tillslut och den blev lite fart på honom. Hoppade första hindret klockrent, andra hindret stannade han. Vände om och kom igen. Han hoppade, 2 och 3an låg på långsidan och han hoppade riktigt fint. Sen skulle jag rida förbi hörnet igen.. han vände sig om, ställde sig på bakbenen och studsa och studsa... jag la en volt och försökte komma igen. Gav honom en rejäl smäll på rumpan med spöt. Han sprang och hoppade nummer fem. Sen sa dommaren "avbryt". Jag var utesluten. Hade för mycket fel. Min kropp sjönk ihop, det började komma små tårar. Det var inte att vi blev uteslutna utan det att han var en helt annan häst. Han har aldrig vart så dum förut. Aldrig. Mamma och Ullis sa också att dom inte kände igen honom.
Mitt huvud blev helt kaos, rent jävla kaos. Det var så mycket känslor på en och samma gång. I mitt huvud satt det mest, varför gjorde han så här? Min snälla Brisko som alltid gör allt han kan och hoppar i alla lägen. Kvitter var ju t.o.m och masserade honom igår och hon sa att han var jätte fin. Sharpman kommer även på onsdag så då ska vi kolla sadel också. Inte för att jag tror att det skulle vara något sånt, men man vet aldrig. Nu gjorde jag en hyfsat stor grej av det här, men jag kände att jag var tvungen att skriva av mig. Men jag hoppas att det här bara var något tillfälligt, att det var något i ridhuset han inte gillade eller något sånt. Hoppas, hoppas.

Head up, stay strong, fake a smile and move on.


You and I, we're soldiers.



SPRINGTUR

Drar ut och springer en sväng för att rensa tankarna lite..


SKOGEN

Snälla Clara lånade ut pusjikin till mig idag, tack! Så nu är vi på väg it i skogen :)


..

Det har gått rent ut sagt skit dåligt idag, i båda klasserna. Två stopp i första klassen och utesluten i andra.. Mer "utvärdering" kommer sen..


ON THE ROAD

Snart framme i Bollnäs, är väl ute i lite för god tid men bättre det än att vara för sen. Kissnödig som fan är jag också, haha. Ni lär väl fä fler inlägg idag på plats antar jag. Rörigt inlägg, jaja.

Puss


TIDIG MORGON IMORGON..


COMMENTS

Red på klubben idag med Julia, allt gick bra han var fin och hade energi. Kvitter var även och masserade honom idag, hittade inga spänningar eller något annat, skönt:)

Red somsagt på klubben, precis när jag ska ta steget in i rid huset står det en tjej, snarare kallad dam och vräker sig ut "oj, någon som börjar bli för stor för sin ponny" rakt i mitt ansikte. Jag blev riktigt chockad och gick in i ridhuset och började tänka vad var det hon sa? Hur kan man vräka sig ut något så fräckt till en fjorton åring? Igentligen är det ingen bigdeal, men dom orden tog verkligen riktigt hårt. Jag började fundera om det var sant det hon sa, men ändrade mig snabbt när jag såg oss i spegeln. Senare ringde jag mamma i ren förtvivlan. Jag var helt sönder inombords, även fast det inte var en stor grej alls. Jag var så förbannad på henne , hon var ändå vuxen och har barn som rider. Lågt av henne. Usch.. Tumme ner. 👎

Hörs, t


TOOOMT

Med tre täcken på sig efter en riktigt härlig dusch laddar vi som tusan inför imorgon!:)))


00:53

Har kollat igenom filmerna från friluftsdagen i backen som ni skulle få, har ändrat mig helt totalt. Haha, ni kommer inte att få dom för att dom är väldigt knepiga så jag tror dom får ligga kvar i min telefon:) haha.

Gissa vem jag fick denna tröja av, den som gissar rätt får en länkning, pffft om någon vill ha en dårå..


BEUTIFUL DAY!

Solen skiner, det är varmt och det är fredag! Kan det bli bättre? Tror inte det. Även fast jag borde vara ute i det fina vädret sitter jag inne på mitt mörka tråkiga rum och lyssnar på musik. Välkommen till tjejen engbergs liv! Haha nejdå, ska snart ta mig i kragen och gå ut och leka lite med Elsa. Kanske tar en och en annan bild.
Ikväll är det hoppning klockan sju, inte den bästa tiden på fredagkväll men finns det inga andra tider så får det bli så. Jag och Julia hoppar tillsammans, bara vi. Lär väl bli lite smått spårat men kanske inte så mycket, men vem vet? Hon hade iaf fått en grej av Sara (våran hopptränare) som vi skulle göra. Vi ska sätta upp enkel hinder som är tittiga och jobba på anridnigen om jag fattade det rätt. Sen skulle vi få en till övning av Uffe, typ:) Laddad från topp till tå!
Nu ska jag dra ut en sväng, ha en underbar dag mina fina!:)
image description
image description

TODAY

Godmorgon! Håller på att gå ner till skolan med en massa skön musik i hörlurarna! Fredag idag, yees. Ska hoppträna ikväll för att checka av lite grejer inför tävlingen osv. Taggad till tusen för att åka till Bollnäs!:)

Ha en toppen bra dag alla fina!


CRAZY

Har haft en underbar dag med mina fina homiesar i backen idag! Längesen jag hade såhär kul på en friluftsdag, riktigt bra var det! Har några härliga könet som jag ska klippa ihop som ni sedan ska få, känsliga tittare varnas;) haha så illa är det inte ;)


21:31

Sitter och kollar på något galet program om några brudar som bor i LA, sjukt hur vissa är, haha.

Hade ju som sagt film maraton idag, blev två Narnia filmer och en zoombie film. Dom underhöll mig as bra! När jag är sjuk är alla filmer bra, iaf dom mesta.

Jag blir hemma imorgon också för säkerhets skull så jag är helt frisk tills torsdag då vi har friluftsdag! Ska åka skiiiidor med mina fina friends och ha det allmänt bra!

Nu ska jag kolla klart på l.a programmet, ha en bra kväll mina fina!


MIN FINA TJEJ

Denna flicka gör min dag, varje dag! Världens bästa tjej, älska!<3


MOVIE TIME

Är hemma från skola idag då jag har haft en jobbig natt med min mage, och nej jag har inte "lingon veckan". Har fortfarande ont men inte så som det var inatt.

Väntar på att pappa ska komma med lite lätt mat och en cola som jag kan slå av kolsyran. Det brukar vara bra för kaggen min, haha.

Vet inte hur jag ska göra med min pärla, han måste ridas idag så jag hoppas jag blir bättre så jag kan rida lite lugnt ikväll.

Nu ska jag ha ett såkallad Disney maraton, först blir det två Narnia filmer sen ska jag försöka se Monsters Inc, haha ibland undrar man..
Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_193711285.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_193711294.jpg" class="image">


POSTEN

Kolla vad som kom med posten idag!:D


BILDER

Säg till om ni vill ha fler bilder, kan säkert skrapa fram fler!:)
Fina ekipage.

AWESOME DAY


VECKO PLANERING

Måndag: skogen
Tisdag: lite latjo på banan
Onsdag: hoppas på skogen
Torsdag: vila
Fredag: hoppning
Lördag: lugnt pass på banan
Söndag: hopptävling i Bollnäs!!

Så Ser Briskos veckoplanering ut. Vi tar det lite chill denna vecka. Som ni ser ska vi ut på årets första hopptävling på söndag! Regional dessutom!! Tagga tagga!


16:18

Håller på att fixa ihop filmerna från Frida träningen men jag är jätte ovan med det nya filmsystemet på våran nya dator, så det kan nog ta ett tag. Ska även försöka skicka bilderna på Christine och Ulrica lite senare mot kvällen. Har även tänkt att dra ut och springa em sväng med Elsa pelsa då jag knappt rört mig på hela dagen. Det är rätt skönt att få komma ut och rensa tankarna lite.
Brisko och jag har varit ute på dn låång skritt tur med Julia och Sladden och en massa girltalk;) Trevligt var det. Jag älskar dig Julia. Har även fixat allt i stallet helt själv, plus poäng!
Kvällen kommer bli väldigt lugn, kör väl ett söndagsmys för mig själv också som alltid är lika skönt! Egen tid kan vara det bästa!:)
PUSS

TÄVLINGS DAG

Tävlingen idag har var helt okej faktiskt! Han va lite seg inne på banan men hade en fin och stadig form. Jag tyckte själv att det gick bra, och han var toppen att ha med sig! Lugn och snäll. T.o.m pappa ledde och myste med honom. Dom är bra polers dom där😉

Vi red på 57,24%... Jaja, cry a river, build a bridge and get over it, det kommer fler gånger! Jag är iaf hel nöjd med hela dagen!

Stort tack till mamma och pappa som följde med mig, extra tack till pappa som följde med mot sin vilja men gjorde det bästa av situationen. Sånt gillar vi!!:)

Vinklarna på dom hör bilderna är inte rättvisa, jag ser ut som 1,80 och han som en b-ponny

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_193285214.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_193285214.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_193285226.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2790052/images/2012/pic_193285226.jpg" class="image">


LET'S GO!

Nu drar vi till svärdsjö för dressyr tävling, Brisko är galet taggad och hur glad som helst, likaså jag:) dock är våra knoppar ruttet fula.. Yäyä allt kan inte bli perfekt;)


THE DAY BEFORE THE BIIG DAY

Så, har nu fixat klart det mesta för imorgon. Är fett med taggad, ska bli super kul att få komma ut igen!!

Brisko skötte sig jätte bra idag, Johanna satt på honom och kände lite på honom. Har var väldigt fin och hade en fin form. Så imorgon får det gå som det går, vi ska ha kuuuuul:)) kommer väl komma lite uppdateringar med en och en annan bild antar jag.

Har nyss tryckt i mig en kebab med bröd och en cola, satt som en smäck i magen efter några timmar utan mat. Imorgon väntat en tidig morgon så sängen väntar om en lite stund. Peace ouuuuut!✌✌

Min fina Ece


DAGEN SER UT ATT BLI BÄTTRE ÄN IGÅR


07:42

Godmorgon! Har nyss ätit frukost och fixat mig och ska snart gå ner till skolan. Har en hyfsat skön dag då musiken är inställd vilket betyder att vi har ett låångt hål.

Idag ska jag och Brisko upp till hästberg och träna för Johanna, slut spurten. Han har ju vart fin dom senaste dagarna så hoppas det håller i sig.

Nu måste jag kila iväg, ha en bra dag!:)

Älskar denna bild!


@träslöjd med min fina vän


STARSHIPS ARE MEANT TO FLY


AMAZING

Dom här två är värda feeta platser i Melodifestivalen måste jag säga! Bästa melodifestivals låtarna jag har hört på länge! Vad tycker ni?

AMAZING

Dom här två är värda feeta platser i Melodifestivalen måste jag säga! Bästa melodifestivals låtarna jag har hört på länge! Vad tycker ni?

BATHROOM

Sitter nu på badrummets golv och Chillar runt lite grann. Ridpasset idag gick riktigt bra, var som sagt i hästberg och red. Han var riktigt fin, hade lite hjälp av mamma också, tack!

Tänkte gå ner och äta lite snart, då min magen håller på att bryta ihop av hunger. Har inte ätit på 4timmar, illa!! Tror det blir fläskfilé med ris och grönsaker, magen skriker ännu mer! Hörs väl lite senare kanske!

Puss

Söt åsna jag har till häst, världens bästa är han iaf!:)


20:26

Bilderna på Ulrica & Christine fanns inte kvar på kameran, men jag ska skicka dom till min nya mejl så ska kan ladda upp dom här. Dock är dom inte redigerade, hoppas det är ok! Men dom lär komma upp någongång under veckan om jag har lite tur.
Första skoldagen har varit helt okej faktiskt. Kul att träffa alla vänner osv. Och måndagar är ju inte den värsta dagen på veckan om jag ska vara helt ärlig!
Mamma tog stallet idag då Brisko skulle vila, jag passade på att träffa ett par kompisar som jag inte sett på länge! Dom har nyss dragit sig tillbaka til sina hem och jag sitter här och ska snart gå ner och fixa spanska läxan och duscha o fixa lite inför morgon dagen.
Mamma och jag pker till Hästberg för att trimma lite dressyr, tävlingen börjar närma sig! Ska finslipa programmet sen jobba videre på det Frida har tipsat oss om. As nice!
Ha en bra kväll! /t

IMAC (?) HEHE

Sitter nu vid famljens nya Imac (om dom heter så?;)) haha, grym är den iaf! Så nu kanske det inte ska ta en timme att ladda upp en bild, ska försöka få upp Ulle tränings bilderna på Christine & Ulrika om jag har dom kvar på kameran vill säga. Ska kolla det, men om dom är det ska ni få dom imorgon då Brisko bara ska skrittas så det lär inte ta så himmla lång tid!
Imorgon är det skolan, eeh vet inte riktigt hur jag ska det? Ska bli kul att träffa mina fina brudar igen, men gå upp halv sju på morgonen och alla dessa prov och läxor gör mig inte så glad.. Jaja det blir nog bra. Tagga fem veckor sen är det påsklov!;) Ska väl snart gå och lägga mig så jag sliper försova mig första dagen, heheh.
puss/
image description
jag älskar dig

16:25

Dagen har rullat på fort som vanligt och jag är galet trött. Träningen för Frida gick riktigt bra mot slutet och jag fick många tips om hur jag skulle göra för att få saker och ting bättre. Mamma har filmat så det lär komma upp någon gång i livet antar jag. Nu är jag så galet trött så det kommer nog bli lugnt med uppdateringen idag. Puss


GODNATT

Vi tar och går och lägger oss efter en kass kväll framför melodifestivalen.. Godnatt!


19:38

Never say never var en riktigt bra film! Tror nog man måste se den för att förstå han typ.. Nu lät det där väldigt dramatiskt men så är det. Han har lyckats slagit igenom hur fort som helst och fått Garden Arenan utsåld. Filmen är iaf väääldigt se värd! Se den och döm honom sen!:) haha, shit va dramatiskt det blev, nu får jag skärpa mig.

Har nyss ätit en massa räkor och en massa tillbehör! Riktigt gott! Nu laddar jag och lilla Linnea upp för MelodifestIvalen med lite godis och något gott att dricka, ha en bra lördags kväll peeps!😘


MOVIE

Slänger mig framför soffan och ger Justin Bieber en chans, genom att kolla på hans film som spelas på Canal+emotion! Puss


TREDJE MARS NIO MINUTER ÖVER NIO

Godmorgon! Har börjat vakna riktigt tidigt dom senaste dagarna, not good! Aja, dagen ser ut som att bli lika dina idag som igår! Gud vad jag älskar våren! Förutom det kassa underlaget..

Brisko ska få gå en sväng i ridhuset idag, ska rida igenom honom och sen rida igenom programmet en gång till. Mamma har bokat ridhuset, lyxigt!😉
Imorgon är det Frida träning i Rättvik, då ska jag prova mina nya stövlar!😄 joo..

Ha en bra dag för det tänker jag ha! (egoist javisst!) hehe😚
Puss


LYCKLIG TJEJ


NRJ HIT MUSIC ONLY

Har goasat ner mig i min säng och ska försöka vila lite innan jag och mamma drar vidare för att hämta spån. Tryckte nyss i mig två mackor till lunch.. Bra där! Har även ridit brisko, som skötte sig riktigt bra! Han gick klockrent idag och programmet kan jag nu! Han var riktigt fin, hade energi, var framme i bettet och bar sig själv. Min fina.

Nu ska jag lyssna lite på NRJ och försöka vila en stund! PUSS


GODMORGON

Vaknade för en stund sen, lyssnar på skön musik från nrj och tar det allmänt lugnt. Ska upp till klubben och rida programmet lite senare, nästa vecka är det tävling och det är nog bra om jag kan det då. Som tur är, är det inte så svårt. Sen blir dagen riktigt lugn, ska väl ut och lägga mig i solen en stund också bara för att få smaka lite på sommaren, looove.

Puss/t


LOUISE HAAGA

Träningarna flöt på riktigt bra! Hon sa att han var en helt annan ponny, mycket mer possetiv och en massa energi. Det låg mycket fokus på att få fram hästen till bettet och att dom skulle få in bakbenen under sig. Jag har ridit Brisko lite lamt om man säger så, han har vart lång och trög. Nu hittade jag knapparna till att få fram honom till bettet och få under bakbenen, han hoppade upp sig galet bra! När jag ställde mig över hindret hoppade han så mycket med ryggen som min rumpa och ryggen möttes. Fram steg! Brisko skötte sig jätte bra och han överraskar mig varje gång!:)
Bilder håller på att laddas upp på facebook som jag tar därifrån efter som blogg.se fuckar..

INSTAGRAM

Ni vet väl att jag finns på Instagram? Tildaaengberg heter jag där, följ mig så följer jag dig!:)


FRULLE

Sitter och äter frukost med en massa skön musik @ clarres house. Det ser it som att dagen kommer bli galet fin, det gillar vi! Ska väl till stallet för att fixa lite åt Brisko som ska få vila, sen ska jag upp till Insjön och fota lite på Ulle träningarna! Ha en toppen dag alla fina!!:)


Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0