slide show

19:22

Fick nyss ett samtal av mamma att Brisko har vart på äventyr när Linn skulle ta in honom. Han hade stegrat sig framför henne, hon hade släppt honom vilket var helt rätt eftersom hon är väldigt liten. Så han hade vart på någon gård och sprungit, sen ut på storavägen. Bilisterna hade sett honom i tid och stannat. Sen hade han sprunigt upp till stallet. Pucko häst, både han och Linn är skade-fria. Linn hade fått en smäll på armen och blivit blå, tur att det inte var värre än så! Just att han ska stegra gillar jag inte.. Sen att han och en till häst var själva nere vid hage och hade trissat upp varandra är ingen ursäkt. Min häst ska inte ens tänka tanken att kunna fly undan genom att ställa sig. Tur som fan att han inte gör det i ridningen.
______________________________________________________________________________________________


Mamma tog stallet idag, han skulle skrittas så tror hon gick ut och gick med honom eller om Linnea skrittade på honom. Själv var jag med Edvin hela eftermiddagen, snackde på skype med en skön pojke, osv. Dagen har gått sjukt mycket fortare än vanligt, hatar torsdagar så vi tackar Gud för att den gått fort!
Magen kurrar och är sjuukt sugen på mat, kanske ska slita mig från datorn ett tag och ta en hus vandring för att se vad som händer och sen gå upp igen, smart tjej! Så blir det!:)

/t


Kommentarer
Postat av: Tilde

Vart det något hångel med Edvin då?:-)

Har hört att han är grymt snygg.:-)

Är det värkligen sant?:-)

2012-01-19 @ 22:23:43
URL: http://tildessuperblogg.blogg.se/
Postat av: Tilde

Vart det något hångel med Edvin då?:-)

Har hört att han är grymt snygg.:-)

Är det värkligen sant?:-)

2012-01-19 @ 22:25:21
URL: http://tildessuperblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Layouten är gjord av Hannah Persson
RSS 2.0