slide show

Kissie<3

Hej snygginar!! Bara jag som tycker att kissie har utvecklats fett mycket det här året somm bloggare? Måste bara berömma henne!
Aja spriten väntar!
Cya<3


FARLIGT SNYGG


15:44

Kom nyss hem från stallet. Har t.o.m hunnit att duscha på ca: 20 min, go go!!
Brisko fick vila idag vilket känns riktigt värdelöst eftersom han inte går hårt alls. Men shit happens. Borstade och myste ett bra tag! Skrutten min. Han njöt såg det ut som, han vilade med ena bak hoven, hängde i grimman där han satt fast, och gäspade (stavning) stup i kvarten! Sen var vi ute och gick en pytte liten sväng.

Tjaa förresten!:) Hoppas allt är bra med er? Själv mår jag tipp topp! 
Sista dagen på 2011, så vad säger ni? Bra eller dåligt år? Själv tycker jag att det har vart det bästa hittills!

Kvällen kommer bli fullspäckad! Kommer ha en massa gäster här hemma! Det kommer bli fullt hus det lilla jag vet iaf. KulKul! Kameran kommer finnas till hands så det kommer antagligen komma en massa bilder!

Kände att det bleve en massa "kommer" och "komma" ord i inlägget.. haha sånt händer!

GottNyttÅr på er!:)

/t


Nanananananaaaaa





ÄLSKADE ÄLSKADE KNAS-PONNY



2011

GodMorgon!

Sista dagen på 2011.. Detta åt har vart hel grymt på alla sätt och vis!! Hade Sharm liten del av året, han åkte, Brisko kom. Överlycklig att just han kom till mig!
2011 sommaren var helt oslagbar! Stunder i stallet som var helt awesome! En massa tävlingar & hästskötare på många också!:D Kompisar

Träffade även många nya kompisar detta år! Hamnade i världens bästa klass med alla mina mongos som jag älskar!

Har haft det sjukt jävla bra detta åt iaf! mer än så kan jag inte säga! :DD

Slänger in en bildbomb!














2011 in my heart

SHARM

Tog mig mig i kragen igår eftermiddag och ringde ner till Ridskolan där Sharm stog. Fick inget svar.. men efter en liten stund ringde dom upp och då vart jag alldeles skakis så mamma fick svara. Hon var borta i ungefär 5min och pratade med dom där nere. När hon kom in i stallet där jag sog och borsta Brisko frågade jag vad dom sa. Då sa hon att dom hade sagt att det var jätte kul att vi ringde och att vi var såå välkommna ner dit! Glädje tårarna började spruta!!
Han står på lösdrift med en annan häst från Aud. (tjejen som hyr ut alla ponnysar)

Så någon helg här fram över så åker vi ner till Olunda! Vart det nu ligger?;)
Har reserverat ett plats i bilen till dig Christine!:D




Lalalala

Tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever även fast jag håller på att tuppa av av trötthet... Kommer ett längre inlägg fram mot kvällen, har några små roliga grejer jag ska berätta för er:) /t


DRAR TILL CLARA & COMPANY


12/29 18:56

Hejsan!

Förlåt att jag inte har uppdaterat dom senaste dagarna, men jag åkte till mormor och morfar igår  och kom hem idag, ingen dator hade jag med mig heller, även om jag hade haft det så hade det inte gått att blogga för dom har inget trådlöst internet. Klippte mig och köpte en mössa när vi var där nere. Nöjd med både klippningen och mössan!

Kom hem vid halv fyra, fräste upp till stallet och tod in alla hästar och fixade med min egna. Vi skrittade runt på grusvägarna i mörkret. Det var faktiskt rätt så mysigt även fast det var mörkt och regnade.

Just nu så sitter jag och lyssnar på alldeles för bra musik och funderar på om jag ska lägga mig i ett varmt bad? Tror det blir så..

Rörigt och tråkigt inlägg menmen.. puss/t:)


 
Tuggummi i munnen för er som undrar...

STANDARD


I WOULD NEVER GIVE UP ON SOMTHING THAT SO STRONG

Det blev en sväng nere på terrängen idag med Johanna. Skrittade bara och kände lite på honom. Han är fortfarande fic och lyhörd i skritten vilket känns toppen! Provde även det nya Nova bettet som tomten kom med! Han funkade bra på det tycker jag, tuggade riktigt fint. Nu skrittade vi ju bara på det men hoppas det blir lika bra i dom andra gångarterna också! Ska ha det att variera med är det tänkt. Nova bettet är ju snällt för ddom i munnenjn, så jag antar att jag kommer ha det när jag rider ut och tar det lungt med honom. I dom andra lägena har han sitt tre delade järn bett som han också funkar bra på:)

Tjenare förresten! Allt bra med er? Mig är det toppen bra med iaf:) Väntar på att Clara ska komma hit, var ett tag sen jag såg den människan. Ska blir riktigt kul iaf, vet bara inte vad vi ska göra med det visar sig;)

Har även tagit några bilder som jag ska dela med mig!:)

Puss/t









12:20

GodMorgon folket! Hoppas ni sovit gott? För det har jag! Men inte Emma.. Jag är ju rättduktig på att ta plats och täcke.. Men hon lever iaf!
Väntar nu på att Mamma ska komma och hämta mig så jag kan åka upp till stallet. Mamma har vart super duper snäll att fixa allt! Tack!:) Så det är bara ridningen kvar, sen ska jag smörja alla min läder saker + mitt  nya träns! Ni kanske får före och efter bilder.
Ha en bra dag peeps!/t

@ emmas house!

Tänkte slänga in ett snabbt och rörigt inlägg. Som överskriften lyder så är jag hemma hos Emma. Snackade nyss på Skype med en alldeles för bra kille! Spela Monopol har vi också gjort, inte på Skype då utan med Emmas familj. Riktigt mysigt och kul. Kom på friparkering och fick en massa cash! Tur? -Nej, skicklighet. Eller hur blev det där?;)

Imorgon ska jag böra sätta igång min fin fina ponny! ska skritta 3-4 dagar, trava 3-4 dagar (ordentligt den sista dagen) galoppera 2-3 dagar. Sen får vi hoppas att allt flyter på. Kommer ju ta det oerhört lugnt efter dom här dagarna också, då biler det ungefär 4-5 dagar "riktig" ridnig med alla gångarter. Sakta men säkert:) Det bästa för min prins.
Nu ska vi lyssna lite på musik och njuta av lovet.  Ha det så himmla bra nu peeps! puss/t
En bild på Elsa Pelsa i vintras för ett år sen:)

LOVE





EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD

Eller hur?









-Vi har haft det toppen bra!

Fler bilder kommer ikväll.. puss/t

för mycket..

Okej, klockan är fem i 2 på natten och jag och Steffi ligger här i Säfsen stugan och kan inte sova.. Det blåser som sjutton ute! Lite läskigt, men aja det blir väll bättre. Steffi håller på och drar en massa meningslösa vitsar och kännr sig fjortis full, vette fan hur det här ska sluta.. men det går nog bra;) Puss hej leverpastej!! //hetsmongos

SÄFSEN NÄSTA!

Åkte upp tidigt till stallet idag för att fixa Pusjkin, mamma tog hand om Brisko. Jag&Julia skrittade ut en sväng i skogen i det fina vädret. Riktigt mysigt! Vi var ute i ca 1tim. Har tagit några bilder som ni ska få också.

Över till något helt annat. Om ca 1timme sitter jag och familjen i bilen på väg mot Säfsen! Ska träffa Schwabes där. Kameran hänger med så ni kommer få en massa härliga bilder!
Nu måste jag ducsha och göra mig iordning. Puss/t





ÅRETS JULKLAPPAR


+ en Canon EOS 1100D

Gladaste tjejen på jorden! Tack tomten från Lisselbymaffian! :D

23/12 21:28

Idag har jag hunnit med riktigt mycket för att heta Tilda!

*fixat stallet till 2 ponnys
*ridit en ponny
*skogs promenad med 1ponny
*fixat en julklapp
*fikat med pappa
*vart på systembolaget med papi
*haft sagan om ringen maraton med Måns
*ätit
*klätt granen
*myst med familjen
Starkt gjort tycker jag!!;)

Hej förresten! Allt bra med er? Själv mår jag tipp topp sådär före jul. Julafton imorgon.. Känns som det var igår jag var nere och badade i siljan. Menmen, kul som fan ska det bli att öppna alla klappar och träffa släkten!

Ska upp till stallet och fixa allt innan vi drar vidare mot Insjön där vi ska vara resten av kvällen. Standard liksom. Får se om jag slänger in ett inlägg imorgon, antagligen inte men vi kan alltid hoppas! Har inte mycket mer att bjuda på just nu, och hörs vi inte imorgon så.. GodJul!:) puss/t


MUSIK INLÄGG

Tämkte dela med mig några låtar som står högst upp på min spellista!

Whoopis Let's twist again Elsa 1 år

Idag blir min prinsessa hela 1år!!:)


TOMT

Hejsan peeps!!

Var ett tag sen jag hörde av mig nu, men vårat Internet har vart helt ner bajsat ( det har alltså inte funkat). Men nu är det bättre. Brisko vilar fortfarande, tänkte börja sätta igång honom lite smått efter jul någon gång. Han är redan mycket piggare och gladare!:) Så jag antar att det kommer bli kul att sätta igång honom! I väntan på att han ska sättas igån tar jag hand om Pusjkin med ans faniljens hans är i Stockholm. Riktigt härlig ponny! Sneel heest.

Har inge mer att skriva in right now, men det kanske dyker upp något senare ikväll! Puss/t


SHARM HISTORIAN

Som ni vet så hade jag c-ponnyn Sharm sen i Augusti 2011. Jag fick hyra honom för att jag var sjukt osäker i min ridning osv.. Pga att jag fick vara med om saker med Demek som jag sjukt rädd för.

När jag fick Sharm var jag fortfarande osäker och rädd. Men efter ett tag blev allt bättre och bättre! Jag lärde mig grymt mycket på honom, är verkligen glad att jag fick just honom.
I sommras åkte han tillbaka till sitt "riktiga" hem i Ekerö, Stockholm. Riktigt tungt var det, usch.. Grät som aldrig förr när vi lasta ur honom och gick in med honom i boxen.

Som tur var fick jag ju Brisko inte så lång tid efter! Vilket jag evigt tacksam över! Fast det är inte riktigt det som var poängen... Om vi ska hoppa över till Sharm så hyrs ju han ut varje år.. Har nu fått reda på att han har kommit ner till Uppsala och står på ridskola. Det jag tänkte berätta för er är att jag har skickat mail ner till dom och frågat om jag får komma ner och hälsa på nu på jullovet. Har dock inte fått något svar men hoppas hoppas jag får komm ner..saknar honom så hääär mycket. Min sharmi


Dont act like I never told you

Du är ballt utan b.

SÖNDAG 11:27

GodMorgon mina fina!
Har sovit hos Emma inatt, såg på filmer igår kväll, snakade lite i telefon osv. Gik och la os runt 2 om jag minns rätt. Vaknade för en stund sen.  Redan fullt liv här i huset! Ska snart ringa mami så får hon komma och hämta mig så jag kan välja kläder till Volleyboll turneringen.. Nördar ska vi vara. Tacksam för tips!:)
Ska försöka klämma in stallet ganska tidigt idag så jag kan göra något annat kul på dagen. Vet dock inte vad.. men det visar sig! Nu ska jag avsluta detta meningslösa inlägg. Puss!/t
Ni får en bild på mig och Sharmis, kommer ett enskilt inlägg om vad jag har gjort som handlar om honom. Stay around!:)

YOU ARE FUCKING PERFECT


YOU GIVE ME WINGS SO I CAN FLY

Ska man förkorta det så är det så lätt som att... Tilda Engberg är kär.



MASSAGE&PROMENAD

Kvitter var här och massagerade min prins idag. Gick riktigt bra, både Brisko och jag var lika glada att se Kvitter idag! Han hade inga stora spänningar alls, lite i höftböjaren, vänster sida av ryggen och lite vid mankammen. Hon berättade för mig hur jag skulle göa med spänningen i mankammen, och så fick jag anda tips och råd. Tack fö denna gång bästa Kvitter!:)
Sååå sköönt!!
Sen var det dags för en skogspromenad. Vi var ute i ca 20-30min. Riktigt mysigt var det, grabben va full i bus och liv! Han börjar piggna på sig lite!:)

F.R.E.S.H.!

I want the body..


Alla gör det..någon gång


Det slog mig en dag. Ämnet skitsnack kom på tal och jag tänkte för mig själv: "Hur många i min närhet har jag aldrig sagt något illa om, med förhoppningen att den personen aldrig kommer att få reda på det?". Vare sig det är mer eller mindre befogad irritation eller kritik mot den personen? Vänner, fiender, familj, släktingar, arbetskamrater och andra i min närhet poppade upp framför mig och skaran som kunde sällas till ”De jag aldrig någonsin sagt något illa om” blev bara mindre och mindre. "Fan också", tänkte jag. Vilken värdelös vän och människa jag är som inte bara kan hålla tyst, hålla inne och hålla masken. Som inte kan gå omkring på jorden och sköta mina egna affärer och inte lägga näsan i andras. Skönt att veta att jag är långt ifrån ensam.


TODAY

Mamma hade varit jätte snäll idag genom att fixa stallet åt mig today! Brisko kommer ha vintervila nu och tre veckar framöver, då jag kommer gå med honom ute i skogen för att hålla igång magen nu när det är kallt så vi inte får några kolik anfall. Har även satt upp hönät i hagen som han får pilla med för att hålla igång magen. Ska ta en bild på det någon dag här fram över så ska ni få se. Riktigt bra är dom! Dom håller igång magen, dom äter saktare och slipper hålla på i snön och bli kall i magen. Dock har han inte fattat han ska äta ur de.. Men han lär sig nog om ett tag:)

Dagen idag har gått snabbt som alla andra måndagar gör, och det tackar vi Gud för!! Skype väntar lite senare, annars är kväll luugn. Ha en fortsatt trevlig dag mina fina!:)

Puss/t



Ni får två dunder härliga bilder på mig och min fin fina kompis Ece!

Agilityn!


Idag&för några dagar sen

Tjenaree!

Har inte bloggat på länge nu, har varken haft tid eller lust. Tänkte berätta lite kort vad som har hänt.

Veckkan har varit seg och tråkig, Brisko har mest gått i ridhuset, vilat och pytte lite i skogen. Dom gångerna vi ridit dressyr har han var dunder fin! Skogen tycktee han var riktigt kul, för där var det ungefär 3veckor sen vi var innan torsdag. Så det vart lite dragkamp, bockning och fullfart. Men jag är nöjd så länge han inte är dum och lever sina sista månader som ungponny!

I fredags var det julshow, ooh good vilken succé! Har film på agilityn och kadriljen som ni ska få se! Gaalet kul var det! Både att rida och springa bland hinder med en hund som inte hoppar.. Ni ska få alltihop ikväll! Stay around:)

Idag har jag och Clara varit i Borlänge och julhandlat lite, hittade lite smått och gott som ligger inslagna i paket i min hemliga gömma;) Nu är dagens bloggande klart! Uppadetrar mer om en liten liten stund då ni ska få filmerna!:)

Puss/t


mattematik...yeeeeey

Sitter på matten ochj tar det lungt med brudsen, har räknat hela 10 tal! Starkt gjort tycker jag! Slutar 25 min tidogare idag för vi har vart såå duktiga och skippat alla raster. Efter skolan ska jag åka upp till stallet och fixa brisko vi ska ut och gå en kort vända jara för att hålla igång magen nu när det börjar bli kallt ute... Nu ska jag avsluta det här röriga och helt onödiga inlägget.. puss/t:)

Bildspelet. Bättre sent än aldrig


Justin...



Här är han lite mer seriös;)


HELGEN

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår som jag sa, men datorn laggade ur totalt så jag gav upp efter 40min...

Tänkte berätta om helgen nu så det blir rätt mycket för er att läsa men håll ut!

FREDAG 2/12: Skolan var trööög, kom hem bäcksvart ute. Tänkte rida brisko ute i skogen men hann inte, så vi red en sväng på terrängen. Pigg och glad kille, tänkte inte köra så hårt så vi red runt i ca:30 min och myste bara.

På kvällen skulle jag ut till Siljansnäs och träffa ett antal peeps i någon bysuga. Spelade musik och dansade, riktigt kul! Har lite filmer som ni ska få se också:)

LÖRDAG 3/12: Dagen spenderades i stallet, hade hand om Champis. Red och fixade honom, han var riktigt fin! Lite skillnad att rida honom som har mycket störresteg än vad min plutt har, med det gick bra. Kl 16:30 bar det av till Mora på hoppträning för Louise Haaga! Riktigt kul var det, hon var grym och övningarna var grymma! Har en massa filmer som jag tänkte lägga ihop till en som ni ska få se! Det var mycket gjymnastik och teknik övningar.

SÖNDAG 4/12: Mora igen, lika bra denna gång. Hoppade mer hinder dock, men shit va bra det gick! Vet inte hur jag ska uttrycka mig med ord men som sagt ska göra en film åt er som kommer senare!:)

sååå mycket, såååååå lite ork

Har ju lovat er ett bildspel, mer uppdatering osv osv.. men det går ju som det går.. har väääldigt mycket att skriva om men har fan ingen ork.. så uppdatering om helgen kommer förhoppningsvis imorgon! Stay around!:)puss

Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0